2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
نگین جان مرسی از دلداریت. آخه نشونم نمیده 6 کیلوش هنوز کوچولوئه...خخخخخ دفع پسرم ک کلا 6 بار حداقلشه... شماها ندفع ی نیاتون با فشار یا زووووره????? مثلا 12 ظهر وقت. دفعه از 10 صبح شروع ب زور زدن میکنه تا دفع کنه
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
چرا کسی نمیاااااد فائزهچکجااااایی... شارژ ندارم بهت اس بدم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست گرامی تمایل به خرید پوشاک کودک اصل (مادر کر - کارترز - کلوین کلین و ... ) به صورت آنلاین دارید ؟ می توانید به گروه لباس کودک باران در وایبر با شماره 09350528294 ملحق شوید .و همچنین از سایت ما دیدن نمایید .www.baranonline.com
مرسی بانی جونو فائزه جون. چشم. شکرخدا فائزه جون پس چرا نیستی تو وایبرم? پی ام بده اگه منو داری
حلما جون نگران چی هستی گلم بهداشت به من گفت بچه ها وزن نرمال شان تو 6 ماه باید دو برار وزن تولدش باشه اما پسر شما تو این دو ماه تقریبا به دوبرابر رسیده نگران نباش اگه همچین نسبت به وزنش تپل نشون نمیده حتما قدش بلنده
حتما فائزه جونم. اخه اصلا تپل نشون نمیده. فائزه جونم وایبر تو گروه بچه ها میری? من اونجا نمیام. امروزم اومدم وایبر اما کنار اسمت وایبر نیست ک بتونم پی ام بدم. چراااا? پسر من ک کلا شبا دو ب بعد میخوابه
منم پنج شنبه واکسن دخترتمو زدم یه ذره الان علائم سرماخوردگی داره نمیدونم از عوارض واکسنه یا نه
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
2810