2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وقت هر کس اومد از وزن بچش تو دو ماهگی بگه اول خودم میگم وزن امیرعلی موقع تولد: 3400 وزن امیرعلی در 2 ماهگی:5700
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
سلام میشه منم تولیستتون اضافه کنین؟ مامان ناز....25....اول....30مهر92....27تیر93....ساکن تهران،زایمان مشهد.....دختر....آوینا...دکتر نفیسه برادران رفیعی....بیمارستان سینا
وبلاگ پرنسس کوچولومون http://princessavina .niniweblog .com
چه جالب مامان ناز نگین منم ٢٧ تیر به دنیا اومده
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
کسی نمیدونه ساعت نمایشگاه مادر و کودک و نوزاد کیه؟
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
سلام بچه ها یه سوال فوری برام پیش اومده... شماها هم تو ماهه سوم بارداری روی مثانتون باد کرده بود؟ من الان 9 هفتم تموم شده امروز دیدم روی مثانه م باد کرده خیلی میترسم... یعنی مشکلی هست؟؟؟؟؟
سلام بچه ها یه سوال فوری برام پیش اومده... شماها هم تو ماهه سوم بارداری روی مثانتون باد کرده بود؟ من الان 9 هفتم تموم شده امروز دیدم روی مثانه م باد کرده خیلی میترسم... یعنی مشکلی هست؟؟؟؟؟