2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
سلام فائزه جونم. هستم اما چشام وا نمیشه. پسرم 5 صبح تا الان بیداره نزاشته بخوابم. شبم دو خوابیده تا پنج. الانم خوابیده اما نق میزنه. وااااای انقد خوابم میومد دلم میخواست خودمو بزنم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیشب تا صبح بیدار بودم با بچه نمیدونم چرا اینطوری میکرد نمیخوابید همش گریه میکرد انقد اعصابم خورد شد صبح ساعت 5 و نیم خوابید 6 پاشد اونم با بغض و گریه هق هق گریه میکرد بنظر شما چرا اینجوری بیدار شد؟
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
قربونت شم عزیزم. منم خانواده شوهرم همینن. همش میبینمشون بغلش میکنن تا برگردیم خونه یا اونا برن، پایین نمیزارن، خوابم باشه با شدت بغلش میکنن بیدارش میکنن، میگن نخوابه میخوایم ببینیمش، بوسشم میکنن محکم، مثل میک زدن. عصبی میشم اما چیزی نمیتونم بگم. پریشب اونجا بودیم خوابش میومد بد، خواب بود اونام بیدارش کردن لج اومد اومدیم خونه تا 4 صبح گریه میکرد همسرم بغلش کرد راه میبردش تا بخوابه. ن میخوابید نه شیر میخورد
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
سلام مثل خودمی حلما جون تازه من دیشب سردرد هم داشتم وای بچه هم نمیخوابید از حرص یکی زدم تو سر خودم
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
آفرین اینا هم همینطورین وسط خواب بچه یهو داد میزنن بچه با ترس و لرز بیدار میشه بعدش اون شب تا صبح لج میکنه و نمیخوابه
وای تو رو خدا نذار حلما بچه رو چیکار میکنند طفلی بدن درد میگیره بدخواب میشه خوبه یکی خودشون رو هی فشار بده
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....
سلام فائزه جونم. آره گلم زدم خدا رو شکر اذیت نشد یه نیم درجه گاهی داغ میشد اونم که طبیعی بود کنترلش میکردم نمیذاشتم بالا بره. روز اول یکم بی قراری کرد شبشم خوب نخوابید
من انقد حرص میخورم با بچه اونطوری میکنن گاهی شده بعد اینکه رفتن براش گریه میکنم بچه گناه داره بخدا دردش میگیره پوستش نازک و لطیفه نمیتونه که بگه بهمون
نه اینکه من خیلی عاشق خانواده شوهر باشما. ناراحت نشو. ادمیم زود عذاب وجدان میگیرم. بیخیال. خخخخخخخخ... منم چندباری خودمو زدم. روزای قبل. ی بارم شب بود همسری خیلی کمک میکنه تو بچه داری. طفلی ی روز عصر نخوابیده بود شب خیلی خوابش میومد گفت بخوابم. یوقت دید از لجبازی بچه ی دونه زدم تو سرم بلند شد بغلش کرد خوابوندش داد بهم. هه هه هه
من که پای بچه ام وسط باشه اصلا مراعات نمیکنم سریع تذکر میدم بذار ناراحت بشن والا بچه زبون نداره از خودش دفاع کنه. این زن داداش منم هی میاد لپشو فشار میده دیروز دیگه بهش تو بیمارستان جلو همه گفتم لپشو فشار نده رودربایستی ندارم با کسی
سلام نگار جونم. چیکار کنم. چیزی نمیتونم بگم. زود ناراحت میشن. همسری میگه صورتشو نبوسیدو ... اما همه کاراشونو بگیم نکنید ناراحت میشن، همسرم میگه زیاد نریم اونجا بچه اذیت میشه. تا میایم خونه با بچه میحرفه میگه اذیت میشی? قول میدم زیاد نبرمت. من چیزی نمیگم
2810