2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51621 بازدید | 5585 پست
وای بچه ها من امروز یادم رفت شب باید کلی نماز قضا بخونم😕😕

حتما بخونی ها

جمع بشه روی هم هیچ نمیشه درستش کرد!

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

@فائزه1374   بیا نماز قضا و روزه قضاتو باما شروع کن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نخوندم. نمیخوام دل سردتون کنم

اما کمر دردای شدید دارم نزری داشتیم و فراموشم میشد ولی از همین لحظه شروع میکنم و شنبه ی دیگه یه هفته ی پر بار رو گزارش میدم

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
من نخوندم. نمیخوام دل سردتون کنم اما کمر دردای شدید دارم نزری داشتیم و فراموشم میشد ولی از همین لحظ ...

ان شالله

امیدوارم کمرتم امروز خوب خوب بشه عزیزم

@helmajonam     @ملکه_زاپاتا     خب بچه ها قرار شد شنبه ها بیایم خبر بدیم ...

منم خوندم شکر خدا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من قضازیاددارم اماشاغلم انقدخسته میشم همون نمازخودمومیخونم اماسعی میکنم ۲۱یکم بخونم

خب یعنی دیگه صدات نزنم؟ من از پستهای قبلیت اینطور برداشت کردم که میخاز با ما بخونی. اما اگه نمیخای بخونی تا دیگه شنبه ها صدات نزنم

سلام

من فقط سه روز خوندم به خاطر پریودی

ولی الان میرم بخونم

روش من اینه که تابستونا که روز طولانیه همه نماز قضاهامو ظهرا می خونم زمستونا همه شو شبا

روزی حداقل یکی می خونم

خدارو شکر روزه قضا ندارم

راستی بعضیهاتون گفته بودید که روزه قضا به خاطر بارداری دارید

اونا رو که نمیشه گرفت چون بعد از بارداری تا سال بعدش شیردهیه که نمیشه روزه گرفت سال بعدش هم همینطور

به جای این روزه ها کفاره دادم

چند راهکار برای اینکه بهتر نمازامونو قضا کنیم

اول اینکه سعی کنیم دائم الوضو یا حداقل کثیرالوضو باشیم

دوم یه جای مخصوص تو خونه واسه نماز داشته باشیم جانمازمونم همیشه توش پهن باشه.حتی اگر بشه چند تا دعا هم به دیوارش بچسبونیم که حس و حال مسجد رو بهمون القا کنه

سوم اگر اهل فیلم نگاه کردن باشیم قبل از فیلم وضو بگیریم وقتی پیامهای بازرگانی وسطش پخش شد حداقل یه نماز صبح می تونیم بخونیم

چهارم وقتی داریم برنجو می جوشونیم تا آبکش کنیم وسطش میشه یه نماز ظهرو قضا کرد.پس قبل از آشپزی وضو بگیریم

پنجم ساعتمونو بگذاریم سر یه ساعت خاص زنگ بخوره واسه نماز قضا.هر ساعتی که راحتتریم

ششم می تونیم صبحا زودتر از شوهر و بچه مون پاشیم و کلی نماز بخونیم

هفتم میشه ده دقیقه یه ربع قبل از اذان صبح پاشیم و نمازامونو بخونیم

هشتم گاهی حال روحی روانیمون مساعده و می تونیم بیشتر و با حضور قلب نماز بخونیم اون موقع حتما انجام بدیم اضافه تر واسه روزای کسالت روحی مون.ولی روزای کسالتمون اگر زیاد شد با قرآن خوندن میشه نشاط عبادت رو برگردوند

سلام من فقط سه روز خوندم به خاطر پریودی ولی الان میرم بخونم روش من اینه که تابستونا که روز طولانی ...

سلام عزیزم منم این هفته پریود بودم 

مرسی که اومدی و اطااع دادی

الان بقیه رو هم صدا میکنم  

2810