2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51618 بازدید | 5584 پست
من الان مرتب میخونم و به هدف نماز پی بردم اما از قبل قضا زیاد دارم و فکر نمی‌کنم اراده ی خوندنشو دا ...

هیچوقت منفی فکر نکن و نگو نمیتونم باید بگی من میتونم تا این پیام به مغزتم مخابره بشه

اینم یادت باشه که خدا توی قرآن گفته: عزم در امور الهی نشانه ای از عزم ثابت در امور عالم است

اگه برای نماز که امر الهی هست بتونیم ارادمونو تقویت کنیم  خودش تمرینی میشه که توی کارهای روزمره زندگیمونم اراده مونو تقویتش کنیم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
من حدود دو هفته ای نماز قضا دارم چند روزی همین کار شما رو کردم ولی بعدش تنبلی کردم و ول کردم متاسفان ...

وای خوشبحالت فقط دوهفته! من 6 سااااال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اسم منم بنویس.ولی میترسم وسطاش ول کنم😕

نه دیگه! از الان نفوس بد نزن 

بگو ان شالله همشونو میخونم و وسطشم سست نمیشم

من یک ماه این کارو کردم ولی بیشتر نتونستم ادامه بدم😅😅😅

پس تو نیز به ما بپیوند چون مث خودمی  

استارتر خدا حفظت کنه خیلی خوبه که به فکر ادای قضای نمازهات هستی خدا خودشکمکت میکنه

مرسی عزیزم. دعا کن بتونیم

سلام من هم تاپایان سال94 رو تخمین زدم و یه گوشه نوشتم هم نماز هم روزه قضا هام رو.از اول 95 دیگه نماز و روزه قضا ندارم.یه مقداریش و گرفتم العان حدود90روز روزه و 4سال نماز دارم.خدا کمک کنه و ارادم و از دست ندم همین طور پیش برم تاتمامش کنم التماس دعا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من ده سال دارم😭😭

آخی.. تو اوضات از من بدتره! ولی اگه عادت کنیم به خوندنش بعد مدتی برامون آسون میشه یه جورایی بدنمون عادت میکنه

بچه ها فقط شروع کنید بخونید شیطان اولش سخت جلوه میده بعدش ولی خود خدا کمکتون میکنه " من از راه های ط ...

خخخخ مرسی از قوت قلبت    

دعا کن برامون  

سلام من هم تاپایان سال94 رو تخمین زدم و یه گوشه نوشتم هم نماز هم روزه قضا هام رو.از اول 95 دیگه نماز ...

ان شالله

2810