2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51611 بازدید | 5584 پست
استارتر اسم منم بنویس میخوام دیگه نماز قضاهامو بخونم فقط روم نمیشه بگم چقدره    

دوستان عزیزم من قصد دارم از اول خرداد ماه شروع کنم . اول خردادو به این خاطر میگم که عدد روند هست که قاطی نکنیم. پس تا اول خردادماه صبر کنید بعد صداتون میکنم. اگه ایده ای هم براش داربد حتما بهم بگید 

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی بچه ها من بلد نیستم پست کسی رو کپی کنم که جوابشو بدم همینطوری جواب میدم شاید بدرد کسی ...

عزیزم بخای پیام کسی رو جواب بدی باید روی اون فلش  که پایین پست اون شخص هست کلیک کنی بعد شروع به تایپ پیامت کنی

در مورد مطالبی که نوشتید من شخصا با قسمت آخرش موافق نیستم. یعنی به شدت معتقدم که وقتی اجبار و زور بیاد وسط ، پشت سرش انکار و فرار خواهد بود. خدا هم توی قرآن گفته لا اکراه فی الدین. یعنی کار دین به اجبار نیست. اگه قراره بچه ما نمازخون بشه باید زیبایی های نماز خوندن پدر و مادرشو ببینه و بصورت خودجوش به نماز خوندن علاقمند بشه. یعنی اگه اومد از ما پرسید مامان منم میخام نماز بخونم ما تشویق و حمایتش کنیم. اما اگه نخواست بخونه نباید اجبار کنیم. شاید نماز خوندن ما و اعتقادات ما و اعمال و رفتار ما اینقدر زیبا نبوده که نتونسته بچمونو جذب خودش کنه. باید روی خودمون بیشتر کار کنیم.. 

اما اجبار هرگز و اصلا 

در ادامه هم باید بگم من اگه نماز قضا دارم به خودم سختی میدم و میخونمش اما در عوض تا همیشه پایبند دینی که خودم با اختیار خودم و با مطالعه انتخابش کردم می مونم و این برام خیلی ارزشمندتر از یک دین موروثی و اجباری هست

من نمازهامو با سهل انگاری خوندم تا الان که سی و پنج سالمه نماز قضا هم دارم 

ان شالله با همدیگه جبرانش میکنیم

عزیزم بخای پیام کسی رو جواب بدی باید روی اون فلش  که پایین پست اون شخص هست کلیک کنی بعد شروع به ...

شما درست می فرمایید.اجبار قشنگ نیست

ولی خب توی احادیث گفته شده

بعد هم اگر بدون اجبار بریم جلو میشیم نسل به نسل بی دینتر

از یه جای کار اجبار دیگه نیست خودش خودبخود می خونه

شاید اگر خود ما اجبار به نماز نمیشدیم الان به فکر نمی افتادیم که چرا باید نماز بخونیم

حتی از وظایف مرد خونه اینه که خانواده شو امر کنه به نماز

من حدود دو هفته ای نماز قضا دارم چند روزی همین کار شما رو کردم ولی بعدش تنبلی کردم و ول کردم متاسفانه

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
من الان مرتب میخونم و به هدف نماز پی بردم اما از قبل قضا زیاد دارم و فکر نمی‌کنم اراده ی خوندنشو دا ...

در اینک قضای اون نمازها باید خونده بشه شکی نیست ولی به خودت خیلی سخت نگیر که خدایی نکرده از همین نمازهای روزانه هم زده بشی.چرا کسی که از اول اهل نماز و روزه بوده وبا روحش عجین شده براش همچین مشکلی پیش نمیاد ولی کسی که تازه شروع کرده باید یکم محتاط تر راه بره

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
2810