2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51641 بازدید | 5586 پست
ممنون عزیزم همچنین شما تو این سالا خوندین؟ امیدوارم منم بتونم

خوندم اما نه مداوم. گاهی خوندم گاهی نه اما خداروشکر دارم میخونم

ولی خیلی از بچه ها که همتشون از من بیشتر بود تمام قضاهاشونو خوندن و از تاپیک رفتن

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوندم اما نه مداوم. گاهی خوندم گاهی نه اما خداروشکر دارم میخونم ولی خیلی از بچه ها که همتشون از من ...

چقدر عالی

امیدوارم هممون بتونیم 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اگر نماز غضا زیاد دارین و تعدادش رو نمیدونید این کارو کنید :توی اخرین جمعه ی ماه رمضان ۴ رکعت نماز ن ...

عزیزم این حدیث تکذیب شد،حداقل واسه شیعه ها

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیزم قبول باشه  التماس دعا  خودمم به سرم زد تا آخر ماه رمضان تگ نکنم  شایدم ...

سلام فدات شم.از شما هم قبول باشه.محتاجیم به دعا.انشاءالله حاجت روا بشین🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چطوری پست و تاپیک ما ۹۸ اومده اول سایت؟ 😶😶😶😐😐😐😐😐

گاهی تاپیک های قدیمی که توش نظر جدیدی نوشته میشه به روز میشن 

سلام لطفا به من لینک بدین ممنونم

سلام باکمال میل عزیزم بفرمایید 

یه توضیح راجب گروه بدم 

ما از اول هفته یعنی شنبه نماز قضا صبح  میخوانیم 

یک شنبه نماز قضا ظهر 

دوشنبه نماز قضا عصر میخوانیم وهمینطور ادامه میدیم 

خوشحال میشیم به گروه ما بپیوندید 

احسنت بر گروه بوی عطر خدا
نماز قضا واقعااااا افتخاری هست دور هم نماز قضا می‌خوانید
واقعا سعادتی ست مادران دوست داشتنی ام ☺️🙏
❤️💕به به گروه یکسره بوی خوش نماز گرفته است
❤️💕یا علی مولا مدد بگویید و  تسبیح و تحمید لینک گروه بوی عطر خدا رو  انتشار دهید و در ثواب نماز قضا  شریک باشید 🙏❤️❤️

لینک گروه بوی عطر خدا نماز قضا درایتا♥️🥰
https://eitaa.com/joinchat/1347616976C312f83debc

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

خیلی عالی😍 قبول باشه

عزیزم لینک دادم خوشحال میشم به ما بپیوندید ❤

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

ممنون مهربون من چطوری بخونم راحت تر بشه؟

سلام عزیزم. معمولا بچه هایی که نمازقضاشونو قبل از نماز اصلی میخوندن راحت تر بودن. چون آدم برای نماز اصلی تنبلی نمیکنه اما برای نماز قضا تنبل میشه 

با این روش در واقع خودمونو مجبور میکنیم نماز قضامونو بخونیم

لینک گروه بوی عطر خدا نماز قضا درایتا♥️🥰
https://eitaa.com/joinchat/1347616976C312f83debc