2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51635 بازدید | 5586 پست
@raha89     @baharnarang     @helmajonam     @امی_ماه   ...

سلام 

اون هفته تونستم نماز قضاهامو بخونم غیر از سه روز/// فقط صبحا سختمه نماز اضافی بخونم، بجاش قضای صبحو ظهر یا شب میخونم. تشکر از بلور جونم، اجرت با اباعبدالله ☺

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر بلور نیکوکار و دوستان🌹 من در هفته گذشته پنج وعده نماز قضا توفیق یافتم و خوندم، غنیمته واقع ...

سلام عزیزم  

خداروشکر

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
@raha89   @baharnarang     @helmajonam     @امی_ماه     ...

سلام من تاحالا خوندم از امروز رفتم مرخصی ان شاالله پاک شدم ادامه میدم عمری باقی موند

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

سلام ( هفته پیش بجز روز جمعه،،،یه نماز عشا و یه نماز  عصر کامل خوندم اگه خدا قبول کنه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

سلام

من یه مدت حال روحی روانیم خوب نبود مسافرت بودم و کلا نخوندم ولی الان یک ماهه دارم می خونم بعضی روزایی که مهمون دارم یا خیلی خستم یا کار دارم نمی خونم ولی می نویسمشون توی یه دفترچه دونه دونه و روزایی که حوصله دارم می خونمشون و یکی یکی خطشون می زنم اینجوری واسم لذت بخش تره در ضمن اگر مثلا مغرب عشا رو قضا نکردم سریع نمی نویسمشون حداقل یک روز کامل به خودم فرصت جبران میدم اگر نشد یا پریود شدم اون وقت می نویسمشون چون میدونم کاغذ نوشته ها اگر خیلی زیاد شدن روحیه آدمو می گیرن

در ضمن به قول یکی از دوستان مثل ورزشه هر چی بیشتر می خونم بهتر میشم گاهی متوجه میشم دارم از نمازم لذت هم می برم یه کار دیگه هم که می کنم اینه که تا وقتی حوصله دارم عقب افتاده ها رو جبران می کنم هر وقت خسته شدم یکی دیگه اضافه تر می خونم که واسه تمرین اذیت شدنه اینکار باعث میشه قدرت تمرکزم بعدا زیادتر بشه

در ضمن زعفرون نشاط منو بیشتر می کنه 

سلام من یه مدت حال روحی روانیم خوب نبود مسافرت بودم و کلا نخوندم ولی الان یک ماهه دارم می خونم بعضی ...

سلام عزیزم.. 

آره آفرین منم همین کارو میکنم البته یادداشت نمیکنم. توی همین پست اعلامش میکنم. ولی بازه های یک هفته ای داره برای من. یعنی مثلا اگر توی این هفته نتونستم تعدادیشو بخونم توی هفته بعد حتما میخونمش که روی هم جمع نشه

سلام بر دوستان همیشه در صحنه🌹 من هفته ی گذشته موفق شدم سه روز کامل نماز قضا بخونم، خداروشکر🙏

سلام عزیزم.. مرسی از گزارشت.. خداروشکر