2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51635 بازدید | 5586 پست

منم خوندم این هفته رو شکر که زنده بودم و فرصت جبران داشتم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
استارتر کجا اسم مینویسی؟ منظورت تاپیک جداگانه برای نماز قضا خوندن هست؟

همینجا عزیزم

اسمتو اضافه کردم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوندم این هفته رو شکر که زنده بودم و فرصت جبران داشتم

مرسی عزیزم که اومدی اینجا و اعلام کردی

مرسی عزیزم که اومدی اینجا و اعلام کردی

سلام عزیزم منم میخوام از امروز شروع کنم این طوری بخونیم همراه نماز صبح ی نماز صبح قضا با ظهر و عصر نماز قضا ظهر همراه مغرب و عشا نماز قضا عصر 

بعد نماز قضا مغرب و عشا را فرداش با کدوم نمازا بخوتیم؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
@بهنیارگل     @امی_ماه     @raha89     ...

سلام عزیزم، با عرض شرمندگی من این هفته مهمون راه دور داشتیم و مشغول بودم، بطور پراکنده حدودا به اندازه دو روز نماز قضا خوندم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام عزیزم، با عرض شرمندگی من این هفته مهمون راه دور داشتیم و مشغول بودم، بطور پراکنده حدودا به اندا ...

خب اگه میخای بعدها قاطی نکنی که چند روز قضا خوندی، این قضاهایی رو که فراموش کردی بخونی حتما یه جوری بخونشون 

منم هفته پیش همین مشکلو پیدا کردم توی این هفته جبرانش کردم. 

اگر هم نمیتونی بخونیش یه جا یادداشتش کن که بعدا فراموشت نشه

خانما نظرتون چیه یه تاپیک جداگانه بسازم و لینکشو اینجا بذارم و وقتایی که جا موندید و نتونستید برنامه هفتگیتونو اجرا کنید برید مختصر توی اون تاپیک بنویسید مثلا فلان روز نماز نخوندم 

که بعدنا توی قضاهاتون محاسبش کنید

سلام عزیزم منم میخوام از امروز شروع کنم این طوری بخونیم همراه نماز صبح ی نماز صبح قضا با ظهر و عصر ن ...

ببین من برای خودم اگر عمری باشه برنامه 12 ساله دارم. 6 سال اول یه نماز قضای صبح میخونم و یه نماز قضای ظهر و عصر 

و 6 سال دوم یه نماز قضای مغرب و عشا

شما با توان خودت بسنج. نثلا اگر در توانته همراه هر نمازی قضاشم بخون 

اگرم در توانت نیست مث من طولانی مدت بخون 

خب اگه میخای بعدها قاطی نکنی که چند روز قضا خوندی، این قضاهایی رو که فراموش کردی بخونی حتما یه جوری ...

آره عزیزم کلا همه رو از اول نوشتم که از هر نمازی چندتا خوندم، راستش من فقط سعی میکنم هر هفته نماز قضا بخونم و خودمو مقید نکردم که حتما هفت روز باشه، میترسم اونجوری برام سخت بشه و جا بزنم، پیش خودم گفتم حتی دو روزم بخونم غنیمته و به نخوندنش شرف داره، خدا خیرت بده که منو توی این مسیر قرار دادی🥰

خانما نظرتون چیه یه تاپیک جداگانه بسازم و لینکشو اینجا بذارم و وقتایی که جا موندید و نتونستید برنامه ...

من فکرمیکنم بهتره هرکسی خودش توی یک دفترچه یا مثلا آخر جلد مفاتیح یا هرجای دیگه ای که گم نشه با مداد یادداشت کنه و هرهفته عددش رو تغییر بده، آخه تاپیک جدید هم ممکنه به هر دلیلی یک روزی تعطیل بشه، ضمن اینکه پیدا کردن پستهای خودمون بین تعداد بالای صفحات تاپیک، کار سختیه، هدف ما مقید شدن به خوندن نماز قضاست که شکر خدا توی این تاپیک برای من که واقعا حاصل شده، دیگه کم و کیفش رو هرکسی خودش تعیین کنه، البته جسارت نمیکنم و هر طور که مدیر تاپیک صلاح بدونه ما هم تابع هستیم🌹