2777
2789
عنوان

مامانای دوقلو بیاین ی لحظه

1522 بازدید | 22 پست

خانومایی که دوقلو باردار بودن بتا شون چند بود اولین ازمایش و چند روز بعداز موعد

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

من باید 19 این ماه عادت میشدم که نشدم 21 آزمایش دادم بتا 1070بود.یجا خوندم بتای بالای 1000بعداز هفته 5 هس ولی من هنوز 5 هفتم نشده

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک هفته بعد موعد پری 200 بود بتا ام 

شما دوقلو داشتی؟ 

دوقلو دارم الان توی دلم هستن 5ماهونیم دیگه میان پیشم به امید خدا 

ب امیدخدا. خدا برات نگهشون داره

من بتام ۱۰۰ بود بعد ۲۰ روز شد ۴۰۰۰ خود آزمایشگاه هم گفته بود دوقلوئه

شما کی آزمایش دادی

من آی وی اف کردم بعد یازده روز بتام ۱۰۰ بود

آها.بنظرتون بتای من نرماله یا زیاده؟ 

35 دورم هست امروز. من دوره هام 30 روزه هس همون روز موعد بی بی چکم هاله انداخت بعد کم کم پررنگ شد بعدم دوروز بعدش آزمایش دادم بتا زده 1070

2810