2777
2789
عنوان

میخوام تمووووم فامیلای شوهرم رو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 176 پست
ببین تو وسایلتو گرون بردار خودتم بزن پررویی بگو برات پول بده بگو خونه بابامم پس تا هروقت اینجام نیا ...

بهش میگم خونه نمیخری وسایلا رو بیابریم بخریم گرون نشه میگه دخالت نکن

😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هرجور عادت کردتو عقد همونجورمیمونه.خیلی لاکچری نخواه خرج کنه ولی ازعرفم کمترنگیر.من حتی تومراسمات کمترین خرجوکردم که الان پشیمونم.فیلمبردارما شد600!!!هیچ جا کمتراز2تومن نمیگرفتن توشهرما

دردم از یار است و درمان نیز هم
2803
تقصیرخودته که مراعاتشو میکنی خیلی از مردها جنبه دلسوزی ندارن

بخدا الان ضدافتاب ندارم بهش نمیگم 100بده بخرم رومم نمیشه به خانوادم بگم درگیرخریده جهازن

😢😢
2804
بهش میگم خونه نمیخری وسایلا رو بیابریم بخریم گرون نشه میگه دخالت نکن

موقع خرید ک میری حالشو بگیر تو خعلی مراعات کرد فک میکنی تگی اینو بخر اونو بخر اون میگه چشم سیر ولی استباه نکن اون میگه هبچی حالیش نی بخدا سرم اومده

۹۹/۹/۹  💖💖
موقع خرید ک میری حالشو بگیر تو خعلی مراعات کرد فک میکنی تگی اینو بخر اونو بخر اون میگه چشم سیر ولی ا ...

عیدخریدش دعوام درومد گفتم کیف 150میخوام گفت میبینی ندارم عمدااینجوری میکنی رفتم ی اشغال خریدم گفت میخوام خونه بخرم مراعات کن

😢😢
2805
عزیزم شاید همسر شما در ازدواج هنوز ب اون حد از بلوغ فکری نرسیدن که نیاز مالی شمارو برطرف کنن رابطه ز ...

تروخدا بگیدچه جوری عنوان کنم موندم بخدا

😢😢
2801