2777
2789
عنوان

شوهر شما چه جور محبتی رو دوست داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6253 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بچه ها چقدر دلتون پره......حرف بزنید تا دلتون باز بشه..........
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

مهدیه جون هر وقت همه کارا رو انجام بدم علی الخصوص وقتی مهمونشون میاد غذا درست می کنم ظرفارو می شورم چایی میارم شوهرم یکبار نمیگه خسته شدی بیا بشین اما تو خونه مامانمینا همش میگه خسته شدی بیا بشین بعدش که میایم خونه با من بحث می کنه چرا اونجا اینهمه کار کردی
بچه ها
شوشوی من 30کیلو بعد از ازدواج اضافه وزن کرده.همش میگه شام نپز مامانش بهش میگه چاق شدی///
میگه تقصیر زنم که همش شام درست میکنه حالا همه منو نصیحت میکنن که نپز
حالا اگه یه شب نپزم میاد تخم مرغ یا سوسیس میخوره میگه ما که زن نداریم واسمون یه شام درست کنه
شوشو دوست داره هر چی بهم دروغ میگه بگم چشم باورم شو
در مورد کارش هیچی نپرسم
ازش نخوام بریم بیرون و سینما
جمعه ها بره سر کارش
مزاحم مامانش نشیم(در ماه 1 بار بریم شام)
از تمام امور مالی خانوادم با خبر باشه
در مورد زوج های دیگه حرف نزنم
پول نخوام و واسه خونه هیچی نخرم بجز مواد شکمی
همش لازانیا و پیتزا واسش درست کنم
..........
وای راستی یادم رفت هر موقع دلش واسه عروسکش تنگ شد عروسکش بره تو بغلش چه صبح باشه چه شب
راستی
کار خونه رو اصلا و ابدا انجام نده.یعنی گفتن این جمله که شلوارتو رو بند بنداز یعنی فحش خانوادگی بهش دادی
یه جور محبت دیگم دوست داره.هر موقع میریم عروسی بگم تو از داماد خوش تیپ تری
یه چیز دیگم اینکه در روز 1 بار بیشتر تماس نگیرم نپرسم کجایی ؛کی میای فقط حالشو بپرسم نه کمتر نه بیشتر
2810