2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرتون اگه بره به همه اقوام شوهرتون بد شما رو بگه الکی چون اونا با من خوب بودن ولی الان نمیدونم چی گفته مث قبل نیستن چیکار میکنین الان هشت ماها اصلا خونه مادرشوهرم نرفتم اونم چون حرصش میگیره که غذا برا عروسش درست کنه از خداشه که ما نریم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
حالا چکار کنیم بهتره :ازانجام کارهایی که شوشو خودش باید انجام بده دست بکشیم....یاهاش مثل یه فرد لایق و قابل اعتماد رفتارکنیم................مثل بچه ها باهاش رفتارنکنیم مثلا سرزنش کردن ممنوع...................بهشون بگین چه مسولیتهایی دوست دارین اون انجام بده و وقتی اشتباه کرد مسولیت اشتباهشو شما گردن نگیرین.............یه لیست بنویسین تا متوجه بشین کجا نقش مادر بازی میکنین..................باهاش دراین مورد حرف بزنین......................
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
بچه ها کجایین من یه مدت نبودم چرااینجا سوت وکوره ................من ازاینجا خیلی استفاده مفیدبردم بیایین دوباره فعال شیم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...

آزادی در خانواده یکی از مسائلی است که افراد با توجه به تربیت، محیط، تحصیلات و فرهنگ دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به آن دارند. آزادی یکی از اصول اساسی برای رشد افراد در جامعه می‌باشد. مردان و زنانی که نتوانند به راحتی نظرات خود را بگویند، از بیان ایده‌هایشان ترس داشته باشند و یا نتوانند علایق خود را دنبال کنند، چگونه می‌توانند برای خود و جامعه فردی مفید باشند؟ شکوفایی استعدادها و توانایی‌های بالقوه بدون آزادی میسر نخواهد بود. عدم اطلاع از چگونگی اعمال خواسته‌ها مخصوصا بین والدین و فرزندان، مشکلات متعددی را در برهه‌های مختلف زندگی ایجاد می‌کند. با آگاهی از حد و حدود آزادی در خانواده می‌توانید خانواده سالم خود را تشکیل دهید. برای اطلاع بیشتر از خانواده سالم کلیک کنید.