2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
سسسسسسسسسسسسسسللللللللللللللااااااااااااااااااااااااام بر بانوهای خوشبخت خوبین ؟ همین که واسه خوشبختیتون تلاش میکنید و معلوماتتونو بالا میبرین یعنی به زودی خوشبخت ترین زوج های روی زمین خاهید بود ، شک نکنید

خوب بچه ها من مچم به شدت درد میکنه نمیتونم زیاد بتایپم ولی میام میخونم و لایک میکنم ، شما ها فعال باشید من پشت صحنه هستم ،تا دستم بهتر بشه با مطالبببب توووووووپ بیام
شش اشتباه زنان در رابطه جنسی

آرزو دارید زندگی‌جنسی‌تان بهتر و جذاب‌تر بود؟ ممکن است خیلی راحت بخواهید تقصیر را به گردن همسرتان بیندازید که نمی‌تواند شما را به اوج برساند. اما شاید همه تقصیرها به گردن او هم نباشد. در زیر به ۶ اشتباه متداول اشاره می‌کنیم که ممکن است مانع شود به لذت جنسی که استحقاقش را دارید برسید. اما نگران نباشید، این اشتباهات قابل اصلاح هستند.

اشتباه ۱: منتظر ماندن برای مرد برای شروع
ممکن است به صورت یک عادت برایتان درآید: همسرتان شروع می‌کند و شما به او واکنش می‌دهید. ممکن است اسیر این کلیشه سنتی باشید که مرد همیشه باید اولین حرکت را آغاز کند. شاید هم می‌ترسید که توجهی به شما نشود.
از مردهای زیادی می‌شنویم که می‌گویند از اینکه مجبورند همیشه این خودشان باشند که برای زمان و نحوه انجام رابطه‌جنسی با همسرشان تصمیم بگیرند، خسته شده‌اند.
راه‌حل: برای شروع فکر کنید. اگر خجالتی هستید، با کمی طنازی شروع کنید و شامی عالی برای همسرتان تدارک ببینید.

اشتباه ۲: نادیده گرفتن این مسئله که مردها موجوداتی بصری هستند
اینکه شوهرتان به جای یک کیف دستی برایتان یک لباس‌زیر زیبا می‌خرد، دلیل منطقی دارد. چون از دیدن شما در آن لباس لذت می‌برد.
خانم‌های زیادی از این شکایت می‌کنند که چرا مردها آنها را در لباس‌های ساده‌ای که جذاب نیستند آنقدرها دوست ندارند، بااینکه برای آنها لباس شوهرشان اصلاً تفاوتی در میزان جذابیتشان ندارد. دلیل: مردها به محرک‌های بصری بیشتر واکنش می‌دهند اما خانم‌ها بیشتر به محرک‌های حسی، لمسی، صدا، بو، کلمات و احساسات برای تحریک واکنش می‌دهند.
راه‌حل: لباس‌خواب ساده قدیمی را کنار بگذارید — حداقل برای بعضی شب‌ها. لازم نیست برای جذاب دیده شدن در نظر همسرتان، حتماً لباس‌های غیرعادی تنتان کنید، اما اگر در انتخاب لباس‌خوابتان به جز راحتی، جذابیت خودتان در آن لباس را هم در نظر بگیرید مشکل حل خواهد شد.

اشتباه ۳: داشتن ایده‌های غیرواقعی درمورد نحوه کارکرد بدنتان
باور نکنید که زن‌های �واقعی� از واژن ارگاسم می‌شوند یا انزال خانم‌ها مسئله‌ای طبیعی است.
خانم‌ها متقاعد شده‌اند که این کار تجربه جنسی‌شان را تقویت می‌کند اما فقط ۵ تا ۶ درصد از خانم‌ها به طور طبیعی انزال می‌کنند و با امتحان کردن آن ممکن است به عضلات کف لگن‌تان صدمه بزنید.
راه‌حل: ریلکس باشید. تلاش برای اینکه به طریقی خاص به ارگاسم برسید، رابطه‌جنسی‌تان را خراب می‌کند.
بیشتر خانم‌ها برای ارگاسم نیاز به تحریک کلیتوریس دارند. ازآنجا که کلیتوریس عصب‌های زیادی در خود دارد، رابطه جنسی دهانی یا تحریک توسط دست بسیار برایتان عالی است. کمی رُل بازی کردن هم به خانم‌ها کمک می‌کند زودتر به ارگاسم برسند.

اشتباه ۴: زیاد فکر کردن
نگران این هستید که رسیدنتان به ارگاسم خیلی طول کشیده است؟ یا از امتحان کردن موقعیتی که شکمتان در آن شُل آویزان می‌شود واهمه دارید؟
اگر بخواهید بیشتر از احساسی که در آن لحظه دارید، به عملتان توجه کنید، تبدیل به یک هنرپیشه می‌شوید نه یک معشوق.
محققان روابط‌جنسی در تحقیقات خود نشان داده‌اند که زنانی که اینکار را می‌کنند ارگاسم‌های بسیار کمتری دارند اما به تعداد بیشتری ارگاسم تظاهر می‌کنند.
راه‌حل: حواستان را به چیزی درمورد زمان حال برگردانید–حسی که همسرتان به شما می‌دهد، نگاه او به شما، عشقتان به او و …

اشتباه ۵: تمرکز بیش از حد به آلت‌تناسلی همسرتان
مطمئناً مردها از اینکه آلت‌تناسلی‌شان را لمس کنید لذت می‌برند اما دوست دارند روی بقیه قسمت‌های بدنشان هم توجه داشته باشید. در اکثر موارد خانم‌ها فقط روی ناحیه تنالسی شوهرشان تمرکز می‌کنند.
راه‌حل: از جایی دیگر از بدنش شروع کنید. مثلاً گردن، یا اینکه کمی ماساژ‌ش دهید. با نوک سینه‌هایش بازی کنید. پاهایش را بمالید و برای عشق‌بازی از همه بدن او استفاده کنید.

اشتباه ۶: تمرکز کم به خودتان
نوازشش می‌کنید، به او لذت می‌دهید و کاری می‌کنید همه آرزوهایش به حقیقت بپیوندد. اما خودتان چه؟ شما چه می‌خواهید، چه دوست دارید؟ فانتزی‌‌های شما چیست؟
اگر این فکر که �کاش دستش یک میلیمتر آنطرف‌تر بود� در سرتان است اما به زبان نمی‌آوریدش هیچوقت زمان خوبی در رابطه‌جنسی نخواهید داشت.
راه‌حل: حرف بزنید. بدن زن بسیار پیچیده است. تازمانیکه خودتان نگویید، او هیچ چیز درمورد بدن شما نخواهد دانست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما ً قبـل ِ خواب ببـوسیـدش !...

حتی اگه با هم دعـوای ِ بـدی کرده باشیـد . ببـوسیـدش !

حتی اگه بهتـون گفته باشه از این زنـدگی ِ کوفتـی خسته شـده .. ببـوسیـدش !...

حتی اگه برچسـب ِ ” بد اخـلاق ” بهـتون چسبـونده باشه . ببـوسیـدش !

حتی اگه بهتـون گیر ِ بیخـود داده باشه .. ببـوسیـدش !

گفته باشه از لباسـی که شما عاشقشین متنفـره ! .. نفهمیـده باشه شما موهـاتون رو مِش کردین !ببـوسیـدش ..

حتی اگه بـوی ِ عرق و خستگی میـده .. ببـوسیـدش !

حتی اگه یـادش میـره جواب سلام ِ شما رو بـده .. ببـوسیـدش !

حتی اگه خیلی وقته براتـون گُـل نخـریده . ببـوسیـدش !.

وقتی زیرپیـرهنی سفیـد ِ حلقه ای پوشیـده و بـازوهای ِ سفیـدش رو با اون پیـچ ِ ماهیچه ای ِ مردونه انداخته بیـرون ..

وقتی صورتش ته ریش ِ جذابی داره .. وقتی صداش خسته ُ خمار ِ خوابه . ببـوسیـدش !

سلام سلام خانمهای گل و بلبل ملکه های زیبا روی زیبا دل خوش زبان و مهربان ....
حال و احوالتون ...به به افرین به خانمهای فعال و گل ....
.خدا رذا شکرما هم هستیم زیر سایه دوستان ...الحمدالله همه چی خوبه ....بچه ها ارام و متین حرف زدن خیلی تاثیر میذاره روش تمرین کنید ..برای من که خوبه فقط باید تمرین کنم جلوی همسرذم اصلا با بچه ها اخم نکنم و ملایمتر باشم که متاسفانه خیلی توش ضعیفم ....
برای روحیه دادن و رحیه گرفتن باید بگم امروز مراسم خودت تحویل گیری داشتم موهامو رنگ کردم و البته ابروهامم سرو سامان دادم خیلی سرحالم کرد ...شما هم امتحان کنید این یکی دو ماه موهام زیشه زده بود خودم سرحال نبودم الان ی دست شده روحیه ام عالی شده خدا را شکر .....
اعظم جون خیلی خوبه ایراد کارت را میدونی ی پله صعود داشتی عالیه ...حالا که مشکل را میشناسی دنبال راه مناسب رفعش باش موفق باشی عزیزم ....

نغمه جون اصولا مردا بیشتر بد دهنی میکنن ...شما تحریکش نکن وقتی دیدی داری بحث میکنی شروع کن به خوندن ی سوره کوتاه تا ذهنت درگیر بشه و خودت را بتونی کمی ارام کنی بعد هم ساکت محل دعوا را ترک کن ...بهترین نوع نشان داد ناراحتیت به مردا سکوت کردن و جواب ندادن بهشون ...مطمن باش کم کم ترکش میکنه عزیزم تو دعوا حلوا که خیرات نمیکنن بدهنی هم میشه جزیی از دعوا ....پس سعی کن اول رو خودت کار کنی تغیر خودت مساوی یا تغییر همسرت خواهد بود ....
من خودم پیش همسرم تا حالا بدی مادرش را نگفتم مادرش هم تا حالا همچین کاری نکرده ما مث دو تا دوست با هم برخورد میکنیم و همسرم(پسرش) را تو بحثامون دخالت نمیدیم ...موفق باشی
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
اینو تو ی تاپیک خوندم برام جالب بود نظر ی اقا بود راجب ساست های زنانه براتون میزارم بخونید بد نیست

نظرات ی اقا هم بعد از چهار ستاره(****) بیان شده.

1-همیشه شما زودتر خداحافظی کنین ..... ****همیشه برام سخته که من اول خداحافظی کنم

2-همیشه و مخصوصا صبح ها بدرقه اش کنین ...**** با این که راضی نیستم از خواب نازت بزنی ، ولی این لذت بخشه.

3-به مردا بگین چشم بعد کار خودتونو بکنین ...**** اونوقت منم بهت چشم میگم ولی....... نمیخرم

4-هیچوقت جلوشون از خانوادشون شکایت نکنین ....**** ولی بهم بگو که کدوم کارشون اذیتت میکنه

5-گاهی ندیدشون بگیرین ، مردارو باید دوست داشته باشی اما بهتره بیشتر اوقات بی خیالشون بشی ازشون دور بشی بزاری فرصت اینو داشته باشن دنبالت بگردن به دستت بیارن ؛ این همون چیزیه که عوام میگن نباید زیاد به مردا رو داد
مثلا یکی گفته : یکی از دوستام عجیبه یعنی همش شوهرش دنبالشه موس موسی میکنه بیا ببین این خانومه برعکس نه زنگ میزنه بهش نه هیچی ،باورت میشه شوهرش میخواسته حرصشو در بیاره گفته همکلاسیهام بهم اس میدن اونم دخترا بعد دوستم گفته خب بدن مگه چیه ؟؟؟
شوهرش میکه : آخه میدونی من تو دانشکاه نگفتم زن دارم
دوستم : خوب کاری کردی نگو زن داری بزار بیشتر هواتو داشته باشن کمکت کنن
جنبه رو حال کردی به این میگن زن، زد تو حال شوهرش****و این یعنی اگه خواستم برم دنبالِ ...بازی، تو ناراحت نمیشی
ممنون عزیزم که مزاحمِ ...بازیهام نمیشی! :)

6-پرحرفی ممنوع .... ****دوست دارم برام ساعت ها حرف بزنی...ولی حرفهای تازه..نه پر چونه گی

7-میاد خونه 1 ساعت بعدش اخبار ناگوارو بدم ****عزیزم ممنون که ملاحظه میکنی ولی اگه ممکنه گاماس گاماس بگو.

8-پیش دیگران تحویلش بگیرم حتی در صورت قهر بودن (میدونم این خیلی سخته).... ****شرمنده م میکنی.

9-مردان عاشق قدرتند و از آن لذت می برند....**** ما قدرتمندیم... ولی نه برای اعمال علیه عزیزانمان.

10-هیچ گاه نگویید تو بی عرضه ای .....**** مگه هستم؟!! ممکنه برا اثبات عرضه کارهای ناهنجاری ازم سر بزنه

11-او را با کسی مقایسه نکنید .... ****من هم نمیکنم.

12-هیچوقت بهش شک الکی نکنید امون از وقتی که بفهمن بهشون اعتماد نداریم ****

13-همیشه هوای خودتو داشته باش، هیچ وقت یادت نره از خرج کردن برا خودت کم نزار برا خودت ارزش بذار

14-وقتی کارت گیره شوهرتو با روغن ماساژ بده ****اونوقت میفهمم برا اینکه با روغن ماساژم بدی باید همیشه محتاجت نگه دارم.

15-شوهراتونو تنبل بار نیارین حتی مردایی که خونه ماماناشون کار نمیکردن باید توی زندگی خودشون زحمت بکشن ****اونی که بار اومده، بار اومده دیگه ، چیکارش میشه کرد؟

16-گاهی باید دماغ بعضیهارو بسوزونی، همونایی که تو زندگیت موش میدوونن **** با پنبه سر بِبُری بهتره.

17-هیچ وقت نباید با لباس تو خونه راحتی جلوی خونواده شوهر ظاهر شد ،این خیلی مهم،.باعث میشه یه خورده رودرواسی داشته باشن مثل مهمونا رفتار کنن .****حجب و حیا برا همینه.

18-هرگز دنبال وسایل گمشده همسرتون نگردین چون فراموشی براشون میمونه ****موشک جوابِ موشک

19-کی گفته زن همش باید کار کنه؟ به خودت استراحت بده... برای همسرت مادری نکن ..... به قول دکتر میثاق هرگز عشق را گدایی نکنید جون کسی به گدا چیز با ارزشی نخواهد داد **** استراحت حق توئه... هر چی گدایی کنی همونو میگیری.

20-خودتونو به خستگی یا کار کردن بزنید بزارید همسرتون توی کارای فرزندتون کمک کنه یا حتی مجبور شه بخوابونش (مثلا یکی میگفت توی گوش بچم میگم بابا کو؟؟؟؟ بعد میرفت سراغ باباش و من خودم مشغول کارا نشون میدادم و شوهره مجبور بود بخاطر آرامش خودش بچه رو بخوابونه)****این یعنی دوروئی... شوهر "مجبور" میشه کمکت کنه، نه از روی عشق، واویلا.....

21-هر کاری که اولویت واسه خودتو همسره انجام بده و واسه بقیه خودتو اذیت نکن**** بلی

22- سعی کنید با خانواده شوهر محترمانه رفتار کنید اما فراموش نکنید خودمانی نشوید****اگه با جنبه بودن اشکال نداره

23-نذارید لطفتون وظیفه تلقی بشه ...**** خوبی که از حد بگذرد، ابله فکرِ بد کند.

24-هیچ وقت ارزش کارتونو با حرفایی مثه(نه بابا کاری نداشت!! ...کار مهمی نبود!!و.....)کم نکنید فقط یه لبخند مهربون کافیه!!!!!!!!! ****ارزش کار با این حرف ها پایین نمیاد ولی فداکاری تو رو ثابت میکنه عزیزم.

25-مادری کردن برای مردا ممنوع ،عزیزم نوبت دکترت یادت نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم سوییج یادت نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هوا سرده لباس گرم بپوش سرما میخوری....... ****ابرازِ عشق پسر و شوهر نمیشناسه...شوهرتان را لوس نکنید.

26-اگه حق با شماست برای آشتی پیش قدم نشوید چون به گردن شما می افتد اما اگر اشتباه از شماست پیشقدم شوید ... ****گاهی باید برا آشتی کردن پیشقدم شوم حتی اگه مقصر من باشم.

27-همیشه پس انداز داشته باشید (هر چند ناچیز) ...****این حق توئه

28-آدم هرچه پرتذکرتر-> کم تاثیرتر ..... !!!!!!!!!!!؟؟

29-لطف بی اندازه ......................> انتظار بی اندازه ...****خوبی که از حد بگذرد، ابله فکرِ بد کند.

30-به همسرتون یاد بدین درب ماشین رو مخصوصا پیش خونوادش براتون باز کنه ... ****که اونا رو به لجبازی با من و تو ترغیب کنه

31-نگذارید همسرتون نقطه ضعفاتونو پیدا کنن مخصوصا اگه روی خونوادتون حساسید**** امکان نداره بالاخره لو میره، نگذارید شوهرتون از نقطه ضعف هاتون سوءاستفاده کنه.... یعنی روش نشه که بکنه.

32-بگذارید همسرتون هم خستگیهای بچه داری رو متوجه بشه...مثلا کسی درین باره گفته : من هر وقت برای نگهداشتن نی نی از خواب بیدار میشم یه بهانه ای هم میارم که همسری هم بیدار بشه میدونید اگر عادت کنن که شما مسئول این کارا هستید یه کم واسه خودتون هم سخت میشه. یه بار میگم عزیزم چراغ رو روشن کن یه بار میگم عزیزم لطفا یه لیوان اب بده، مطمئن باشید کسی از دو بار بیدارشدن از خواب نمیمیره! ولی اگه هر شب این کارو بکنید میفهمه که چقدر سخته تا صبح هی بیدارشدن و خوابیدن با استرس!
یا یکی گفته : من بعضی از کارامو از قصد میذاشتم برای موقی که شوهرم میومد و نگهداری بچه رو ریز ریز به شوهرم میسپردم
تا جایی که دیگه عادتش شده بو د میاد خونه با بچه بازی کنه بخوابوندش ببردش بیرون .....بعد هم ازش تشکر میکردم تو معرکه ای بهترین بابای دنیایی ****بد نیست تو هم از سختی های کار من خبر دار بشی، مثلا توسط کارفرمای من اذیت و تحقر ببینی

33-بارها خریدها یا کارهای سنگین رو به همسرتون بسپارید... ****وظیفه منه مسلما"

34-به همه احترام بزارین اما دیدین متلک یا حرف بهتون زدن در ثانیه جواب بدین بزار بفهمن نمیشه شمارو تو جمع کوچیک کرد و بهاشو باید بپردازن . اینجوری بهتره تا اینکه بیان غر به جون شوهراتون بزنین ،حتی المقدور وقتی شوشو نیست جواب بدین ...... و خودتون رو بی ارزش کنید.... ****مسالمت با پشتیبانی من بهترِ عزیز

35-گاهی مردا میخوان تنها باشن میرن توی خودشون لازم نیست هی بری بپرسی چیزی شده ؟؟؟؟ من کاری کردم؟؟؟؟؟؟ تو بیخیال شو برو سروقت کارات .....همین که ببینه تو خوشی خیالش از بابت تو راحت میشه بعد خودش برمیگرده.......**** و متقابلا"

36-دعوا نمک زندگیه .....اما یاد بگیر حرمت طرفتو تو دعوا حفظ کنی .... حرفتو بزن داد بزن گریه کن قهر کن اما توهین و ناسزا نه حرف از طلاق و اینا نزن بعدها شوهرت هم ازت یاد میگیره خیلی از کارا رو ما به شوهرامون یاد میدیم****

37- گاهی دست از پارو زدن بردارید تا همسرتون اکتیو بشه... **** پارو با هم

38-در مورد کارش اطلاعات داشته باشین ... ****عمرا"

39-توی دعوا بیشتر از "من" استفاده کنید تا "تو" ، مثلا بگید من ناراحتم که اینو بهم گفتی... نگید تو ناراحتم کردی ****
40-هیچ وقت نزد خانواده شوهر تعریف شوهرتون رو نکنین یعنی به مادرشوهر یا خواهرشوهرتون نگید که شوهرم درکم می کنه و در وقت بیماری کمک حالم می شه چون این کار شما باعث می شه حسادت اونا افروخته تر بشه..........به جاش اگر شما پیش خانواده شوهر به شوهرتون بگید که خدا سایه تو رو همیشه بالا سرم نگه داره باعث وجود یه عشق بزرگ در زندگیتون می شه ...(البته سعی کنین زمانی بگین که موقعیتش باشه) و همسرتون بیشتر از قبل علاقه خودشو بهت نشون میده .....***حدودا"........ و جنبه ی دیگه اینکه : مادر و خواهر من مبفهمند که تو دختر عاقل و قدر شناسی هستی.

41-گاهی اوقات به شوهرتون بگید به مادرش زنگ بزنه و حالشو بپرسه یا پیشنهاد بدید بره بهش سربزنه یا حتی گاهی چیزی براش بخره اینجوری زمانی که حرفی بشه، شوهرتون اولین نفره که ازتون طرفداری میکنه (ولی زیاده روی نکنید که شوهرتون به اون سمت کشیده بشه) ...***

42-خیلی کمتر از همسرتون توی سکس پیشقدم بشید (اما حتما گهگاهی شما پیشقدم شید) .....*** این از خوش آیندها و نیازهای مردهاست، اگه شوهر با جنبه ای دارید، شک نکنید که تا 50% هم جا داره که شما پیشقدم بشید ... این از حقوق شما نیز هست

43-یاد بگیر اولا تو جمع دعوا نکنی ......حتی تو زمان قهر مهمون میاد یا خصوصا جلوی خانواده شوشو اصلا باهاش گرم بگیر اما وقتی همه رفتن ادامه بده البته اگه هنوز عذرخواهی نکرده و ... ***حضور مهمان دلیلِ خوبی برای کنار گذاشتنِ قهر و دعواست، اگه تونستی جلوی مهمان حفظ آبرو کنی بعد از رفتنشون هم دعوا رو ادامه نده که روابط رو به آشتی بره ... متقابلا"

44-توی دعوا نگو "همیشه" تو اینکارو میکنی... بگو "گاهی" ... ***

45-گاهی جلوی همسرتون خودتونو تحویل بگیرید از زحمتاتون یا حتی اینکه دیگران چقدر شمارو دوست دارن یا حتی از ظاهر زیباتون...گاهی میتونید غیر مستقیم بهش بفهمونید مثلا یکی میگه : من گاهی به پسرم میگم: (البته به در میگم دیوار بشنوه) مامان برات خیلی مایه میذارم صبح زود میبرمت خونه مامانی میرم سر کار همه کارات یه ور این رفتو آمد یه ور .....بعد میبینم شوهرم داره میخنده و تایید میکنه..........یا یکی میگه : گاهی که همکارام زیاد اس میدن یا زنگ میزنن من با خنده میگم : بابا این محبوبیت منو کشته من متعلق به همتونم...**** گاهی نتیجه عکس میده یعنی حسِ منت گذاری رو تلقین میکنه

46-از قول خود مردا گفته شده که بیشتر به زنی اهمیت میدن که اون به خودش اهمیت بده و برای خودش خرج کنه البته نه در حد وحشتناک که مرد از پس خرجش برنیاد .....*** به خودش اهمیت بده یا خرج کنه ، نه... به خودش برسه

47-همیشه ناراحتیتونونشون بدین اما محترمانه زن نباید رستم وار رفتار کنه لطافت زنانه یاد بگیرین ***

48-روی بچه تون جلوی بقیه اونقد حساسیت به خرج ندید که بیفته دست بقیه و اذیتتون کنن ***

49-به بچه های کوچیک توی خونواده ی همسرتون محبت کنید و توجه کنید چون وقتی بزرگ شدن همونا طرفداریتون رو میکنن و اگه کسی از شما بد بگه جلوشون وامیسن (این سیاست دراز مدته) *** تقریبا نا کارآمد

50-حتی اگه جایی مثلا خونه ی مادر شوهرتون نمیخواید توی اشپزی یا ظرف شستن و غیره کمک کنید اما توی پذیرایی کردن کمک کنید، آدمایی که پذیرایی میکنن بیشتر توی ذهن میمونن ... *** ای ناقلا
51-هیچوقت ..تحت هیچ شرایطی ....سر شوهرتو ن یا فرزندتون داد نزنید ....مردا به فریاد خیلی حساسن ..ممکنه دلشون از زندگی سرد بشه
داد و فریاد و قلدری و بگیر و ببند هرگز مال زن نیست زن قهرش هم با لطافته
قهر با لطافت 100 برابر تاثیرگذارتره ......تا مهری نباشه -> قهر بی اثره.**** گریه هم بی تاثیر نیس

52-اگه همسرتون وقتی کنارش هستین زیاد بهتون توجه نمیکنه یا سرشو با چیزای دیگه گرم میکنه شما به بهونه ی کارهای مختلف به اتاق برید و اونجا کارتون رو انجام بدید اینجوری همسرتون میاد دنبالتون و کنارتون ... *** فکر نکنم

53-هیـــــــــــــــــــچوقت جلوی همسرتون از هیچ زنی یا دوستاتون تعریف نکنید ... **** مخصوصا اگه شوهرتون کم جنبه باشه

54-هیچوقت پیش خونواده ی خودتون یا همسرتون درد و دل نکنید و به همسرتونم یاد بدید اینکارو نکنه***
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
درود

بااجازه مدیرمحترم ودوستان گرامی

آیا دوست دارید (چه شاغل وچه خانه دار)درآینده بازنشستگی داشته باشید؟؟

دوست دارید یک سرمایه گذاری مطمئن وپرسود داشته باشید؟؟

دوست دارید یه بیمه قوی درروزهای نیاز وبیماری داشته باشید؟؟

دوست دارید بدون عبور از هفت خان رستم وبه راحتی وام بگیرید؟؟

دوست دارید درغم از دست دادن عزیزانتون ،حمایت مالی بشید تا از غمتون اندکی کاسته بشه؟؟

دوست دارید برای آینده ی بچه هاتون یک سرمایه داشته باشید تا برای تحصیل وازدواج ومسکن و.... دغدغه ای نداشته باشید؟؟

با ما همراه باشید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=692660
حادثه خبرنمیکند!درروزهای خوشی وتندرستی کوهی مطمئن برای تکیه کردن درروزگار سخت بسازیم.http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27215
اینو جایی خونم خالی از لطف نیست بخونیدش:
خلاصه:::

• دلتون رو باهاش صاف کنید و دوستش داشته باشید تا همه کارهاتون چند برابر اثر کنه، اگه نمیتونید فقط انجام بدید تا دلتون هم نرم شه
• به خاطر بودنش و خوبی هاش شکر کنید چه تو دلتون چه پیش خودش
• آراستگی و نظافت همیشگی، ناخن های تمیز و کمی بلند، دائم المسواک بودن، پوست نرم.
• لباس زیرهای کهنه رو بریزید دور
• رقصیدن براش با توجه به اعتقادات و مراجع و علاقه همسر
• باور و تکرار عملی و کلامی اینکه من ریحانه هستم ، ظریفم، گلم
• گاهی به سلیقه اون لباس بخرید و بپوشید و هر وقت می پوشید هم اظهار خوشحالی کنید
• تنوع دادن به ظاهر (دخترانه، زنانه، سوسکی، ساده، اسپرت)
• لباسهای شااااااد
• احترام بذارید بهش چه کلامی چه عملی
• شاد بودن، خندیدن، لبخند داشتن
• نگاه های معنادار
• صدا زدن به کشل مخصوص ( کشدااااار، عشقولی، اسمهای من درآوردی که خوشش میاد، کلمات خاص مث عزیزم و ...) در دسترس نبودن( مدام دست به زنگ و پیامک و ور دل هم نشستن و قربان صدقه)، هم لطف هم قهر
• حرکاتتون رو ملایم و نااااااز دار کنید ( غذا خوردن، حرف زدن، خندیدن، راه رفتن و...) هر کاری پسرا می کنند نکنید خلاص!
• نگفتن حرفها و اصطلاحات پسرونه و حرف بد
• کودک درون
• دستشو ببوسید
• گاهی مث همسر گاهی مث مادر نوازشش کنید
• ماااااااساژ در مواقع خستگی، سوسک و جایزه دادن بابت یه کار
• طوری رفتار کنید که انگار تنها مرد زندگیتونه و سوپر من شماست! ( همسرم میگه تو باعث شدی من حس مردانگیم بیشتر شده)
• طوری رفتار کنید که انگار چقدر قوی و جذاب و تواناست ( چه با نگاه چه با حرف چه با لبخند)
• به بدنش علاقه نشون بدید، به موهای فرفری تنش، به سر کم موش، به دست و پای بزرگش ( بلوریش!)، به شکم گنده اش، به بازوهای قویش، به قد و بالاش ( قربون صدقه داشته و نداشته اش برید و نوازشش کنید)
• قربون صدقه عکس و خاطرات بچگی ش برید
ما یه عالمه مدل های بوس درست کردیم از زمان عقد تا حالا
بوس عشقولی
مگس بوس
اژدر بوس
بوس قایقی
سایلنت بوس و ....
هر کدوم از اینا متود خاص خودشو داره و چون من و همسرم هر دو استاد دانشگاهیم, کلی با موضوعات واصطلاحات علمی رشته خودمون هم سوژه های شیطنت و عشقولانگی برا خودمون ساختیم و گاهی سر کلاس که اسمشون میاد ناخودآگاه لبخند میزنم
یا برا ابراز محبت تو جمع یه حرکات و صداهایی قرارداد کرده بودیم, یه موقع هایی دو تاسرفه به معنی عاشقتم دوست دارم یادت نره بود
یا اینکه تو ماشین که تنهاییم این عبارت دوست دارم رو با آواز و چهچهه و ریتم های مختلف میخونیم تو آواز اون یکی میپریم و گاهی آخرش به جیغ و فریاد ختم میشه

کلا هر وقت حافظ و مولوی میخونم یا اشعار معاصر رو, عاشقانه ها رو تو گوشیم ذخیره میکنم برا موقعیت ها و روز مبادا,
کلمات لوس و خاص خییییلی خوبه. رابطه رو فانتزی تر میکنه و جالب تر.
بستگی به روحیه داره اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
مثلا همین عزیزم رو بعضی ها میگنن عسیسم، عجیجم، عزی....زم و... شما هم میتونید یه جور جدیدش کنید
یا عشقم، عچقم، عشقولی، عشقولانه، عچقولانه، هچقولانه، قووولی من!!!
یه مدت بگید روتون باز میشه و کلی ترکیب دونفره از توش در میاد که کلی باعث شادی و خنده میشه.
اگه یه روز یکی از این چیزا رو همسرتون گفت حسابی ذوق کنید تا تشویق شه و ذهنش فعال شه.
مثلا ما الان کلیییی کلمات ساختگی داریم از روز اول که بعضی هاش رو دیگه به کار نمیبریم.
بد نیست گاهی از همسرتون بشنوید که بدون فلان کار تو خوابم نمیبره
یا هیشکی مث خانومم نمی تونه فلان کار رو بکنه، البته منظرو مکار خونه نیست. یه رفتار دوستانه یا محبت آمیز یا ....
یعنی عادتش بدید به چیزایی که فقط تو خونه تون، زندگی تون و روابط دونفره تون هست و هییییچ جای دیگه نمیشه پیداش کرد
مثلا
جشن حقوق
تقویت کنون بعد از رابطه که هم می تونید یه چیزایی بخرید هم برید بیرون بخورید یا کارهایی خاصی هم بکنید ) مث ماساژ و محبت درمانی و ...که همه ش میتونه من درآوردی باشه
بعد از ... یه چیزایی بدین بخوره. اسمشو بذارین معجون دکتر ... یا معجزه یا هر اسم لوس و خنده دار. کلی هم دوس میداره این کارو. هم حس مردانه ش رو دامن میزنه هم حس محبت و توجه و...
اما اینم بگم که ماساژ با روغن عطری که عطرشو دوست داره خیلی جواب میده
موقعیت هم دیگه با خودتون

یه آغوش گرم وقتی انتظار نداره ( مثلا چند روز پیش خونه مامانم وقتی همسر ازم جانماز خواست تو اتاق که اومدم بغلش کردم و گفتم دلم برات تنگ شد(خب تو مهمونی ها مجبوریم رسمی تر باشیم ما)
کلی قر و فر کردن و عادی رفتار کردن ( یعنی نری سمتش،اگه اومد هم با یه لبخند ردش کنی)
شانه زدن با حوصله و ناز جلوی چشماش
بذاری موهاتو شانه کنه
کرم زدن به دست و پا در حضورش با ناز و ملایمت
ارایش کردن با همون روال
هر کاری از پوشیدن و عوض کردن لباس و هر کار شخصی که میشه با ناز زنانه همراه کرد
رفتار ویژه با همسر به طور مثال: وقتی توی جمع حرف میزنه بهش توجه کنید، وقتی از خودش تعریف میکنه تایید کنید، وقتی مهمون از شما تشکر میکنند سر سفره شما از همسرتون تشکر کنید، وقتی توی جمع صداتون میکنه وسط صحبت هم هستید بهش توجه کنید و...
اجازه بدید براتون لاک بزنه، ارایشتون کنه میتونید کلی شیطنت هم قاطیش کنید