2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
اعظم جون شما همیشه شاگرد اول ماییییییییی، خیلی خوب داری تغییر میکنی ، واقعا برات خوشحااااااالم

خوب دخترا حالا یه کم من بگم ، من سعی میکنم هر روز یه چیز کوچولو بگم ، شعار این هفتمون ماااااااااااااچ ماااااااچ مااااااااچ

خانوما از این ابراز عشق که کو چولو بنظر میاد غافل نشین ، قفلای بزرگیو باز میکنه ، استادم میگف درمان هر رابطه و اتش هر رابطه ایه ، صبح ها موقع بدرقه ، شبا وقتی میان خونه ، قبل خاب و تو روز مااااااااااچ مااااااااچ یادتون نره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلیای عزیز هلی جان و مامان اسرا و سپیدار گل و بقیه دوستان فعال تاپیک واقعا لذت بردم و کل تاپیک رو خوندم
خوشحال میشم منرو هم تو جمعتون بپذیرید
سعی میکنم بیشتر سر بزنم و از تجربیاتتون استفاده کنم
بخند تا دنیا به روت بخنده (:
سلام سلیای عزیز هلی جان و مامان اسرا و سپیدار گل و بقیه دوستان فعال تاپیک واقعا لذت بردم و کل تاپیک رو خوندم
خببببب منم کمی بهتر شدم

اما کمییییی یوهو معجزه نمیشه

گفتن فیل رو چه طوری بخوریم گفتن لقمه لقمه

منم می خوام مشکلات رو اروم اروم حل کنم
من نوید امدنت را از سوره یونس گرفتم
سلااااااااام عسیسم

چ عسکای خوشملی گذاشتی دخمل

والا من همون توصیه های تکراری قـدیم رو دارم ..

محبت اونم از نوع خالصش معجزه میکنهـ ..

اینکه همیشه جنبه های + طرف مقابلمون رو ببینیم و بخاطر خود واقعیش، اون چیزی ک هست دوسش داشته باشیم.

نه اینکه بگیم من این آدمو دوستدارم اگر فلان باشه ..

من اینو خودم تجربه کردم .. اگر جنبه های + رو ببینی و با اونا کاستی ها رو بپوشونی طوری میشه ک همه اون کاستی ها ب مرور زمـآن برطرف میشه.

البته نباید اینجوری باشه ک خودتون رو گول بزنید باید قلباً قبول کنید همسر من اینه ،با این کاستی هـا و من این آدم رو دوستدارم و عاشقشـم ..
تا اتفاقی می افته ک باعث میشه ازش برنجید یا حستون تغییر کنه ، ذهنتون رو کنترل کنید
ی لیست داشته باشید از خصوصیات + همسرتون .. هروقت شیطون اومد سراغتون و خواس دلسردتون کنه و اون نقص کوچیک رو بزرگ کنه براتون، بلافاصله اون نکات رو یاداوری کنید برا خودتون. اینکه همسر من مهربونه، با گذشته و ..

تمرکز روی خوبیهای آدما باعث میشه از اونی ک هستن، بهتر بشن ..

یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...