2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
هزار تا لایکـ برا هلــی جون

دقیقن همینه ک شمــا میگی اخلاق زنه خیلییییییییییییییییییییی مهمه

ی زنه خوش اخلاقُ مهربون ک همیشه میتونه اشتباهاتُ سهل انگاری هـآی غیر عمدی همسرش رو ببخشه میشه قبله ی یکـ مرد ..
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
زنـی ک همیشه آغوشش برای همسرش بازه .. بهش احترام میذاره .. تشویقش میکنه .. بزرگش میکنه نه اینکه تحقیرش کنه .. زنی ک زوم میکنه رو خوبیهـای همسرش .. زنی ک تو عمل همسرش رو دوستداره و عاشقشه نه فقط تو لفظ و کلام .. زنی کـ همه تفاوتهای روحی و رفتاری ی مرد رو درک میکنه و توقعـات بی جــا نداره .. ی همچین زنـی سزاواره خوشبختی و دیر یا زود زندگیش پر از عشق و آرامش میشهـ ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد هــا تغییر پذیرن ..

میتونن از ی موجود سرد و بی احساس تبدیل ب ی عاشق پرشور و گرم بشن

می تونن از ی فردی ک دائم در حال اشتباهه و رفتارای بچگونه داره ب ی مـرد قابل اعتماد و اتکا و مسئولیت پذیر تبدیل بشن

می تونن پر بشن از خوبی هـآ و مهربونیهـا

فقط و فقط اگـر زنی باشه تو زندگیشون ک بهشون پرو بال بده .. بهشون افتخار کنه .. درکشون کنه .. و بهشون عشقُِ آرامش بده ..

اینا چیزای زیادی نیست چون تو وجود همه زنهـا ب وفور یافت میشه و جزو ذاتشونه .. فقط باید یکم برا همسرشون خرجش کنن .. تا چندین برابرش رو پس بگیرن ..

سلام خیلی بحث جالبی بود

هلی جقدرحرف فیل روباید کم کم خورد منوتو فکربرد

من خیلی عجولم...باور میکنین ساعت رودیوارخونمون نیست ازبس به ساعت نکاه میکردم حرص میخوردم..یاوقتی تصمیمی میکیرم سریع نتیجه میخوام

باید هرروز أین فیل رو بیاد یبارم ویکم صبر وحوصله روتمرین کنم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
والا ما مریض دار شدیمممممم افتادیم به مریض داری

نشد هلی بانو شیم اما شما بشین

من سلیا جون می دونه زیادی تو خونم هم مردم هم زن

کلا همه مسولیت شوهر من از زندگی گذاشتن اشغال خونه سر خیابون همینو بس

سیخ تو چشم نمی زنه خرید دخل و خرج مهمون داری برنامه رؤزی برای مهمونی هدیه ،،،، همه همه همه با خودمه

اما همین اقا تو خونه خودش با مادرش ادم دیگس

مادرش یه خانم شلخته و تبله که بچه هاش باید کار کنن

کلا دنیا رو هر جور بگیری همون جور پیش میره

ما که بد گرفتم ،،،، امروز یه نگاه به دستام کردم دیدم چقدر خراب شده

به امید شکوفای در زندگی مشترککککککک
من نوید امدنت را از سوره یونس گرفتم
این مطلب رو کاربری به اسم جوجه طلایی در یه تاپیک گذاشته بود:

با افکار مثبت و فعالیتهای مفید می توانید روابط خود را با همسرتان بهتر کنید حالا شما از روشهای زیر هر کدام را که ترجیح می دهید، انتخاب کنید و به کار ببندید :

1 ) مشخص کنید کدام رفتار شما و همسرتان را دیگران دوست دارند و تحسین می کنند. علت آن را از یکدیگر بپرسید احساساتتان را در مورد آن رفتار برای همدیگر مطرح کنید.

2 ) گفتگوهایتان را در طول یک ساعت ضبط کنید برای نمونه در هنگام صرف غذا یا هنگام تماشای تلویزیون یا صبح به محض از خواب برخاستن، چند روز بعد با یکدیگر این گفتگوها را گوش بدهید از شنیدن آن چه احساسی دارید؟ آن را با یکدیگر مطرح کنید.

3 ) بکوشید هیچ گاه وسط حرف یکدیگر ندوید و تا زمانی که صحبتهای همسرتان به طور کامل تمام نشده ساکت باشید و به آن با دقت گوش کنید.

4 ) در آخر این هفته از همسرتان نخواهید برایتان کاری انجام بدهد خریدی بکند یا کادویی بخرد. در عوض شما به او خدمتی بکنید. چه احساسی دارید؟

5 ) با یکدیگر صادق باشید، روشهایی را که در همسرتان احساس گناه را بر می انگیزد پیدا کنید بکوشید حداقل به مدت یک هفته آن رفتارها را کنار بگذارید.

6 ) با یکدیگر فیلم قدیمی تماشا کنید یا موسیقی مورد علاقه یکدیگر را گوش کنید و در مورد آن با هم صحبت کنید و علت علاقه به آن را توضیح دهید.

7 ) با هم به کتابخانه بروید و کتاب بخوانید.

8 ) به 10 سال گذشته زندگی تان فکر کنید زمانی را، خیلی خوشحال بودید و همه چیز بر وفق مرادتان بود به یاد بیاورید لحظاتی را که احساس می کردید خوشبخت هستید به یاد بیاورید در مورد آن با یکدیگر صحبت کنید از بازتاب گذشته چه احساسی دارید؟

9 ) به دوران کودکیتان باز گردید. خانه و شهری را که در آن زندگی می کردید مدرسه ای که می رفتید راه مدرسه، حیاط مدرسه دوستان و همکلاسی، خاطرات مدرسه، روابط شما با خواهر و برادرتان را به یاد بیاورید و با هم در مورد آن صحبت کنید.

10 ) اگر مشکل مالی نداشتید یا پول برایتان مهم نبود! زندگیتان چگونه بود؟ آن شرایط را با شرایط کنونی مقایسه کنید چه احساسی دارید؟

11 ) برای گفت و گو با هم زمانی را اختصاص بدهید برای مثال عصرها، یا زمانی که تلویزیون، فرزندان و دوستان کار و ... مزاحم نباشند.
هلی منم یه هفته امتحان میکنم میام نتیجه رومیکم...

البته من هنوز دارم رو اون روابط ج ن س ی کارمیکنم وخیلی زاضیم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
سلام دوستان نازنینم
به سوالی از شما دارم اینکه دوست من با شوهرش این مشکل و داره
میگه شوهرم هر وقت آرایش میکنم ( دختر معتقدی هم هست و بیرون آرایش نمیکنه) میگه دوست ندارم برو پاک کن تازه غلیظ هم آرایش نمیکنه یا وقتی لباس باز میپوشم میگه زیاد خودت و باز نزار تو خونه برام عادی میشی
اهمینطور که گفتم معتقده و تو خونه فقط اینجوری میپوشه اما شوهرش از هیچیش ذوق نمیکنه حدود یه یال هست ازدواج کروند و بچه ندارند و خوشگل هم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

انا جون اینو ما روانشناس نیستیمممممم اما اینو به عنوان یه خانم با تجربه بهش بگو

بگو به خودت و تیپت حسابی برس اما نشون نده جلوش توجه می خواد

یعنی هم عروسکی و جیگر باشه هم بی تفاوت ،،،، گداییی توجه نکنه ،،، مثل کسی که به خودش می رسه برای وجود خودش

اصولا خانم های شیکی که با خودشون حال می کنن صرفا برای جلب محبت شوهر ها به خودشون نمی رسن خیلی جذاب می شن

بعدم یه بار به محکم به شوهرش بگه؛ عزیزم اگه تو مشگل داری من ندارم

دوست دارم برای وجود خودم اینجوری باشم

البته فکر کنم شوهرش کمی مشگل داره
افرین اعظم جون انگار اصلم همونه

منم این هفته می خوام به خودم و روابط زناشویمممم برسم بعد اخر هفته اینده میام نتیجشو می گم

ببینم اوضاع چه فرقی می کنه

بالاخره نباید همش حرف زد این هفته بریم تو کار عمل

سلی خانم خیلیییییییییییییی کم پیدایی دلمون تنگوشده خانم مدیر
سلیااا جونم یه پیشنهاد برای هر هفته یه برنامه کلی بده انجام بدیم اخر هفته بیام نتیجه بزاریم و تبادل نظر کنیم

مثلا یه هفته مربوط باشه به بها دادن به همسر و تاییدش

بعد بیام نقد و برسی کنیم که چقدر نتیجش خوب بوده
سلام گل دخملا خوبید؟

هلی جونم اخر هفته ها در خدمت خونه و همسری هستم زیاد فرصت نمیکنم بیام. با برنامه ای که میگی خیلی موافقم ، فقط من بارها این کارو کردم ولی محدود بچه هایی بودن که گزارش دادن