2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی
ممنون از مطالب جالب و مفید همتون
بچه ها یه تاپیک جزو علاقه مندیهامه که هر از گاهی یه سری بهش میزنم، اینجا دیدم ژربرا جون لطف کردن و پست هایی رو که سیو کردن از اون تاپیک گذاشتن، گفتم آدرسش رو بذارم شاید به درد کسی بخوره
من عااششششششققققق صحبت های روژاااان جون هستم، اگه طولانیه پیشنهاد می کنم فقط پست های ایشونو بخونید، خودم همین کارو میکنم و لذت میبرم.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=206771&PageNumber=1
 اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند. 
من همین امروز دوباره رفتم و حرفای روژان جونو تا صفحه 10 خوندم و کیف کردم، امیدوارم هر جا هست موفق و شاد باشه
واقعا فوق العاده است من که خیلی دوستش دارم.
 اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند. 
سلام سلام
به به دوستان همه دست بکار شدن افرین افرین ....
اگه زنان جامعه بلد باشن درست زندگی کنن و تو خانواده ها مشکلی نباشه ریشه خیلی از فسادها و اختلافها و رفتارهاو هنجارهای اجتماع درست میشه ...البته این نظر منه ....
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
اینقدر به خود لطف و محبت داشته باشید که خویشتن را درک و فهم کنید.همچنین اگر رفتار شما طوریست که آن را نمیپسندید با خویشتن مهربان باشید و با خود با محبت گفتگو کنید.اگر برای شما سخت است که یک شخص وارسته و مقدس باشید با خویشتن صبور باشید و سخت

گیری نکنید.همان طور که مقدار زیادی تمرین لازم بود که بدل به یک شخص عصبی و قضاوت پیشه برای این و آن شوید؛تمرین بسیار لازم است تا به جای مطلوب برسید.نسبت به خود گذشت و رحمت داشته باشید و هنگامی که رفتارتان مورد پسندتان نیست رفتار خود را به عنوان یک یادآوری به کار گیرید تا بدانید در کجا هستید و در کجا نیستید.هرچه با خویشتن مهربان تر باشید مهربانی عادت خودکار شما در رفتار با دیگران میشود .
دکتر وین دایر
الهی! بفهمان بما آن چه را قرار است قیامت بفهمیم..
اگر به نظرتان همه خاطرات شما رنگ منفی دارند ، سعی کنید اوقات

بهتری را به یاد آورید .

درباره جشن ها و شادی ها و ایام شادی بخش کودکی مثل جشن تولد خودتان یا

عروسی افراد فامیل فکر کنید .افکار خود را بر روی مناسبتی ویژه ، مکانی خاص

یا افراد بخصوص تمرکز کنید . اگر پشتکاربه خرج دهید حتما نکات مثبتی پیدا -

خواهید کرد .

کوین لیمن - رندی کالسون
هنگام برخاستن از خواب ، احساس خوشایند درک لحظه حال

را قدر بدانیم . نباید اجازه دهیم حسرت گذشته برگشت ناپذیر و آینده

موهوم ، شکوه روزی را که پیش روی ماست خدشه دار کند .

بیایید روز را با تقدیم سپاس به پروردگار آغاز کنیم .

هر چند زندگی ناملایماتی دارد اما شگفت انگیز نیز هست . هرروز

مجال تازه ای برای زندگی کردن عشق ورزیدن ، به تلاش و تفریح -

پرداختن و انسان هایی بهتر از خود ساختن ، می یابیم .

جی پی واسوان

مرسى دوستان خیلی مطالب کاملی بود

بقول صبا جون که میکه امبول بازی

تو أین مدت خیلی تلاش کردم کلی امبول بازی و جالبه که خیلی موفق بودم و رابطم باشوشو بهترشده

مثل قدیم ها.....تازه فهمیدم جقدر بخودم و شوهرم ظلم کردم جون از نعمتی که خدا بهم داده بود حس بدی داشتم

بیشرفت خوبی بود..صبا اینقدرکفتی امبول مارو اغفال کردی

میکم اونقدر بیش برم تا کرم مزاج بشم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
سلاااااااااام دوستای گلم
مامان اسرای ماهم، سلیا جونم هلی جون و بقیه دوستای عزیزم
وای چقد اینجــا عالی شده
آفرین به همتــون
دارم سعی میکنم عقب افتادگیام رو جبران کنم و ایشالا وارد بحثاتون بشم
خدا قوت به همتون
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
سلام سلام به همه دوستای گلم خوبید؟

سپییییییییییییییدار جونم بپر بغلم ، خیلی جات خالی بود ، خوب بگو دخمل چیا برامون اوردی؟

مامی هدی هر وقت این افکار منفی اومد سراغت ، یه فکر خوب جایگزینش کن ، مثلا به یکی از رویاهات و ارزوهات فکر کن ، مثلا اگه ارزوته که ماشینه خاصی داشته باشی خودتو تو اون ماشین ببین ، و همه لحظاتی که میتونی تصور کنی ، این که پشت فرمونی ، تو مسیر داری میری ، رنگ صندلی ها ، مدل فرمون و ... همه به واقعیت نزدیکه ، ماشینو پارک میکنی ، از زاویه های مختلف نگاش میکنی و ... دفه بعد باز همین رویا یا یه ارزوی دیگه رو مرور میکنی.

وقتی افکار بد میان سراغت خیلی نگران نباش ، و نترس که ای وای نکنه این اتفاق بیوفته، فقط مسیر ذهنتو عوض کن ، دختر خوب همیشه به لطف منان صحیح و سالم خواهی بود ، باید ذهنت انقد پر از افکار +++ و تغیییرات +++و اهداف جدید و ++++ کنیییییییییییییییییییییی، که دیگه هیچ جایی واسه منفی ها نمونه