2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
سلااااااااااااااااام سلیــــا جوونم
آره فقط منُ تــو

ولی اشکال نداره
من ک خودم هروخ میام اینجــــا دوباره مطالب برا خودم دوره میشع و خودم بیشتر رعایتشون میکنم

ما خمـس علممون رو میدیم ایشالا بقیه هم بیان و بگن برامون
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
قربون خانومای گل و خوشگل و طناز تاپیک
6- بچه ها آفت زندگی مشترک صداقت نداشتن و دروغگوییه. هیچوقت حتی اگه چیزی بنظرتون ساده و بی اهمیته از شوهرتون پنهون نکنین. حتی اگه چیزی به ضررتونه ولی لازمه بدونه حتما بهش بگین. ممکنه اولش ناراحت شه ولی خیالش راحته شما چیزی رو تو زندگی ازش مخفی نمیکنین. بهتون اعتماد پیدامیکنه (البته لازم نیس تموم رازهای مجردیتونو واسش بگین. اون مربوط به گذشته و دوران بدون اونه. لزومی نداره ذهنشو خراب کنین)

7- اگه میخواین شوهرتونو از خودتون دور و متنفر کنین مدام بهش سرکوفت بزنین! یعنی هیچی مردا رو به اندازه سرکوفت و مقایسه کردن داغون نمیکنه. اون همدمتونه, همسرتونه, عشقتونه، همه زندگیتونه. چطور دلتون میاد غرور مردونشو بخاطر مسائل پیش پاافتاده بشکنین. فکر نکنین من تو زندگیم هیچ مشکلی ندارمو نفسم از جای گرم درمیاد! همسرم دانشجو. درآمد خیلی کمی از راه تدریس داره. پدر مهربونش زندگیمونو میچرخونه. خیلی وقتا دلم یه چیز ساده خواست چیزی که تو خونه پدرم اراده میکردم حاضر بود اما الان باید به خاطر بی پولی ازش بگذرم. شوهرم گاهی که خیلی بهش فشار میاد بهم میگه من نزاشتم تو راحت زندگی کنی....خداشاهده یه بارم بروش نیاوردم . همیشه با مهربونی بغلش کردمو بهش این اطمینانو دادم که روزای سختمون تموم میشه تو خودت واسم کافی هستیو...خداروشکر اینقدر خوبه که جبران همه نداشته هامونه. میدونم قدرشناسم هست. اگه هرروز بجونش غربزنم که تو نداری فقط ارزش خودمو کم کردم. ارزش من بالاتر ازینه که مثلا سر داشتن یه مانتو باهاش بحث کنم!

8- سعی میکنم تاجایی که میشه خونمو مرتب نگه دارم. حتی اگه تموم روز حوصله نداشته باشمو بریزمو بپاشم از یه ساعت قبل از اومدنش پامیشم حداقل ظاهر خونه رو مرتب میکنم. یه غذای خوشمزه درست میکنم به خودم میرسم. لباس خوشگل موهای مرتب بوی خوش... منتظرش میمونم. هیچ چیز به اندازه یه خونه امن و راحت نمیتونه مردا رو آروم کنه. جایی که مرتبه، بوی خوب غذا میاد(لازم نیس هرروز سفره ضیافت پهن کنین. یه املت ساده با ماست و سبزی خوردن ونون هم میتونه خوب باشه وقتی با عشق درست شه)یه بانوی مرتب و زیبا با یه لبخند قشنگ و چشمایی که از عشق برق میزنه و آغوشی که امن و گرمه میتونه بهشت روی زمین باشه.(بخدا بهشت و جهنمو خودمون بادستای خودمون تو همین دنیامیسازیم). به قول معروف باهمسراتون مثه پادشاه رفتار کنین تا اونم باشما مثه ملکه رفتار کنه.

در آخراینکه شاد و پرانرژی باشین. همیشه ناز وعشوه و لوندی واسه همساتون داشته باشین. مردا عاشق نازکردن خانوماشونن.خجالت و کنار بزارین. واسه مردتون همیشه جالب و پیش بینی ناپذیر باشین. شده با یه اس ام اس یه بوسه ناغافل ...سورپرایزش کنین. تو رختخواب که بترکونین!!! عاشق اول خودتون بعد همسروفرزنداتون باشین. به دنیا لبخند بزنین و زندگیو آسون بگیرین تا دنیا هم روی خوشش رو به شما نشون بده. میدونم همتون خیلی بهتر ازمن این چیزا رو میدونین. فقط اینجا نوشتم که خودم یه مروری به زندگی خودم کرده باشم و قدر زندگیمو بیشتر بدونم. اونقدر احساس خوشبختی میکنم که تصمیم گرفتم اینارو بنویسم به خاطر تشکر از خدای مهربونم. شایدم یه نفر که از زندگیش ناراضیه با خوندن این نوشته ها یه تکونی بخوره و آغوش گرمو بی ریاشو از نو واسه همسرش باز کنه.
دوستتون دارم یه عالمه. اگه نظری داشتین خوشحال میشم بدونم. منتظر تجربیات دوستای خوبم واسه بهترکردن زندگیامون هستم. بوووووووووووووووس
فرشته نازم باران 6بهمن زمینی شد.عاشقتم دخترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا
منم در راستای بیشتر دوست داشتن شوهر نسبت به بچه یه اقداماتی کردم و چندروزه به شوشو بیشتر توجه میکنم
فعلا که زیاد تاثیری نداشته اما چون دوستان گفتن زود نامید نشین و بی توقع محبت کنید منم همین کارو میکنم اما من در این موارد زیاد صبور نیستم
ببینم اون تغییر رفتاری منو نگرفته قاطی میکنمااااااااااا
مرسی مریم جون از یاد اوری این مطالب.منم این نکاتو خوب رعایت میکنم+ اینکه به توصیه دوستان شروع کردم به تایید و تعریف از شوشو که فکر کنم خیلی خوشش میاد
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
آفرین مریم خــــــــــــاااانومی ..
مث خـــــــــودمــی
مرد رو همیشه باید بزرگ کرد .. حالا هر نقطه ضعفی ک داشته باشه ، هر کمبودی ک داشته باشه مهم نیس
مهم تفکــــر و رفتار شمــا با اونه
رفتار درست میتونه مــــردتون رو بکنه همون مردرویایی تون :)

مریمی زود ب زود بیا تاپیک جوون بگیره
باشه تا جایی که بشه همینجـــا میگم براتون

اگه خودتون متولد شهریور ، دی یا اسفند یا حتا فروردین باشید نیاز به تلاش زیادی ندارید چون ناخودآگاه بیشتر رفتارا و خصوصیاتتون باهم مچه :)

اما مردای اردیبهشت :

فوق العاده راستگو و مهربون هستن :) و واقعن خوش به سعادت همسراشون :)
رمانتیک بازی زیاد بلد نیستن اگه بهتون بگن دوستتون دارن یا هر حرکت کوچیکی بکنن تو این مورد، دسته کم نگیرید چون به هیچ وجه اهل تملق نیستن
شیکم براشون مهمه :) براشون غذاهای خوش طعم و خوشرنگ درست کنید ..
شدیدن حساس هست پوستشون و فوق العاده به نوازش عکس العمل نشون میدن .. کافیه ناراحت باشه یا عصبانی باشه (البته بگمـــا مردای اردی هر صد سال ی بار شدید عصبانی میشن ) و بشینید پیشش و یکم نوازشش کنیـــد .. از این رو به اون رو میشه
شدیدن شهوتی هستن و لذا برا مسائل زناشویی خعلی اهمیت قائلن
راستگویی براشون خعلی مهمه پس هیچ وختتتتتتتتتتتتتتتتت دروغ نگید بهشون چون اولین دروغ میشه پایان رابطه ( البته در مقابل، خودشون هم اینجورین و خعلی صادق هستن )
اهل شوخی و خنده هستن .. پس هیچوخت تو ذوقشون نزنیـــد برعکس همیشه بهش بگید چقد با نمکی و دلم رو شاد میکنی.
خوششون نمیاد قیافه زنشون مصنوعی باشه از آرایش غلیظ بدشون میاد دوستدارن طبیعی باشه زنشون
شدیدن دوستدارن زنشون مطیعشون باشه .. :) کلی هال میکنن
و از همه مهمتر به هیچ وجه سعی نکنید تغییرش بدید همونجــــور ک هست قبولش کنیـــد با همه کم و کاستی هاش و بهش این اطمینان رو بدید براتون کامله اونوخ ببینید چ میگنه براتون

اینا دانسته های من بود :)

حالا شماها ک شوبر اردی دارید بیاین بگید همینجوریه یا نع .. چیز دیگم میدونستید اضافهـ کنید پلیزززز
سپیدار جون واقعا همین طوره که گفتی من خودم فروردینی هستم خیلی حساسم شوهرم خیلی با محبته زندگی در کنارش بهم ارامش میده خداروشکر.
زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.