2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
ninigol aziz kalame kalame neveshtehat harf dele mane. Bavaret nemishe ke koli gerye kardam. Akhe man ham sharayete toro daram. Manam shekastam. Bad ham shekastam. Alan ke daram barat minvisam ham daram zar zar gerye mikonam. Yade dorane ghabl miyoftam vali alan. Vali azizam moshkele to kheili rahat hal mishe. Ba shoharet harf bezan. Vali moshkele man kheili bozorge va bayad ta akhare omr tu sinam negahesh daram va besuzam. Besuzam az un hame eshgh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیم سون جان منظورت از زن بودنٰ ظرافتهای زنانه است؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=206771
اینو بخون شاید بدردت بخوره.
به منم پیشهاد شده بخونم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام سلام بانوهای ایران خوبید؟ حسابی دلسردم کردیدا ، پس کجایید؟ منو بگو با مطلب جدید اومدم دیدم تاپیک ته ریسایکل بین داره خاک میخوره، این هم از بقیه موارد:
30) زن شاداب باشید. وای وای که خود ما هم اززندگی کنار کسی که زیاد غر میزنه ،بیزاریم ولی برای همه، زندگی کنار ادمای شاداب خیلی خوشاینده.برای اینکه شاداب باشید باید هوای خودتونم داشته باشید، هوای کودک درونتونو ، خودتونو دوست داشته باشید به خودتون محبت کنید. صبح که از خواب پا میشید به خودتون بگید خوشگل چی دوس داری واست درست کنم؟ به خودتون احترام بزارید و این احترام تو تک تک رفتاراتون متجلی میشه، مثلا چرا بعضی خانوما وقتی غذا درست میکنن اون قسمتایی که بقیه افراد خانواده دوس ندارنو میخورن؟ مثلا بال و گردن مرغو واسه خودشون میکشن؟! غذاهای مورد علاقه خودتونم درست کنید ، همش از بچه یا همسر نپرسید چی درست کنم؟ همین طور فعالیت هایی که دوس دارید و انجام بدید . خودتونو ناز و نوازش کنید به خدا خنده نداره، خودتون ، خودتونو بغل کنید و بوس کنید. طوری تو خونه لباس بپوشید و موهاتونو درست کنید که خودتون ار دیدن خودتون o لذت ببرید و یه بوس و لبخند به خودتون هدیه کنید. تاحالا شده واسه خودتون هدیه بخرید؟ گل بخرید؟ هی منتظر نباشید همسزاتون این کارا رو واستون کنن، خودتون واسه خودتون بکنید و ار رندگیتون لذت ببرید. یادتون نره شما ملکه این خونه هستید، قلب های تپنده خونه همیشه پر مهر و شاداب بتپید.
31) از همسر خود مچ گیریه مثبت کنید. مثلا بابت هر کار خوبی که کرد ازش تشکر کنید . امان از اون روزی که مچ گیریه منفی کنید با این کار بدونید باعث میشه اون کار منفی قبحش واسش بشکنه و بیشتر انجامش بده. تو تاپیک سیاستای موثر در مورد شوشو، یه خانومی نوشته بود که همیشه جلو جمع از شوهرش تعریب میکرده بابت فلان اخلاق یا فلان کارش در حالی که شوهرش خلاف اون کارو میکرده یا اون اخلاقو نداشته با این کار کم کم شوهرش میشده همونی که اون میگفته

32) رکن های قانون مهرورزی
1_محبت کنید بدون توقع
2-مهر جیره بندی شده
اگر رفتار همسرتون بعد از چند ماه بدون توقع شما محبت کردن خوبشد ادامه بدید ولی به مردان کم جنبه ، یه محبت کنید و یکی بگیرید وللللی به مزدان دریا دل تا میتوانید محبت کنید
33)در حضور جمع هیچ گاه از همسرتون انتقاد نکنید
در خلوت اول رابطه خوبی باهاش برقرار کنید بعد باهاش صحبت و مذاکره کنید و در اخر انتقادتونو مطرح کنید

زندگی خوب زندگی متعادله، حذف خویشتن غلطه و انتظار شوهر بی اراده و کاملا گوش به فرمان هم غلطه. ما هم اشتباهاتی داریم
سلیا جون خانوم مدیر و بقیه دوستایی که مطلب نوشتین خیلی خیلی ازتون ممنونم
منم 2ساله ازدواج کردم وسعی کردم از همه این مطالب استفاده کنم. خداروشکر زندگی خوبی دارم. تاحالا یه بارم باهم قهر یا بحث نکردیم. فقط چند بار تو دوره های قبل پری که حساس میشم الکی بهش گیر دادم که تو بهم توجه نمیکنی واینا!!الان از کارم خندم میگیره.من خیلی احساسیم اون منطقی.یعنی طفلی نمیدونس چجوری محبتشو بیان کنه.الان خیلی بهترشده خداروشکر.هم حساب تغییرات بیولوژیکیم دستش اومده هم خیلی بیشتر از قبل احساساتشو ابراز میکنه.
کارایی که من تو زندگی انجام میدم:
1-یکی از مهم ترین کارایی که انجام میدم و اونم چند بارگفته خیلی خوشش میاد استقبال ازش موقع خونه اومدنشه. امکان نداره بیاد خونه من نرم دم در استقبالش با لبخندو خوش اومد و خسته نباشی گویی و بغلو ماچ!
ظاهر سازی نیستا. واقعا تو این چند ساعتی که ندیدمش دلم واسش تنگ شده بود.از ته دل محکم بغلش میکنمو بوسه بارونش میکنم. میگه تو دنیا هیچی آزارم نمیده وقتی میام خونه اینطوری میبینمت

2-هیچوقت بهش بی احترامی نمیکنم. چه تو جمع چه وقتی تنها هستیم. نه اینکه صمیمی نیستیما.نه.ولی هیچ شوخی نابجا، کلمه آزار دهنده یا لحن بدی ندارم.اونم همینطور. مخصوصا وقتی خونه مامانش ایناییم هم من بهش احترام بیشتری میزارم هم اون. با هم هماهنگ نکردیما. هر دو سیاستمون همینه. اینجوری اونام خوشحالترمیشن که عروس خوبی دارن که به پسرشون میرسه هم اونا یاد میگیرن که به من احترام بیشتری بزارن(هرچند خانواده بسیار فهمیده ای داره نیازی به یاد دادن چیزی ندارن). به خونوادشم خیلی احترام میزارم و از ته دل دوسشون دارمو تو عملم ثابت کردم. خب خیال اون چقد راحت میشه وقتی میبینه من نسبت به مادروخواهرش صادقمو مثه خونواده خودم باهاشون رفتار میکنم؟

3-ازش تعریف میکنم. بهش قدرت میدم. بهش میگم که دوسش دارمو بهش افتخار میکنم. پیش دوستاش ازش تعریف میکنم. یعنی منتظر فرصتم یه حرفی بزنه یا کاری بکنه که همونو بهونه ای واسه تعریف ازش بکنم. البته نه با اغراق جوری که هم واسه خودش تکراری بشه هم حال دیگران بهم بخوره!!

4- با اینکه شوخم و شیطنت هامو دارم اما هیچوقت جلو دیگران جلف بازی در نمیارم در عین شیطنت وجهه خودمو حفظ میکنمو اونم همیشه وقتی از جایی برمیگردیم از خانومیم تعریف میکنه

5-با اینکه فوق لیسانس دانشگاه دولتیم و درسمم خوب بود اما چون اون دوس نداشت نه امتحان دکترا دادم نه دنبال کار بودم. اولا خیلی بهم فشارمیومد. تموم خونوادم کارمند بودن خونه نشستو بلد نبودم. اما دیگه اونجوری نیس. واسه خودم رفتم کانون زبان دورشو تموم کردم. کلی آشپزی و شیرینی پزی جدید و خونه داری یاد گرفتم که همیشه سربلندش میکنه. میخوام برم کلاسای هنری فنی حرفه ای و واسه خودم کلی هنرجدید و سرگرمی پیدا کنم. بعدم که بچه دارشم که تموم وقتمو پر میکنهو به قول همسرم یه مادر خوب و تحصیلکرده واسه بچم باشم. چه اشکالی داره تموم وقتمو صرف همسر و بچم کنم؟؟(البته اون باهام صحبت کرد و انتخابو به عهده خودم گذاشت. میگه اگه کاری پیدا کننم که بهم فشارنیاره خیلیم خوبه. اما چون خواهرکارمندشو میبینه بادو تا بچه که چقد سخت میگذره بچه باید صب زود پاشه و اینا دلش نمیخواد زندگی ما اینجوری باشه. خب منم واسه چی خودمو تو محیط کار پیرکنم . میمونم خونه مثه یه ملکه زیبا خونه رو اداره میکنم. ها؟ نظرشما چیه؟)

خیلییییییییی حرف زدم. بازم میام باهم بحرفیمو از تجربیاتتون اسفاده کنم.
اگه نظری راجع به حرفام دارین خوشحال میشم بشنوم.
فرشته نازم باران 6بهمن زمینی شد.عاشقتم دخترم
سلام سلیا جون مرسی که بازم از مطالب خوبت واسمون گذاشتی من که خیلی استفاده میکنم و الانم چند روزیه که رفتار همسری باهام خیلی بهتر شده خوب بود خوبتر شده.مرسی
مریم جون از شما هم ممنونن استفاده کردم
آفرینننننننننننننننن مریم تو یه خـــانومهـ نمـــونه ای .. همه چیزایی ک گفتی رو کــامل قبول دارم :)
آفرین بهت .. مخصوصن احترام ب خانواده همسر ک خعلییییییییییییییییی مهمه :)
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
بچه هـــا ی چیزی میخوام بگم ، شاید به نظر بعضیــا خنــده دار باشه ولی من واقعن بهش اعتقـــاد دارم به هرکیم گفتم و رفته دنبالش دیده واقعن اینجوریه :)
دقت کردید مــا آدما چقـــد تحـت تاثیــــر مــاه تـولدمون هستیم :)
من دی مـــاهی هستم :) دخترای دی مـــاهی فوق العــاده حساس و احساساتی هستن ..
واسه مردا هم همینهـ واقعــن .. اگه هرکدومتون خصوصیات مـاه تولده همسراتون رو بخونید می فهمیـــد ..
هــرکی همسرش اردیبهشتی هس بهم بگه :) مــن رگ خواب اردی هـــا دستمــه :) فووول

برای مرداهـــا چ باید کـــرد؟

1- مامان بازی ممنوع !!!
کارای شخصیشونو براشون انجام ندید .. چیزی گم میکنه پیدا نکنید .. اتاق و لباسش رو مرتب نکنید ..

2- از جملاتی استفاده نکنید ک از زبونشون حرف بکشید!!

3- بهشون تذکر ندید!!
هی نگید یادت نره این کارو بکنی .. این لباس رو بپوشی ..

4- بخاطر اشتباهاتشون سرزنششون نکنیددددددددددددددد ...

5- دائم اشتباهاتشون رو گوشزد نکنید!!
چ تو جمع چ پیش خودتو کنفشون نکنید
اگر مردی احساس ناتوانی کرد منتظر سقوط زندگیتون باشید .

6- مرتب از توانایی هـــاشون بگیدددد..
اگه میخواید مردتون ایده ال بشه نقاط ضعفش رو بپوشونید و مرتب از توانایی هاش بگید.
ب مردان نگید حالیت نیست، نمی فهمی!!! بهش نگید مشکل داری!
مرد رو پیش روانپزشک نبریدددددددد چون باعث میشه مرد عصیان کنه.

7- مرد رو با کسی مقایسه نکنید. مگر وقتی ک بگید تو بهتری ...

احساس بی خاصیتی برای ی مرد ====== مــــرگ است. اونوقته ک بهر چیزی چنگ میزنه تا غرق نشه .. حتا ب قیمت نابودی شمــــا ..

....
سلام گل دخترا، وای سپیدار جون ، من و تو انگار فقط پای ثابت کامنت گزاشتنیم ، بقیه هم که میگن ما خاموشیم، اگه تو نیای که واویلا میشه ، مرسی که برامون این مطالب مفیدم میزاری.من هر روز مرور میکنم تا ملکه ذهنم بشه. خانومای خاموش خاهشا از خاموشی در بیاید ، بابا از تجربه هاتون بگیدددددددددد ، از شکوفایی عشق بگید
مرسی از همه دوس جونیایی که ابراز وجود کردین

عروسک عزیز من همونطور که قبلا گفتم مطالبی که تو کلاس یاد گرفتمو میزارم، میشه از کتابت برام بگی؟ باید از استادم بپرسم. راستی سپیدار جون به استادم زنگیدم که اون موردو بپرسم ولی هنوز نیافتمش ، پیگیر هستم.

مریم جون ایشالا که همیشه خوشبخت باشید،توروخدا بازم برامون بگو ، معلومه از اون ملکه های موفق هستی. همه مواردی که گفتی درسته، من خودم شاغلم ولی اگه درامد همسرم بالاتر بشه ،دوس دارم وقتمو با کلاس رفتن و رشد خودم پر کنم تا کار.