2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
شقایق جون اففففففففففففففففففففففففففففففففرین.
مامان ایلیا جون تو یه شرایط عشقولانه که قرار گرفتین با همسرت صحبت کن و با هم قرار بذارید که تو این سال جدید هر وقت از هم دلخور شدید تا یه ساعت بعد دعوا بشینید مشکلتونو حل کنید و هرگز با اون ذهن اشفته به خواب نرید. و استادم میگف هرررررررررررررررررر وقت سرتو گذاشتی رو بالش با این رویا که فردا رابطمون بهتر میشه به خاب برید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز
ممنون از سلیایی عزیز
من هر سال قبل از تعطیلت عید تا بعد تعطیلات دچار ناراحتی فکری بودم و ناراحت که باید تمام تعطیلات را با خانواده شوشو و دور از خانواده بگذرونم حتی پارسال بعد از ی مشاجره سخت هیچ حا نرفتیم تمام تعطیلات را رفتیم شمال ....اما امسال اصلا به خودم سخت نگرفتم تا دیروزم مهمون بودم ...چون خودم سخت نگرفتم حس کردم همسرمم ارامتره و بیشتر بهمون خوش میگذره .....
من عادت دارم همیشه جلوی خانواده شوهرم ازش بی نهایت تعریف میکنم این باعث شده خانواده اش هم همین حس را داشته باشن و شوهرم بدون اینکه اونها متوجه بشن عادت من را تو خانه انها هم پیاده کنه (من خیلی دیدم با انها متفائته این تفاوت دلیل اصلی ناراحتی من در تعطیلات بود )اما الان بیشتر مواقع باب میل من پیش میره همه چیز ....
اینکه مادری نباید کرد را قبول دارم اما حس حمایتتون را هم درزیغ نکنید که خیلی مهمه بخصوص در مقابل دیگران
...
من ادم فوق العاده عصبی هستم اما چند ماهی هست که خودم را خیلی کنترل میکنم این باعث شده درگیریهامون کمتر بشه و ارامشمون بیشتر
من تا حالا جامو جدا نکردم البته ممکنه چند روز سر سنگین برخورد کنم یا دلخوریم را نشان بدم
سعی کنید همیشه خیلی راحت حرفتون را بزنید که یکی از اصول اولیه یه رابطه سالم و خوبه ....تمایلاتتون را مخفی نکید ....خوش پوش بودن واقعا تاثیر داره ازش غافل نشید ...خودتون را دوست داشته باشید تا دوست داشته بشید ....
تا بعد بوووووووووووووووووس
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
مامان اسرا جون خیلی حرفای قشنگی زدی، من از وقتی فهمیدم که خودمم باید خودمو دوس داشته باشم و به خودم احترام بزارم، خیلی اروومترم سطح توقعم از دیگران مخصوصا همسرم کم شده ، خودم هوای خودمو دارم و خیللللللللللللی حس های زیباییو تجربه کردم. خانوما یادتون نره کودکی در درون شماست که به محبت شما احتیاج داره
مامان ایلــیا خوابیدنت مهم نیست فوقش ی کم سختی بده ب خودت .. مهم اینهـ ک شوهرت بفهمه دوستداری باهاش باشی .. ی چن بار امتحان کن ضرر نداره
تو راهکارای اینجا رو هم امتحان کن .. می بینی دیگه شوهرت بدون تو خوابش نمیره
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
مردا عاشق زنــی می شن ک بتونه بهشون فرمـانروایی کنه .. اما این فرمانروایی قواعد خاص خودش رو داره ..

مردا زنی رو میخوان ک درکشون کنه .. بهشون احترام بذاره ..

ی مرد دوست داره زنش فقط اونو ببینه .. از اون تعریف کنه ..

ی مرد لازم داره حس کنه واسه زنش قویترین و بهترینه ..

حتا اگه در حقیقت هم اینجوری نباشه ، همین ک همچین حسی رو از ته قلب بهش انتقال بدی بعد ی مدت می بینید ک مردتون چقد قوی شده ..

باید نقطه ضعف شوهرتون رو پیدا کنید بالاخره هر مردی ی قلق خاصی داره .. ینی از ی راه خاص رام میشه .. مثلن یکی شکمش خیلی براش مهمه .. یکی رابطه زناشویی ، یکی محبت کردن بهش .. بالاخره باید اونو پیدا کنیـــد و از همون در وارد بشید ..

تفاوتهای ساختاری و بیولوژیک خـانمها و آقایون :

1- مردها دیدشون تونل مانند هست و دید نزدیکشون خوب نیست
پس وقتی دنبال چیزی میگرده پیدا نمی کنه سرش غر نزن، اگه تغییری تو صورتت دادی و نفهمیده نگو بهم بی توجه هست .. همه مردی عالم اینجوری هستن ..

2- دید آقایون در شب بهتر از خانم هاست. پس رانندگی در شب برای مرد مناسبتره تا یه خانم ..

3-دید نزدیک و متحرک خانم ها خیلـی بیشتر است.
4- آقایون سه رنگ اصلی آبی، زرد و قرمز رو بهتر تشخیص میدن و خانم ها شیری، نیلی، ارغوانی، بنفش و سبز صدری رو بهتر می بینن.
5- نیمکره راست مغز مردان قدرت تجسم فضایی داره که این قسمت اصلن برای خانم ها وجود نداره.
6- لباس پوشیدن مردان متناسب با شایستگیهاشونه اما لباس پوشیدن زنان متناسب با روحیه شونه ..

ادامه دارد ....
سپیدار جون فعلا که بدون تی وی خوابش نمیبره و منم اینو پذیرفتم . اکثر اوقات که نصفه شب بیدار میشه میاد تو اتاق میخوابه ولی اگه من راضی بشم برم جلوی تی وی اون از خداش میشه کم کم باید تخت خواب را ببریم وسط سالن بذاریم
یک تشکر ویژه هم برای مطالب خوبت سعی میکنم انجامشون بدم
سلیا جان خانوداه شوهر منم خیی ازش تعریف میکنن ...خیلی ازش خوب میگن .....منم تایید میکنم ...در کنارش خوب خودم را هم عنوان میکنم این باعث شده کمتر کنن این کارشون را ...مثلا خواهرش میگه داداشم خیلی بی نظیره منم در جوابش گفتم صد البته اگه بی نظیر نبود من با این همه خوبیم زنش نمیشدم ....هههههههههه
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
سلام.
خانومای عزیز یه چیز میگم بهم نخندین ها...راستش من اصلا راه ابراز عشق ودوست داشتن به همسرمو بلد نیستم..باوجوداینکه گاهی شوهرم بمن گفته مردها رو همیشه باید باحرف رام کرد وهمیشه باید هوای مرد روداشت ولی متاسفانه من اصلا نمیتونم..
بااینکه شوهرمو خیلی دوست دارم خودشم میدونه ولی راه ابرازشو بلد نیستم.شقایق جون تو یه تاپیک دیگه زحمت کشیدن و گفتن یه راهش اینه جلو آینه باخودت حرف بزنی.مثلا حرفایی که قراره به دیگری بزنی رو اول جلو آینه به خودت بگو..این کارو حتما انجام میدم ولی اگه شما هم پیشنهاد یا راه حلی دارین بهم بگین..ممنون
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
ترانهـ جـــون زیاد سخت نگیر کاری نداره کــ ..

میدونی باید از ی جــایی شروعـ کنـــی .. مردا عاشق تعـریف و تمجــید و محبت هستن ..

وقتــی ی مردی رو تحسیــن می کنیــد خودشِ وقف شمــا می کنهـ ..

دکتــر فرهنگ یه جمله زیبا داشت ک می گفت :

اگر با نیت پاک از مردان خود تقدیر و تمجید نکنید هستند کسانی که با نیت ناپاک چنین کنــند !!!

پس باید بدونی همسرت به محبت و توجه تو نیاز داره .. حالا ب قول خودت روت نمیشه بگی

با نوشتن شروع کن .. سعی کن ابراز عشق و محبتت رو با نوشتن بهش نشون بدی .. کم کم عادت می کنی و این محبت ب حرفات هم سرایت میکنه ..

اینم بهت بگم .. همین ک همسرت چنین حرفی بهت زده خودش ی زنگ خطره !!!

ینی نیاز داره ب حرفات ب حمایت هات .. ببین چقد براش مهمه ک بهت گفته ..

بعدش من اصن نمیتونم تصور کنم چ جوری میشه ک با نزدیکترین فرد زندگیت رو دربایسی داری یا نمیدونی چی بگی ..

با چیزای کوچیک شروع کن ... اول نامه رو بنویس .. بعد کم کم بیار تو بیانت ..

حالا بقیه نکات رو بنویسم دستت میاد چیکار باید بکنی :)
تفاوتهای ساختاری و بیولوژیک خـانمها و آقایون :

1- مردها دیدشون تونل مانند هست و دید نزدیکشون خوب نیست
پس وقتی دنبال چیزی میگرده پیدا نمی کنه سرش غر نزن، اگه تغییری تو صورتت دادی و نفهمیده نگو بهم بی توجه هست .. همه مردای عالم اینجوری هستن ..

2- دید آقایون در شب بهتر از خانم هاست. پس رانندگی در شب برای مرد مناسبتره تا یه خانم ..

3-دید نزدیک و متحرک خانم ها خیلـی بیشتر است.
4- آقایون سه رنگ اصلی آبی، زرد و قرمز رو بهتر تشخیص میدن و خانم ها شیری، نیلی، ارغوانی، بنفش و سبز صدری رو بهتر می بینن.
5- نیمکره راست مغز مردان قدرت تجسم فضایی داره که این قسمت اصلن برای خانم ها وجود نداره.
6- لباس پوشیدن مردان متناسب با شایستگیهاشونه اما لباس پوشیدن زنان متناسب با روحیه شونه ..
7- خـانم ها مادرزادی ب زبان بدن آشنا هستند ولی آقایون چنین نیستند . نمونه ش اینه ک وقتی آقایون کوچکترین ناراحتی جسمی یا روحی دارن خانومها سریع متوجه می شن ولی برعکسش آقایون اینجوری نیستن ممکنه خانومشون دو درجه تب هم داشته باشه ولی تا بهش نگه متوجه نشه .. مردها باید ب مرور زمان با زبان بدن اشنا بشن و اونو یاد بگیرن .
8- آقایان صداهای زیر را نمی شنوند ..
پس اگر شبها نوزادتون سر و صدا میکنه و شما رو از خواب بیدار میکنه ولی اقای محترم ب روی خودش نمیاره و همچنان خوابه نگید خودشو زده ب خواب !!! مردا ب صداهای زیر حساس نیستن .

9- توجه خانومها شنیداری ست توجه آقایون دیداری است ینی وقتی با یه اقا حرف میزنید و نگاهتون نمی کنه مطمئن باشید ب حرفاتون گوش نمیده

10- آقایون جزئیات رو نمی بینند : تغییر لباس ، رنگ مو ، مدل ابرو ...
11- حساسیت لمسی خانومها 10 برابر بیشتر از آقایون هست ... لذا خانومها همیشه تشنه نوازش شدن هستن
12- آقایون وقتی دچار مشکلات زندگی می شوند از معاشقه دور می شوند ولی خانومها برعکس اند.
13- آقایون در بیماری شلوغکاری می کنند ..
پس هر وقت بیمار می شن لی لی ب لالاشون بذارید .. سوپ درست کنید .. ابمیوه بیارید براشون .. دست خودشوننیست ذاتشون اینجوریهـ

ادامه دارد ...
ممنون سپیدار جون.
میدونی خانومی من تو نامه و پیام عشقولانه مشکلی ندارم.با پیام خیلی راحت حرفامو میزنم ولی حضوری نمیتونم.بنظرخودم یه دلیل خجالتی بودن شوهرمم هست..اونم خیلی کم حرفه..گاهی که من میخوام حرفی بزنم وقتی بارفتار سرد اون مواجه میشم دلسرد میشم...حالا شاید اونم از روی خجالتشه ولی...
اینم بگم ما هنوز عقد هستیم..
راستی سپیدار جون شوهر من بدلیل شغلش یه چندماهی باید یه شهر دیگه باشه..تصمیم دارم حالا که دوره با تلفن حرفامو بهش بگم..فک میکنم اینجوری شروع کنم بهتره..اگه دراین مورد راهنماییم کنی ممنون میشم..
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
ببین تو هر کاری همیشه اولین قدمه ک سخته .. همیشه همون اولین بارهاست ک باعث میشه ما شروع نکنیم ..

تو شروع ک ب حرفای عاشقونه زدن .. لازم نیست زیاد حرف خاصی باشه ها ..

اوایل شاید یکم بی محلی کنه سردی کنه ولی خود ب خود اونم بعد ی مدت یخش آب میشه ..

مثلن وقتی پیشش هستی روت نمیشه حرف بزنی خیلی راحت بهش بگو چشماتو ببند بعد برو در گوشش ریز ریز نجوا کن و حرفای دلت رو بزن بهش .. :)

تلفنی هم خوبه ولی این ک بتونی رودر رو بگی ی چیز دیگهـ س ..

شروع کن کاری هم ب نتیجه و عکس العملش نداشته باش ..

محبت نکن ک جواب بگیری .. محبتت رو بی دریغ نثارش کن ..

اون اولین قدم رو بردار می بینی بعدش چقد رشیرین میشه همه چیز ...