2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
البته همسر من روزنامه نمیخونه و موقع رانندگی هم همش داره با من حرف میزنه و راهشم اشتباه نمیره به نظرم خدا تمرکز دوتا نیمکره منو داده به اون آخه ما بر عکسیم اگه من مشغول مثلا طراحی کامپیوتری باشم اون که حرف میزنه من متوجه نمیشم اونم فکر میکنه محل نمیذارم.
فکر کنم من فقط یه نیم کره ام کار میکنه.

لمسِ تن تو شهوت است و گناه حتی اگر خدا عقدمان را ببندد.... داغیِ لبت ، جهنم من است حتی اگر فرشتگان سرود نیکبختی بخوانند... هم آغوشی با تو ، هم خوابگیِ چرک آلودی ست حتی اگر خانه ی خدا خوابگاهمان باشد..... فرزندمان، حرام نطفه ترین کودک زمین است حتی اگر من مریم باشم و تو روح القدس عزیز من! حتی اگر هزار سال عاشق تو باشم ، یک بوسه یک نگاه حتی حرامم باد ! اگر تو عاشق من نباشی...
آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

4) برقراری ارتباط غیر کلامی
خانوما از حالت چهره پی به احساسات میبرند ولی اقایون مثل خانوما این تواناییو ندارن، پس خانوم خوشگل وقتی پکری ولی عشقت حالتو نفهمید غر غر نکنیا، الکی خودتو از چشمش میندازی.

راجع به این باید بگم درسته غر زدن کار درستی نیست اما نباید به کل بی خیال موضوع شد. همسر ما کسیه که داریم باهاش زندگی میکنیم و باید از حالات چهره ما بفهمه که چه حالتی یا چه پیامی داریم. و این رو ما خودمون باید به درستی به اونها یاد بدیم. به عنوان مثال یکی از تجربیات زندگی من این بود که همسر من وقتی میرفتیم خونه پدرش چون دوست داشت تو جمع فامیل باشه اگه پدرش اینا میخواستن برن خونه اقوام جلو اونا از من میپرسید میای ما هم بریم؟
منم خیلی با پدر شوهرم رودر وایسی دارم دوست نداشتم مخالفت از من باشه و بگم نه نریم و اگه یواشکی هم میگفتم نه چون همسرم جلو اونا پرسیده بود و این نوعی نشون دادن تمایل بود میفهمیدن که مخالفت از من بوده من مدتها بخاطر این موضوع اذیت میشدم و از همسرم توقع داشتم از حالت چهره من وقتی سوال میپرسه بفهمه که من راضی نیستم.
تا یک شب باهاش صحبت کردم و گفتم وقتی من دوست ندارم بریم جای دیگه ای توجه کردی وقتی سوال میپرسی حالتم چطوریه؟
اونم گفت آره. چطور مگه؟ منم گفتم: این حالت قیافه من یعنی دارم داد میزنم میگم نه دوست دارم باهم تنها بریم بیرون. و توام از این به بعد اگه مجبور شدی جلودیگران نظر من رو بپرسی قیافم اینطوری شد یه بهانه جور کن بگو نه نمیتونیم بیایم. جایی قرار داریم.
به همین سادگی مساله ای که مدتها آزارم میداد حل شد جوری که فکرشم نمیکردم اینقدر آسون باشه.
ببخشید پرحرفی کردم بیان تجربه باید با جزئیات باشه تا درکش آسون تر بشه.

یانی جون عزیزم افرین بهت که انقد با دقت خوندی و مرسی که پرسیدی

تو قسمت اول گفتم داره به روزنامه نگااااااه میکنه نه میخونه ممکنه باهاش حرف میزنی به دیوار نگاه کنه یا ...، منظور اینه که اگه بهت نگاه نکرد ناراحت نشو و فکر نکن گوشش باهات نیست، چون خانوما دوس دارن وقتی حرف میزنن شوشو بهشون نکاه کنه ممکنه این سو تفاهم پیش بیاد که چون نگام نکرد پس حواسش نبود

و این قضیه تفاوتا همیشه که نیست یعنی تو 100% مواقع، خیلی مردا موقع رانندگی حرف میزنند و راهو اشتباه نمیرن ولی وقتی یه راه یا مسیر جدید که دقت میخادو برن بیشتر این اتفاق می افته و شاید هم نیوفته ولی اگه افتاد دعوا راه نندازین . یا مثلا تو قضیه خرید خیلی مردا هستن که مشکلی ندارن چون یا از قبل که با مامانشون رفتن عادت کردن یا کم کم تغییر و پذیرفتن، و مردایی هستن که مشکل با خرید طولانی داشتن ولی چند سال بعد ازدواج اون سختیه اولیه رو نداشته براشون، چون انسان یه موجود تغییر پذیره
6)اقایون برعکسن وقتی ناراحتن باهاشون حرف نزنید اونا تو سکوت خودشونو ترمیم میکنن و نیازشون به معاشقه و نوازش میشه صفر .
این کاملا درسته ولی من با ادامش که این باشه(صبر کن تا به ارامش برسه ، یه سیگنالی بفرسته که نیازم به تنهایی تموم شده بعد برو پیشش) یک مقدار مخالفم البته صبر درسته اما نباید جوری هم بود که فکر کنن الان ناراحتیه فقط ماله خودشونه و ما حواسمون نیست.
من اینجور مواقع میرم سمت همسرم و بهش میگم : عزیزم میدونم دوست داری الان تنهایی فکر کنی من درکت میکنم فقط خواستم بهت بگم این حالی رو که داری درک میکنم و از ناراحتی تو ناراحتم اگه فکر میکنی میتونم کمکی کنم بگو دریغ نمیکنم.
اگه ببینم تمایل به همصحبتی و بیان مشکلش داره میشینم پیشش اگر هم نه: بهش میگم اگه دوست داری تو هوای آزاد تنها قدم بزنی و فکر کنی برو من ناراحت نمیشم. اما دوست دارم زیاد طول نکشه فقط نیم ساعت. اونم تا الان خیلی استقبال کرده و حتی بهم گفته این خیلی مهمه که من وقتی نیاز به تنهایی دارم و تنهام میذاری من بازم پشتیبانی تو رو حس میکنم.
7)اقایون دامنه تمرکز و صبرشون تو خرید 20 دقیقه هست
این مطلب رو کاملا قبول دارم و علتش رو هم یه سری تو یه کتاب پیدا کردم که واقعا از تفاوت زن و مرد بازم شگفت زده شدم.
تو کتاب نوشته بود: زنها خرید رو تفریح میدونن برا همین حوصلشون زیاده
اما مردا خرید رو یه کار و یه انجام وظیفه میدونن که زودتر باید تموم بشه.
اما من از اول راجع به این موضوع یه سیاست رو انجام دادم که واقعا جواب داد.
خودتون میدونید اکثرا مردا به این دلایل از خرید اومدن با خانما سر باز میزنن
1 چون خانما خریدشون طول میکشه و خیلی با حوصله اند
2 چون حتی داخل مغازه هایی که خریدی ندارن برا دیدن میرن
3 چون اکثرا خانما روی سلیقه خودشون خرید میکنن
4 چون موقع خرید خانما خیلی چونه میزنن
5 چون وقتی چیزی رو چشمشون میگیره بازم میرن میگردن و آخر بعد 2 ساعت گشتن برمیگردن به همون مغازه که جنس مورد نظر رو پسندیده بودن
خانمها به نظر من خرید جزء کارایی هست که اگه همسرتون باهاتون باشه واقعا لذت بیشتری میبرید و حتی باعث میشه این رو یه توجه مثبت از همسرتون تلقی کنید.
الان تصمیم بگیرید که موقع خرید حتما با همسرتون برید
1 اگه نیومد میتونید با ناز و عشوه بیان ناراحتی کنید و بگید اصلا بدون تو خرید نمیرم.
2 برا اینکه حوصله همسرتون سر نره حتما از اطرافیان که رفتن وگشتن و سلسقشون رو قبول دلرید بپرسید کجا برم چیزاش بهتره و کمتر باید بگردم. تا بتونید سریعتر خرید کنید
3 هرچیزی که میبینید زمانی که نظرتون مثبت بود از همسرتون نظرخواهی کنید که اگه گفت خوبه بخریدش و نه اینکه نظرش رو رد شده ببینه و بهش بر بخوره.
4 اگه همسرتون چیزی رو پسندید قبل پرو ردش نکنید برید بپوشید و به همسرتون بگید تن مانکن خیلی قشنگ بود سلیقت خوبه اما انگار با اندام من جالب به نظر نمیرسه حالا عزیزم اگه تو دوستش داری من حرفی ندارما. و مسلما شوهرتون میگه نه خوب بذارش بریم.
5 توی مغازه هایی که چیزی نمیخواید بخرید اصلا حتی برا دیدن هم نرید و برعکس اگه همسرتون مایل به دیدن جایی بود همراهیش کنید
6 برای خرید چیزای ریز و سلیقه ای مثلا مثل هفت سین یا لوازم آرایش یه روز دیگه خودتون تنها برید و وقتی با همسرتون هستید چیزای اصلی مثل مانتو کیف کفش و روسری رو بخرید
7 برا صمیمیت بیشتر فقط برای انتخاب رنگ رژ لب با همسرتون اقدام به خرید کنید.
8 لطفا با فروشنده اگه مرد بود زیاد وارد صحبت نشید حتا اگه اتکت قیمت نداشت از همسرتون بخواید قیمت رو بپرسه و موقع حساب کردن اصلا شما وارد چونه نشید و از قبل به همسرتون بگید که خودش در صورت صلاح دید چونه بزنه(همزمان متوجهش کنید که این کارا رو خودم بلدم اما با فروشندگان آقا به احترام حضور تو خودم صحبت نمیکنم و یادش بدید که اگه برا خرید کت و شلولرش فروشنده خانم داشت اونی که با فروشنده وارد صحبت میشه شما هستید نه همسرتون)
9 وقتی وسط خرید همسرتون احساس خستگی کرد و شما متوجه شدین پیش قدم بشید و بگید عزیزم اگه خسته شدی میخوای بریم بقیه خرید رو فردا شب بیایم انجام بدیم
با این راه کارهایی که من انجام دادم هروقت اسم خرید میارم همسرم دیگه وظیفه خودش میدونه و خودش وقت رفتن رو تعیین میکنه.
ببخشید بازم طولانی شد امیدوارم مفید واقع بشه.
سلام خانومای خوشگل بچه ها من دوران دانشجویی یک کتاب خریدم به اسم رازهایی در مورد مردان نوشته خانم باربارا دی آنجلیس نمیدونم شاید بعضی هاتون خوندین معرکه معرکه است خیلی خیلی عالیه دوست داری هزار بار بخونیش وقتی میخونی میفهمی وای وای وای چه اشتباهاتی که تو رابطه تون نکردین !!!!!!!!! هم میتونین دانلود کنین هم میتونین بخرین حتما تهیه اش کنین من خودم دوبار خوندم نامردا نمیدونم کی ازم کش رفت از بس که خوب بود
بچه ها یک نکته: همیشه تو جمع فامیل شوهرتون وقتی که شوشو هاتون تو جمعتون نیست یعنی پیش شماها نیست کلی ازش تعریف کنین تا میتونین این کارو بکنین میدونین چرا چون فامیل شوهرتون بعدا" گوشه و کنار به گوشش میرسونن که شما چقد تعریفشو میکنین و قدر دانش هستین اونوقته که باعث افتخار و غرورش میشین و ناخودآگاه جذبتون میشه عاشقتون میشه بهتون میباله راستی گفتن جمله من به تو افتخار میکنم یا بهترش تو باید به خودت افتخار کنی نمیدونین چقد تو روحیه مردا تاثیر گذاره