2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
شوهرم دوس نداره.سردمزاجه بزور تو این روزا ازش خاستم.امروز ک سیکل 15هس شاید راضیش کردم ب اقدام.ولی حو ...

عزیزم امروز مهمه تاجایی که تونستی تاش کن 

علایمم ممکنه واسه بارداری باشی ممکنه نه😊 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرتون کدومش گرفته؟من شاید تا امروز ک 15میشه اگه خدا خواست بتونم راضیش کنم.شوهرم میل نداره😭یعنی تو ...

۱۴ تخمک گذاری بود دیگه ولی چ فایده بارداری شیمیایی بود خیلی بعدش فعالیت داشتم خسته شدم استراحت نکردم 

عزیزم چند روز پیش هم حرف زدیم یادته راضیش کن 

بگو مهمه بگو بارداری سخت شده بگو الان سالمیم وقت داریم بعد شاید نشه 

شما هم اینقدر ب خودت استرس نده اگه خدا بخواد میشه 

بعدشم الان علایم داری البته زوده ولی شاید حامله باشی باید مراقب بود استراحت کن بدون استرس

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
عزیزم امروز مهمه تاجایی که تونستی تاش کن  علایمم ممکنه واسه بارداری باشی ممکنه نه😊

یعنی ممکنه علایمش زود پیش بیاد.اخه سیکل 13دوخط پررنگ کیت افتاد.منم اونروز اقدام کردم.دیشب گفتم گفت نمیتونه بهش بگم دعوام میکنه😢البته بهش گفتم کار این حرفا ندارم دیشب گفتم خودت واسه فردا اماده کنم.امروز غذای مورد علاقش پختم😝😝😝😜😂

2803
یعنی ممکنه علایمش زود پیش بیاد.اخه سیکل 13دوخط پررنگ کیت افتاد.منم اونروز اقدام کردم.دیشب گفتم گفت ن ...

عزیزم 😘😘😍 ان شاءالله خیره 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
۱۴ تخمک گذاری بود دیگه ولی چ فایده بارداری شیمیایی بود خیلی بعدش فعالیت داشتم خسته شدم استراحت نکردم ...

اخه سیکل 8و 11زود بوده.نباید اونروزا اقدام میکردم ک شوهرم زود خسته شه.اره صحبت کردیم من و شما ب شوهرم هم گفتم ولی گوش نمیکنه.ذهنش ی خورده درگیره .بعدم ما درماه شاید یکی دوبار داشتیم.الان پشت سرهم نمیکشه😂😂

اخه سیکل 8و 11زود بوده.نباید اونروزا اقدام میکردم ک شوهرم زود خسته شه.اره صحبت کردیم من و شما ب شوهر ...

خب اگه سردن سختشونه 

بهش گرمی زیاد بده 

2804
خب اگه سردن سختشونه  بهش گرمی زیاد بده

براش معجون دادم .گرمی زیاد نمیخوره.معجونم بزور ی خورده خورد.حالا یعنی دیروز تخمک گذاری بوده من اقدام نداشتم.امید داشتم 13ک داشتم حداقل اسپرم تا چن روز تو بدنم بمونه.اگه بشه.ک مجبور نشم  پشت سرهم اقدام کنم

پس شما باردار نیستید.فک کردم باردارشدید.انشاله ک شما هم باردار باشید

ن دیگه من بعد ۹ روز تاخیر پری شدم الان هم تازه پاک شدم 

براش معجون دادم .گرمی زیاد نمیخوره.معجونم بزور ی خورده خورد.حالا یعنی دیروز تخمک گذاری بوده من اقدام ...

میمونه تا ۵ روز 

بعدم تخمک ۱۲ تا ۲۴ ساعت هست 

2805
چقد بارداری پوچ و شیمیایی زیاد شده.انشاله ماه بعد میشید اگه خدا بخاد.علایم بارداری هم داشتید؟

اره خواب 

سوزش معده 

هاله تیره رو سینه ها ک هنوزم هست 

حساسیت نوک سینه 

وووو...

خیلی غافلگیر شدم پری آمد مطمئن بودم بار دارم 

کلی بیبی هاله دار ک آخری خطش تیره تر شده بود 

تو سونو هم گفت علایم بارداری داری 

پری هم با درد شدید و سرگیجه آمد با کلی لخته 

😏

یعنی ممکنه علایمش زود پیش بیاد.اخه سیکل 13دوخط پررنگ کیت افتاد.منم اونروز اقدام کردم.دیشب گفتم گفت ن ...

انشاءالله هر چی خدا بخواد 

من از روز اول لقاح علایم داشتم 

10 روز بعد لقاح بیبی چکم مثبت بود 

دل درد و کمر درد و معده درد و دردل سینه داشتم 

خسنگی و بی حالی ام خیلی داشتم 

ترشح ام داشتم 

تنگی نفسم حس میکردم دارم 

فکر میکردم نفسم سنگین شده 

انشاءالله شماهم مامان شده باشی 😁😍😍😍

2801