2777
2789
عنوان

امروز رفتم مهد کودک و به عنوان مربی مهد استخدام شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13083 بازدید | 44 پست
اخی چقدر خوب ایده ی جالبه برم سرج کنم یه چند تا کار دستی یاد بگیرم به بچه ها یاد بدم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
خیلی خیلی ممنون که برام وقت گذاشتی یه کم از استرسم کم شد
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش فکر کن همشون بچه های خودت هستن بچه های فرشته های روی زمینن خودشون خیلی کمکت میکنن بیشتر موقها از خودشون بخواه تا یه چیزی رو یاد بقیه بچه ها بدن
91/10/15 عباس میوه دل مامانی و بابایی به دنیا اومد
شاخه نبات جان این مهدی که من میرم یه نفر لیسانس علوم تربیتی میخواست چون با رشته من جور بود قبول کرد که یه یک ماه ازمایشی اونجا کار کنم اگه کارم خوب بود منو نگه میداره
سلام اولین و مهمترین مساله ظاهر خوب ارایش ملایم ناخن کوتاه و در عین حال شیک بودنه دوم اینکه هنرت رو درجذب کسانی نشون بدى که منزوی یا تخریب کر هستن یا مشکلات رفتاری دارن داد نزن اخم نکن ولى طوری رفتار نکن از سر و کولت برن بالا بتونی اعتماد خانواده ها رو جلب کنی بقیه اش اسونه سعى کن کتاب تفسیر نقاشی رو مطالعه کنه خیلی به درد بخوره البته ملاک قضاوت نیست ولى میشه بعضی از مسائل رو فهمید و اصلاح کرد. سعى کن با بقیه همکارات دوست بشی یه جاهایی هواشونو داشته باشی که اونا هم در مواقع لزومکمکت باشن نه اینکه برن زیرابتو بزنن
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
یه مساله مهم اینه که دور موبایل و تبلت رو تا وقتی اونجا هستی خط بکشی ببین عزیزم کارش اسون نیست خدای نکرده ممکنه همون یه لحظه اتفاق بدی بیافته من مدیر مهد هستم واقعا کار مربیها سخته باید عاشق کارت باشی در ضمن حتى مریض هم شدی خیلی به روی خودت نیار لااقل اوایل کار ذهنیتشون رو خراب نکن که فکر کنن آدم ضعیفی هستی و زود به زود مریض میشی امیدوارم موفق باشی راستی کتابهای فرخنده مفیدی کمکت میکنه مطالعه کن و ایده بده
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
ممنون پرژین جان خیلی مفید بود .متشکرم
ممنون پرژین جان خیلی مفید بود .متشکرم
شادی خود را به هیچ چیز و هیچ وابسته نکن تا همیشه از آن برخوردار باشی.
شادی خود را به هیچ چیز و هیچ وابسته نکن تا همیشه از آن برخوردار باشی.

شمامدرک مربی گری مهد گرفتید و کارورزی رفتید؟

توی کارورزی چطور بود؟ چه کارایی میکردید؟ مثلا مقوا و وسایل کاردستی از خودتون بود یا مهد در اختیارتون میذاشت؟

ممنون میشم راهنماییم کنید