2777
2789
عرق بابا ادم؟دخترها هم میشه بخورن؟

نوشیدن دمنوش ریشه و برگ گیاه باباآدم‌، کاهنده هورمون رشد است اما “عرق گیاه باباآدم” افزاینده هورمون رشد است، بنابراین کسانی که در سنین رشد قرار دارند و مایل به افزایش قد هستند‌،  بهتر است از شکل تقطیرشده آن استفاده کنند.

اگه تو سن رشدی آره 

من خودم دخترم برا آکنه میخوردم .ولی خوب تو سن رشد نیستم که بخوام تاثیرشو رو رشد قدم واست بگم

15 سالصه قدش 181

خانومم یه جوری گفتی فکر کردم ۱۶۰ و خورده ای باشه واسه یه پسر ۱۵  ساله ۱۸۰ قد خوبیه در ضمن پسرا تا ۲۰ سالگی رشد میکنن و قد میکشن حالا اگه میخوای بلند تر بشه لبنیات رو تو برنامه روزانش بیشتر کن  ولی یه چیز گرمم بده باهاش بخوره مثلا پودر سنجد با شیر تا سردی شیرو بگیره به تغذیه پسرت اهمیت بده و میوه و سبزی و تخم مرغ رو تو برنامه غذایش قرار بده طناب بزنه بارفیکس بزنه والیبالم که میره اگه جواب نداد که با احتمال زیاد جواب میده قبل ۱۸ سالگی ببرش میش متخصص غدد بهش مکمل های  مثل ال ارژنین  و کلسیم و . ... میده قدش رشد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.