2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
عزیزم تو زایمانت طبیعیه؟

بله طبیعی بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خعلی خوشگل درست کردی 

مبارک باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بله طبیعی بود 

هزار ماشالله 

راستش منم طبیعی بودم ولی ناراحتم 

بعدش خیلی زجر کشیدم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اره دقیقا نه من بخاطر شوهرم خوابیدم اونجا پتو خودمو انداختم روش خودم تا صبح سرما یخ زدم

دقیقن 

منم همیشه سختی رو تحمل میکنم ک شوهرم جاش راحت باشه اما کو قدرشناسی😑

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
هزار ماشالله  راستش منم طبیعی بودم ولی ناراحتم  بعدش خیلی زجر کشیدم

چرا ناراحتی??

چرا ناراحتی??

گلم من 67 روزه زایمان کردم هنوز خونریزی دارم 

دیگه جونی تو بدنم نمونده😔

گلم من 67 روزه زایمان کردم هنوز خونریزی دارم  دیگه جونی تو بدنم نمونده😔

وای ۶۷ روز که زیاده دکتر نرفتی ?

وای ۶۷ روز که زیاده دکتر نرفتی ?

شنبه میرم خیلی سهل انگاری کردم 

2810