😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من فردا 7 ماهش تموم میشه،دوتا دندون پایین داره،دندونای بالا هم به نظرم میخواد دربیاد،خیلی خوش خنده هس ماشالا ولی خیلی اذیتم میکنه،وقتی میخواد بخوابه دیوونمون میکنه هنوز قلق خوابش نیومده دستم
من دخترم 5 ماه و 19روزشه بهش غذا میدم حریره بادوم و فرنی حالا میخوام چند رو دیگه بهش پوره سیب زمینی ...
من دوتا دختر اولی رو تو ۴۰ روز سوراخ کردم این یکی رو نه هر کی هم میگه سوراخ کن میگم هر موقع دوس داشت میره سوراخ میکنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من 67 ام دوتا دارم یه پسر بیش فعال 6 ساله که درگیر ثبت نام مدرسشم یه دختر فسقل 6 ماهه مرخصی زایمانمم ...
وای خدا کمکت کنه شاغلی?