2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
به خدا قدر بدون ارومن اینقدر خوبه بچه اروم نعمتیه  متاسفانه من هر ۴تا بچم نا اروم بودن همیشه ح ...

ممنون فداتشم   

خداروشکر سالمن بچه هات🙏🏻😘

راستی دختر من ۲۰ روزش هستش 

ولی عاشق پستاتون شدم 

اگثرا دندون دارن درمیارن بچه هاتون☺️❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من دو ماه و نیم هست

و بسیار بغلی😏😍خواب روزش هم در حد چرت زدن ولی شبا خوب میخوابه

ی سوال در مورد وزن دخترم: دخترم موقع تولد ۵۰ گرم از ۳ کیلو کمتر بود و الان حدود ۵ کیلو هست وزنش خیلی کمه؟

شیر خودم و شیر خشک میخوره همه چیزش هم خداروشکر نرماله

خانمهاپسرم همش،یبوسته..الان باز ۵روزه کارنکرده شکمش..بی بی کر هم فایده نداشت..چیکارکنم؟

۱ماساژ شکم

با نوک انگشتان‌تان شکم نوزاد را به آرامی و در جهت عقربه‌های ساعت ماساژ دهید. اطراف ناف را نیز با حرکات دورانی و رو به بیرون ماساژ دهید. این کار تنش شکم نوزاد را برطرف کرده و علائم یبوست او را کاهش می‌دهد.

۲نرمش

• نوزاد را به پشت نگه دارید. پاهایش را در وضعیتی نیمه خمیده بگیرید. پاهای او را به آرامی حرکت دهید، مثل آن‌که در حال پدال زدن یک دوچرخه است. با سرعتی ثابت این کار را انجام دهید. حرکت دوچرخه برای کودک‌تان بسیار لذتبخش است و روده‌ها را نرم می‌کند.
  • نوزاد را در وضعیت اسکوات حمل کنید. کمی پاهایش را بالا بیاورید طوری که مثل یک خرگوش یا قورباغه روی ساعدتان اسکوات بزند. این کار کمی به انتهای روده بزرگ نوزاد فشار وارد کرده و به تخلیه‌ی شکم او کمک می‌کند.

۳محلول شکر

یک دوم قاشق چایخوری شکر را با ۱ اونس آب ترکیب کنید. روزی سه بار قبل از غذا، این محلول را به نوزاد بدهید. توصیه می‌شود به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

توجه: برای تهیه‌ي این درمان از آب جوشیده‌ی خنک استفاده کنید.

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

۴آب آلو

آب آلوی رقیق شده را به بطری شیرخشک نوزاد اضافه کنید. این ماده به او کمک می‌کند از شر یبوست خلاص شود.

• اگر نوزادتان بزرگ‌تر از ۴ ماه است، ۴ اونس شیر خشک یا شیر مادر و ۱ اونس آب آلو را با هم مخلوط کنید. آن را دو بار در روز به نوزادتان بدهید.
  • اگر نوزادتان کمتر از ۴ ماه سن دارد، فقط یک قاشق غذاخوری آب آلو را در ۴ اونس شیر مادر یا شیر خشک مخلوط کنید و دو بار در روز به او بدهید تا حرکات روده‌اش تنظیم شود.

۵شربت ذرت سیاه

ترکیب ۴ اونس آب و ۱ قاشق چایخوری شربت ذرت سیاه درمانی موثر برای رفع یبوست نوزادان است. حداقل دو بار در روز این محلول را به نوزادتان بدهید.

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

۶حمام آب گرم

از آب گرم برای حمام کردن نوزادتان استفاده کنید. هنگام خشک کردن نوزادتان به آرامی او را ماساژ دهید. آب گرم عضلات شکم را شل کرده و یبوست را بهبود می دهد.

۷استفاده از روان کننده ها در مقعد

یک روان‌کننده‌ی با پایه‌ی آب را در مقعد نوزادتان استفاده کنید. این کار مسیر دفع را روان می‌کند و به این ترتیب باعث کاهش ناراحتی می‌شود.

هم‌چنین هنگام تعویض پوشک نوزاد، اطراف مقعد او را بمالید و به آرامی تمیز کنید. این کار او را تشویق به دفع می‌کند.

۸شکر قهوه ای

یک اونس آب جوشیده‌ی خنک را بردارید و نصف قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای به ان اضافه کنید. تا زمانی‌که مدفوع نوزاد نرم می‌شود، سه بار در روز و درست قبل از شیر خشک این محلول را به او بدهید.

توجه: می‌توان به جای شکر قهوه‌ای از شکر سفید نیز استفاده کرد.

۹ روغن کرچک

کرچک رایج‌ترین درمانی است که برای بهبود یبوست کودکان استفاده می‌شود. یک برگ فلفل بتل (betel) بردارید و ساقه‌ی آن را به روغن کرچک آغشته کنید. آن را به انتهای روده‌ی بزرگ نوزاد وارد کنید. اگر کودک‌تان بزرگ‌تر از ۲ سال است، به او ‌مخلوطی از روغن کرچک (۱ قاشق چایخوری) و یک لیوان شیر بدهید. مقدار آن را متناسب با سن کودک تنظیم کنید.

من دخترم 5 ماه و 19روزشه بهش غذا میدم حریره بادوم و فرنی حالا میخوام چند رو دیگه بهش پوره سیب زمینی ...

ببین من نظر دکتر دخترمو میگم....ک قبل ۶ ماهگی چون هنوز سیستم ایمنی بدنش پایینه و امکان داره ک گوشش سوراخ کردی عفونت یا زخم بشه و بدن بچه نمیتونه مقابله کنه بهتره سوراخ کردن گوش بعد ۶ ماه و بهتر یک سالگی باشه

دختر من دو ماه و نیم هست و بسیار بغلی😏😍خواب روزش هم در حد چرت زدن ولی شبا خوب میخوابه ی سوال در ...

نه به نظرم وزنش متوسطه

رو نمودار ببین باید به یه سرعت مناسب بره بالا و کاهش نداشته باشه

یه سوال اونایی که بچه هاشون 7،8 ماهه هنوز شبا بیدار میشن شیر بخورن؟

بله بچه های من تا دوسالگی شب ها بیدار میشدن با اینکه سیر میکردم بچه رو ولی باز بیدار میشدن

بچه منم اسمش حلماشهریور بدنیااومد دوتادندون پایین داره میشنه،دست میزنه،باباودادامیگه خیلی میخنده،سینه خیزم میکنه،ولی هروقت بلندشیم ازکنارش بریم گریه میکنه

میش برارسیدن آرزوم صلوات بفرســـــی ممنونت میشــــم❤😚❤
بچه منم اسمش حلماشهریور بدنیااومد دوتادندون پایین داره میشنه،دست میزنه،باباودادامیگه خیلی میخنده،سین ...

خدا حفظش کنه پس با دختر من تو یه ماه به دنیا اومده

پسر من نود و هشتیه😁 میخوره میخوابه گریه میکنه😉 نفخ داره همیشه کمی هم رفلاکس ولی خیلی صبوره بچم� ...

آخی خدا حفظش کنه

2810