2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
رفتم اول تاپیک پست اولم رو احتمالا دیدی  عزیزم ، گلم تاریخ پست اولم رو نگاه کنی برا ۹۸/۲/۲۰هست ...

آخ عزیزم‌شرمنده من تاریخ پست رو نگاه نکردم.پسر من هم ۲ سال و ۴ ماه و ۱۵ روزشه

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
آخ عزیزم‌شرمنده من تاریخ پست رو نگاه نکردم.پسر من هم ۲ سال و ۴ ماه و ۱۵ روزشه

خدا حفظش کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان پسر من ده دی میشه دوساله وشیرخشکی بود و الان خیلی به شیشه وابستس چندماهه که میخوام ازجیش ...

نمی‌دونم الان جیش میگه موفق شدی با شوهرت صحبت کن این زمان جیش گرفتم اروم باشین هر دو دعواش نکن چشاتو ببند نفس عمیق بکش تا دعواش نکنی 

کتاب کیتی خودش به دسشویی می‌ره بخر براش 

.......خدایا شکرت ....
نمی‌دونم الان جیش میگه موفق شدی با شوهرت صحبت کن این زمان جیش گرفتم اروم باشین هر دو دعواش نکن چشاتو ...

هنوز عزیزم تو مرحله جیش گرفتنه مرسی ممنون

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
شما به بچه هاتون چی یاد دادین الان چند وقتشونه از خودتون بگین

من چهارتا بچه دارم 

دختر اولم ۱۸ سالشه و ازدواج کرده زودتر از دوسالگی از جیش گرفتمش ولی به خاطر مشکلات زندگی و دعواها و قهر و فلان دوباره شروع کرد جیش رو نگه و تا حدود ۳سالگی طول کشید فوق العاده شیطون و لجباز

کتاب براش زیاد میخوندم ۲سالش که بود خیلی زیاد شعر حفظ بود 

دختر دومم ۱۴ سالشه  اونم جیشش رو ۲سال به بعد زود یاد گرفت و فوقالعاده وابسته به خودم یعنی پوستم رو کند براش زیاد کتاب خوندم ولی یادگیریش مثل دختر اولم نبود همش هم در حال بهانه گیری و نق زدن

پسرم ۱۲ سالشه  اونم زود یاد گرفت جیشش رو ولی کتاب براش زیاد نخوندم چون دختر اولم دبستانی بود ولی فوقالعاده شیطون و بازیگوش 

این ته تغاری هم دختره الانم ۲سالشه واقعا دیگه حال و حوصله ی قبل رو ندارم زیاد شیطون نیست خیلی حرف گوش کنه ولی نمیدونم چرا بعد یک ماه هنوز جیشش رو نمیگه 

خودمم دیگه حوصله ندارم الان دوروزه دیگه مرتب نمیبرمش دسشویی 

کتاب هم خیلی دوس داره دوروز براش خوندم و بیخیال شدم😔😔😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من چهارتا بچه دارم  دختر اولم ۱۸ سالشه و ازدواج کرده زودتر از دوسالگی از جیش گرفتمش ولی به خاط ...

وای قسمت اولش خوندم ترسیدم امشب پسرم جیشسو نگفت یادته گفتم دوبار دوتا قطره ریخت توی شلوارش بعد گفت جیش برا همین منم خودم زودتر قبل از اینکه بگه میبردمش دسشویی جیش میکرد عصری به باس ن لیز خورد توی دسشویی 

رفتم خونه مادرشوهر دوساعتی بود جیش کرده بود شاید کمتر گفت جیش دیدم چندتا قطع ه جیش ریخته توی شلوار شوهرم برد دسشویی نمی‌دونم چی شد اونجا ...اومدم خونه گفت جیش بعد از یکساعت در حالی که اب نخورده بود جیش کرد چندتا قطره توی شورتش  دوساعت بعد شلوارش خیس اصلا نگفت جیش فک کن 

اینجا شوهرم یکم تهدیدش کرد که بگو وگرنه نمیبرمت خونه مامان بزرگ چرا خیس کردی البته خیلی تند نگفت 

نیم ساعت بعد دوباره خیس 

یاد روز اول از جیش گرفتن افتادم نزدیک بهم جیش میکرد ولی یبار خیس کرد 

دارم از غصه می میرم چرا اینجور شده داره دندون اسیابیش در میاد 

مدتی بود پرخاش نمی‌کرد امشب باز خودش زد 

بنظرت دیگه جیشش نمیگه شما 

دختراولت  که نگفت دوباره پوشک کردی نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم خیلی خوب یاد گرفته بود 

.......خدایا شکرت ....
وای قسمت اولش خوندم ترسیدم امشب پسرم جیشسو نگفت یادته گفتم دوبار دوتا قطره ریخت توی شلوارش بعد گفت ج ...

یعنی خودش رو به زور نگه میداره که دسشویی نره  ؟؟ بهتره باهاش بیشتر از راه صحبت کردن وارد بشی

اره دختر اولم رو  پوشک کرده بودن چون پیشش نبودم یه مدت

یعنی خودش رو به زور نگه میداره که دسشویی نره  ؟؟ بهتره باهاش بیشتر از راه صحبت کردن وارد بشی

توی نت خوندم بی اختیاری ادراری چرا بیاره اینجور شدم من میداشتم توی دسشویی اب بازی کنه ولی شوهرم نه 

از دست شوهرم ناراحتم اینهمه زحمت هدر داد  خدا کنه خوب بشه خیلی غصه میخورم 

از این میترسیدم به سرم اومدم که برگشت کنه خدا کنه مشکلی نباشه 

.......خدایا شکرت ....
توی نت خوندم بی اختیاری ادراری چرا بیاره اینجور شدم من میداشتم توی دسشویی اب بازی کنه ولی شوهرم نه&n ...

ولی به نظر من چون میخواد به بازیش برسه یا تنبلی کنه نیاد دسشویی خودش رو نگه میداره وقتی هم زیاد نگه داره چند قطره میره بد به دلت راه نده ان شاالله خوب میشه

ولی به نظر من چون میخواد به بازیش برسه یا تنبلی کنه نیاد دسشویی خودش رو نگه میداره وقتی هم زیاد نگه ...

اخه دیشب نه اب خورده بود زیاد خیس کرد کلن خودشو مثل روز اول جیش گرفتن هر یکساعت

جیش تازه روز اول فقط یبار خیس کرد دیشب همش قبل از جیش حدودی جیش میکرد اخرشبم که بردم تاشلوار  در اوردم ایستاده قطره قطره می‌ریختمن خیلی استرسیم با کوچکترین چیز ناراحت میشم استرس میگیرم

مرسی  دعا کن الان دخترت پوشکه 

.......خدایا شکرت ....
شما چی یاد میدی من الان خستم بعدن میام میگم پانزده دی دوساله میشه

من مثلا امام ها رو گفتم تا امام پنجم و یک قصه تکراری من درآوردی دارم😁همیشه همونو میگم دیگه بچم تا میگم یه پیشی بود رفت و رفت افتاد تو..سریع میگه آبا خیس شد😀خودش بلد شده راستش نمیدونم اصلا چی بهش یاد بدم مثلا کتاب مخصوص سنشون رو بهم یاد بدین بیسترتوخونه توپ بازی میکنه با من وباباش عاشقه توپه جیششم که هنوز یادنگرفته البته خودم قبل ازاین که خیس کنه خودشومیبرمش به بهانه ی اینکه برق سرویسو روشن خاموش کنه میاد

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
2810