2777
2789
خواهرم تا حالا جایی شاغل نبوده البته کار مناسبی که بیمه براش رد کنند پیدا نکرده الان میخواد خودشو بیمه تامین اجتماعی کنه واسه بازنشستگی باید ماهانه چند تومن بده و تا چند سال پرداخت کنه الان 30 سالشه؟ هر کسی بلده ممنون میشم کامل راهنماییم کنه
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
من و شوشو خویش فرماییم
چون من خانه دارم و شوشو هم کارش آزاده و بیمه نیس
خودمون رواین بیمه کردیم
رفتیم دفترش و عکس و مدارک شناسنامه و کارت ملی و ... بردیم (یادم نیس چیا بود دیگه)
نفری حدود 50 هم پول دادیم برای 1 سال
همونجا دفتر رو صادر کرد و بهمون داد
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
یه دفترش هم میدون محسنی هست
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فسقلی جان 50 تومن واسه یک سال؟ اشتباه نمی کنی؟ حداقل پایه چند تومنه؟ چقدرش رو باید پرداخت کنی؟مگه نباید سازمان تامین اجتماعی بریم؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
توجه کنید دوستان:
منظور خانم فسقلی ، بیمه ایرانیان هست که سالانه حدود 50،000 تومان بوده و سابقه بیمه محسوب نمیشه؛ یعنی فقط خدمات درمانی داره. مبلغ بیمه خویش فرما هم در سال 91 حدود 137000 تومان بوده اما بنده از مبلغ فعلی اون مطلع نیستم.
شاد و سلامت باشید