2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههههههههههه زهرا واقعا خسته نباشی،اتفاقا اینطوری بهتر میتونی سورپرایزش کنی بهش نگو کنسله وحالشو ببر بعد بهش زنگ بزن وبا عصبانیت بگوووووووووو دوستام هیچکدوم نیومدن بیا خونه اصلا اعصاب ندارم
سلاممممم.
دیدین چی شدددد؟ جمعه تولد همسری منه اصلا یادم نبود ههههه. من و زهرا الهه ی حواسیما.
من فکر نکنم بیام بچه ها. خوش بگذره بهتون.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
باید بیای بگی چجوری سورپرایزش کردی ؟

چه لباسی واسه ازدواج پوشیدی ؟ یا چیکار کردی که سورپرایز بشه واسه ازدواج ؟

بیا یه کم بهمون یاد بده

من کمک لازمم
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
بچه ها قرار بدون بچه کنسل شد .

هانیه و تارا خوشحال باشین

هفته بعد سهشنبه با بچه بیان . هر کی دوست داره تونست بیاد بعد ناهار تعداد زیاد رو نمیتونم سرویس بدهم

ساعت 2 تا هر وقت دوست داشتین .
هانیه میام میزنمت هااااااااااااا منظورم از سوپرایز اون نبودددددددد گیر دادین به من هااا

سوپرایزم عاطفی و عاشقانه بود ولی چون کلا بی دقتم فکر نکرده حرف میزنم تصمیم میگیرم سوپرایزم بر باد رفت هههههه

حالا رضا برنامه داره .

دیروز منو سمانه و تارا رفتیم بوستان خوش گذشت ولی خیلی هول هولکی بود خوشم نیومد زیاد از ترس برد ایران و شلوغ شدن خیابونا زود زدیم بیرون فکر کنم نهایت 1.5 ساعت اونجا بودیم

اخه من عادت دارم چند ساعت بگردم بستنی بخوریم و.... خیلی کم بود واسه من

متینم اخرش که میخواست از پله هاش بیاد پایین افتاد بچم خیلی گریه کرد خداروشکر چیزیش نشد سرشم نخورد بجایی فقط افتاد و از ترس گریه کرد

تارا درسته دیگه ؟ یا خودشم چیزیش شد؟ وارسیش کردی؟
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
2810