2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست
حوری جون دستت درد نکنه حداقل دسته جمعیه رو برام بفرست اگه 3تاشم ریخته هر 3تاشو بفرست

hanikian@yahoo.com

ههههههه محبوبه آره واقعا جای شکرش باقیه حداقل بودم تو عکس هرچند با چشمای بسته
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فکر کنم بر عکس شماها عکاسا با من دوستن ههههههههههه

تو عکس تولدم فکر کنم سوژه ما چند نفری که اون ته نشستیم بودم البته به جز نازنین بنده خدا که نصفه افتاده

برای منم حوری جون عکس و بفرست

snoopy.m64@gmail.com
یا
snoopy_m64@yahoo.com
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سلامممممممم

بچه ها هفته بعد روز سه شنبه یا پنجشنبه مهمونی زنونه بدون بچه خونه ما . ساعتش هم من میگم 6 تا 10

بزن برقص داشته باشیم .

یه شام سبک هم مثه ماکارانی میزارم . میخوام به خودمون خوش بگذره

حالا کسایی که میتونن بیان خودشونو معرفی کرده سپس روز رو هم نظر بدین . حتی اگه نظری در مورد ساعت دارین یه جوری با هم هماهنگ بشیم .
روناک وقتی رنگ کردم قرمز-قهوه ای بود. الان رنگش رفته ولی یه چیزی تو همین مایه هاست.

زهرا خیلی خوبه. من اگه بتونم میام هنوز نمیدونم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
زهرا جون اول از همه ممنون از دعوتت

من اگه بتونم بیام باید حتما با عسل بیام

5شنبه هم نمیتونم بیام

3شنبه هم اگه ساعتش, زودتر بشه میتونم بیام مثلا 8 8.5 تموم بشه دیگه نهایت 9 چون علی از سر کار بیاد باید خونه باشم یا سرراهش, منو ببره خونه

بازم ممنون

ایشالا که به همه خوش بگذره
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
وااااااااااااااااااااااااااااای مهمونی آخ جووووووووون

شاید منم بیام

با بزن و برقص موافقم ولی به نظرم عصر باشه بهتره که دیگه برای شام نخوای تو زحمت بیفتی

و همه زودتر برن سر خونه زندگیشون

میدونی که هممون رژیم هستیم
حوری جان اصلا مسئله ای نیست دوستم

زهرا جونم ممنون از دعوتت ولی الان نمی تونم برای اومدنم نظر بدم عزیزم

منم می گم موقعی باشه که خیلی شبم نباشه تو ترافیکم ماهایی که اون سر دنیاایم نسبت به شما گیر نکنیم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
بچه ها من قصدم این بود که حتما شب باشه که باباها باشن بچه ها رو نگه دارن . شماها بتونین بیاین .

خودم هم پنجشنبه رو پیشنهاد میکنم که حتما باباها هستن . حالا ببینین میتونین همسرهاتون رو راضی کنین یا نه .

اگه قرار با بچه باشه که عمرا بتونیم بزن برقص کنیم . میوفتیم دنبال بچه ها همدیگرو رو نزنن

2810