2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست
سلام
من فریناز هستم و اسم پسرم برسام. برسام 14 اسفند به دنیا اومده ...
اگه احازه بدین منم خیلی دوس دارم که از نزدیک با شما آشنا بشم،
عکس های قرار قبلی تون رو دیدم خیلیییییییییییییییییی قشنگ بودن معلومه روز خیلی خوبی داشتین.
اگه قسمت باشه قرار بعدی رو منم میخوام باشم فقط روز ساعت و مکانش مخصوصاً مکانش رو لطفاً بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار شد به خاطر حضور گرم و صمیمی هانیه جون و کوچولوی نازش آراد خان 5 شنبه 31 شهریور همگی دور هم جمع شیم طبق معمول در پارک بانوان
هر کی میاد اعلام موافقت کنه
پس شد:
5 شنبه همین هفته 31 شهریور ساعت 12 ظهر پارک بانوان میدان آبنمای پارک
ای بابا بالاخره 5 مهر یا 31 شهریور!!
وقتی قرار دو تا بشه تعدادمون نصف میشه.
چرا همون سه شنبه 5 مهر نباشه؟؟
هانیه نمیتونه تا سه شنبه بمونه؟؟

من 5 شنبه نمیتونم بیام. ولی 5 مهر حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتما هستم به امید خدا.
مهرشین منو دقققققققققققققققققققققققق دادی با این اومدنت.
خوب کالسکه رو بده راننده آژانس بذاره تو ماشین. من مجبورم از محل کار بیام واسه همین نمیتونم اومدنه بیام دنبالت ولی برگشتنه با هم بر می گردیم.
من همینم که میبینی!
منم میام این هفته ...........

رویا جون پنجشنبه این هفته به خاطره هانیه جون قرار میزاریم و شاید 5 مهر یا دیرتر هم به خاطره ترنم اگه اشتباه نکرده باشم

زیرانداز و ناهار و وسایلی که برای پسرت لازم داری بیار
بچه ها بنده خدا هانیه نمیتونه تا هفته آینده صبر کنه میخواد بره حالا که اینجاست لااقل یه قرار گذاشته بشه طفلک این همه سفارش کرد که من اومدم حتما یه قرار بذارین
ترنم جون هم وقتی بیاد فکر کنم حالا حالاها موندنیه اینجا اگه بچه ها قبول کردن که همون 5 مهر رو اکی میکنیم اگرم نشد که یه کم دیرتر قرار میذاریم
در هر صورت من دوست دارم همه بتونن شرکت کنن
ولی به نظر من قرار 5 شنبه سر جاش باشه باز کسانی که موافقن بگن ببینیم چند نفریم
مرسی دوستای گلم که به فکرم بودید
شوشو خیلی دلتنگ آراد شده و میگه شاید همین 31 راه بیفته و تا دو سه روز بعد برگردیم بوشهر
پس من احتمال 90 درصد 5 مهر نیستم
قرار 31 رو میام حتما
از مامان جان ، ماری و ترنم و بقیه بچه ها هم معذرت می خوام
منم احتمال زیاد 5 شبنه می یام ولی تو رو خدا اگه عوض شد بگید.........
چرا ماری نمی یای .....سعی کن بیای.......
فقط من شماره تون رو گم کردم . کسایی که شماره من رو دارند یک زنگ به من بزنند تا قرارمون درست باشه......
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
2810