2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانهای عزیز
قرار شد به امید خدا 6 شهریور یکشنبه ساعت شش و نیم عصر تو میدون هفت حوض. تو خود میدون که تازه افتتاح(افتضاح) شده.
میدون اونقدر بزرگ نیست که همدیگرو پیدا نکنیم . ما هم که با این کالسکه ها تابلوییم دیگه!
به نظرم تا قبل از اذان راحت میتونیم بشینیم.
اگه نظری هست بگید.
بسم الله کیا میان؟؟
من همینم که میبینی!
اونوقت اونجا جای نشستن هست یا باید تو خیابون وایستیم همدیگرو نگاه کنیم هههههه
بعدشم ماری تا ما بیاییم و همدیگرو پیدا کنیم میشه 7 و ساعت 8 هم اذانه لااقل ساعتشو بکن 5/5 6 بهتره که نیست؟
من نمیدونم برنامه ام چیه ولی سعی میکنم حتما بیام

سعیده جون تا حالا تو خیابون شیر ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم روسریتو میندازی رو سینه و .........
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
منم خیلی دوست دارم بیام
مامانا ببخشیدا قصد فضولی ندارم ولی نمیشه یکی دو روز قرار رو بندازید عقب تر که ماه رمضون هم تموم بشه. که بتونیم یه جا بشینیم، یه چیزی بخوریم و ... فکر کنم اینجوری بیشتر خوش بگذره. بازم هر چی که اکثریت بگن
2810