2777
2789
عنوان

پسرم تبش هیچجوری قطع نمیشه

123 بازدید | 22 پست

از دیشب تا حالا تب داره با هیچ چیز تبش پایین نمیاد همه روشها رو امتحان کردم با شیاف تبش رو ۳۹ تا ۳٨ تغییر میکنه ولی حالا داره از ۳۹ داره میره بالا یکبارم قبلا تشنج کرده دیازپام بهش میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم برسونش بیمارستان 

تشنج هم داره همین الان ببرش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه منم اينطوري بود تب ميكرد وحشتناك

اصلا استامينفون شربت و قطره و شيافش براش اصر نميكرد

شربت ايبوبروفن شياف ديكلوفناك دوز ٥٠ اونم يكمشو ميبريدم  كاملش زياده

ديازپام دو ميل رو هم نصف كن تو اب قاطي كن بده بخوره جلوي تشنج رو ميگيره

ديدي واقعا زياده در حد تشنج همون ديازپام رو با آب قاطي كن با سرنگ بريز تو مقعدش

گزارش حوزه فرهنگی باشگاه خبرنگاران ؛سيّدبن‌‏طاوُس درمُهَجُ‏‌الدَّعَوات‏ روايتى از سلمان نقل فرموده كه در آخرش مذكور است چيزى كه حاصلش اين است؛ حضرت فاطمه‏‌(عليها السلام) آموخت به من كلامى كه از حضرت رسول‏ (صلى الله عليه وآله) آموخته بود و در وقت صبح و شام آن را می‌خواند و فرمود اگر می‌خواهى در دنيا هرگز، تو را تب نگيرد مداومت كن برآن و آن دعا اين است: 

بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورٌ عَلى‏ نُورٍ، بِسْمِ اللَّهِ‏ الَّذى‏ هُوَ مُدَبِّرُ الْاُمُورِ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ ‏ْالنُّورِ، اَلْحَمْدُ للَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ،  

وَ اَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ، فى‏ كِتابٍ‏ مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبِىٍّ مَحْبُورٍ، 

اَلْحَمْدُ للَّهِ‏ِ الَّذى‏ هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَعَلَى السَّرَّآءِ وَالضَّرَّآءِ مَشْكُورٌ، وَصَلَّی اللَّهُ عَلى‏ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرينَ. 

*** ترجمه 

به نام خدا، نور (عالم)، به نام خدا، نور نور (جهان هستى)، به نام خدا كه نورى است فوق نور، 

به نام خدايى‏‏ِ كه تدبيركننده كارهاست، به نام خدايى كه نور (عالم) را از نور (خود) آفريد، 

ستايش خاص خدايى است‏ كه آفريد نور را از نور،

و نازل فرمود نور را بر كوه طور، در ميان نامه‏ نوشته شده¬اي، و ورقه‏اى گشوده، به اندازه معين بر پيامبرى دانشمند، 

ستايش خاص خدايى است‏ كه او به عزت و شوكت ياد شده، و به فخر مشهور است، و در هر حال در خوشى و ناخوشى‏ سپاسگزارى شده،  

و درود خدا بر آقاى ما محمد و آل پاكيزه‏اش باد. 

سلمان گفت چون‏ از حضرت فاطمه‏‌(عليها السلام) آموختم آنرا، به خدا قسم به بيشتر از هزار نفر از اهل مكّه و مدينه كه مبتلا به تب بودند آموختم، پس همه شفا يافتند به اذن خداى تعالی

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

هیچی نیست 

روزوئلا داره 

سرچ کن اینترنت

پسر منم اینطوری شد سه تا متخصص بردیم 

بریم پیش تول گیر

شبا تبش 40 میشد

البته روزوئلا واسه زیر دو ساله

بعد از اینکه تبش قطع شد بعد سه روز صورتش دون میپاشه

دکترا تازه متوجهه روزوئلا میشن

بدو بيمارستان بدو خواهشا

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
گزارش حوزه فرهنگی باشگاه خبرنگاران ؛سيّدبن‌‏طاوُس درمُهَجُ‏‌الدَّعَوات‏ روايتى از سلمان نقل فرموده ك ...

عزیزم چندبار بخونین 

ان شاءالله معجزه اش رو می بینید

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1