2777
2789
شادى جون من از وضعیت جدید ایران خبرى ندارم وضعیت اقتصادى منظورم هست الانم که قصد اومدن دارم به پشتوانه پدرم و ساپورت همسرم که اینجا هست میام شما باید ببینى هدفت از مهاجرت چى هست تحمل دورى از خانواده رو دارى اگر اینجا لهجتو مسخره کنن تحملشو دارى مثلاً مثلاً من همسرم از مهمونى و شلوغى بیزاره دوست داره تنها باشه ولى من نه دپرس میشم اینجا همه ساعت ٧ مثه مرغ میرن تو خونشون به خدا بستگى به روحیت داره أما فکر نکن اینور بهشته مواد غذایى به نسبت ارزونه شما با کار کردن تو رستوران هم خیلى راحت میتونى هر چى دلت میخواد بخورى براى داشتن یه زندگى نسبتاً خوب در حد متوسط باید ماهیانه سه هزار دلار درامد داشته باشى به بچه هاى زیر ١٨ سال ماهیانه ٥٦٠ دلار میدن البته اگر درامدتون کم باشه هر چى بیشتر باشه نسبت به درامد کمتر میشه اگر کار نداشته باشید دولت ماهیانه تا ٧٠٠ دلار بهتون کمک میکنه اما باید مدرک آرائه بدید که دارم زبانمو تقویت میکنم یا دنبال کار میگردم
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارامش هست اما من ندارم تو خیابون خیلى بوق نمیزنن قوانین رعایت میشه تقریباً اما سه سال پیش خونه مارو دزد زد طبقه دوازده با وجود داشتن نگهبان و دوربین اما پلیس هیچ کارى انجام نداد برامون متاسفانه من هفت ماهه باردار بودم وقتى رسیدم خونه رو او اون وضع دیدم واقعاً شوکه شدم تنها هم بودم تا نیم ساعت که همسرم برسه تا چند هفته هم همش توهم داشتم چقدر نگران بودم اینهه استرس رو بچم تاثیر نذاره خلاصه که همه جا نا امنى هست عزیزم با این که کشور ازادى هست أما چند ماه پیش به بهانه چک کردن اینترنت خونه ها به اسم کمپانى وارد خونه میشدن اگر خانمى تنها بود ... به هر حال گلم تصمیم گیرى با خودته من چند نمونه از هوبى و بدیهاشو گفتم شاید تو تصمیم گیرى کمکت کنه عزیزم راستى اینجا ایرانى هایى که دستشون به دهنشون میرسه بچه هاشونو مخصوصاً دوره نوجوانى به علت فساد و نااامنى مدارس دولتى خصوصى ثبت نام میکنن که سالیانه ٢٠ هزار دلار هزینه داره
چرا مسخره نکنن اینا هم ادمن دیگه حالا جرات نداره بگه لهجه اینو هه هه هه اما طور دیگه اى مسخره میکنه خواهش میکنم عزیزم کارى نکردم انشا... بهترین تصمیم رو بگیرى و موفق باشى هر جا که هستى
نی نی جون صحبتات برام جالب بود درخواست دوستی میدم چند تا سوال بپرسم اگه جواب بدی ممنون میشم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
تام و جرى جون هستى ببخشید من الان سوالتو دیدم راستش همسرم هم نیمد خیلى برام مهم نیست سلیقه ها با هم خیلى فرق داره من خواهرم اینجا دیپلمشو گرفته و سال دیگه داره میره دانشگاه در روز بالاى ٨ ساعت تو پیتزا فروشى کار میکنه درس هم میخونه شوهرشم کار ازاد داره وقتى که کار نباشه براش کل هزینه زندگى رو اون باید بده ایران میتونه زندگى خیلى راحتترى داشته باشه اما اینجارو ترجیح میده بر عکس شوهرش نه من همسرم اینجارو دوست داره چون براى انجام هر کارى راحته کارهایى که وقتى ایران بوده با ترس انجام میداده و به خاطرش باید به خانوادش جواب پس میداده شخصیت ادمها خیلى مهمه
نی نی جون چقدر نگاهت برام جالبه. من الان ۶ سال اروپا هستم فکر برگشتن به ایران برام مثل کابوس میمونه. همش فکر میکنم این ظلم رو به بچه هام نمیتونم بکنم که از اینجا بخوام ببرمشون یه وقتی. ولی حق با توئه، خیلی به روحیه افراد بستگی داره ولی یه درصد فکر کن اگر همسرت نیاد میخوای چی کار کنی؟
Lilypie Pregnancy tickers
یکى از تاپیکهام إرسال نشده کلى نوشته بودم خونمونو دزد زد من هفت ماهه باردار بودم
مامان اوینا جون خوب من اینجا خیلى اذیت شدم خیلى تنها بودم با اینکه فأمیل هم داشتم اما همه اینجا یاد گرفتن دنبال کار خودشون باشن شاید اگه سنم بیشتر بود یا با خانوادم بودم اینجورى اذیت و دلزذه نمیشدم بچم اینجا خیلى تنهاست و مشکلات دیگه خودم اینجا مریض شدم که دکتر میگه از استرس هست خوب ایران مشکلاتم کمتر بود
طبقه درازده اپارتمان زندگى میکردیم سه سال پیش خونمون رو دزد زد با وجود نگهبان و دوربین پلیس اومد هیچ کارى نکرد این فکر همیشه باهامه که اگه منم کانادایی بودم بى درنگ دزد خونم پیدا میشد
2810