2777
2789
شادى جون مهاجرت براى هر کس فرق میکنه ممکنه براى یکى خوب باشه براى یکى نه أما به جان پسرم اینجا هم پارتى بازى هست کارا با پول حل میشه بهترین و راحترین کار اول براى مو بلونداى چشم ابیه حتى پسر من که اینجا به دنیا اومده اینو مطمئن باشید
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بد!من که اصلا دلم نمیخواد برم کشور دیگه ولی به خاطر مذهب یا ملیتم تحقیرم کنند ولی فکر میکنم اینجا هم جای موندن نیست. راستش اوضاع روحی ام داغونه فکر میکنم وسط برزخ گیر افتادم نه همینجا اونجور که باید برای زندگی و کارم وقت میذارم هی میگم میرم از ایران از اونطرف دوباره به شک میوفتم که کجا برم اصلا برم یا نه؟
این خانم تو پمپ بنزین کار میکردن تازه استخدام شده بودن دو تا جوون میان بنزین میزنن پول نمیدن درمیرن این خانم براى اینکه از کار بیکار نشه میره دنبالشون تا چند تا خیابون اون طرف تَر پیداشون میکنه میره جلوى ماشین وایمیسه که مانع رفتنشون بشه میزنن بهش در میرن بیچاره خانمه تو ایران مهندس بوده یه پسر شش ساله هم داشت
تام و جرى جان من همسرم اصلاً دوست نداره از اینجا بره حتى به ایران فکرم نمیکنه با اینکه باید چند برابر ایران اینجا کار کنه با این مالیاتهاى سنگین أما من دارم خودم با پسرم برمیگردم فکر میکنم شاید بعد از یه مدّت اونم برگرده بالاخره
راستش من تحمل اینجارو ندارم واقعاً. اذیت شدم ایران هر چى هم که باشه وطنمه
نه شادى جون اینطورى فکر نکن که همه دارن میرن شما عقب موندى به حرفاى افرادى هم که تازه اومدن اعتماد نکن همه اول خوبیشو میگن کسى بد نمیگه شما در مورد کشورى که قصد مهاجرت دارى تحقیق کن مثلاً اینجا سیستم پزشکى خدماتش رایگانه اما براى دیدن یه متخصص باید دست کم هشت ماه صبر کرد خوب من ترجیح میدم تو ایران پول بدم و همون موقع که نیاز دارم برم پیش دکتر البته اینم که میگم رایگان واقعاً. رایگان نیست پیش پیش پولشو گرفتن از مالیات هاى سنگین بسته به روحیات افراد هم هست
شادى جون من بچه کوچیک دارم تو خونم قبل از ازدواج کار میکردم البته من ١٨ سالگى از ایران اومدم مدرک دانشگاهى ندارم اما شما ایران دکتر هم باشى اینجا به محض ورود مریض ویزیت نمیکنى
2810