2777
2789

عزیزم من خیلی با سنگ کلیه درگیر بودم و یکبار هم سنگ شکن کردم، ولی از توی همین سایت با آقای علی کردی آشنا شدم که دارو اختراع کرده و خداروشکر راحت شدم، اگر سنگتون دفع نشه وجه رو برمیگردونه، تو گوگل سرچ کنید میاد، کانال هم داره

@sangekolie
@Sangekolye

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم من خیلی با سنگ کلیه درگیر بودم و یکبار هم سنگ شکن کردم، ولی از توی همین سایت با آقای علی کردی ...

من تو هر تاپیکی میرم در مورد سنگ کلیه شما اینو متن تبلیغی رو میذارین.🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سيستون واقعا عالي هست اما توي بارداري نميدونم بشه مصرف كرد يا نه. از دكتر كليه بپرس يا داروساز ولي بعيد ميدونم اجازه بدن  اگه مشكلت جدي هست فك كنم فقط  بتوني شربت پتاسيم سيترات بخوري  اونم باز مشورت كن 

سيستون واقعا عالي هست اما توي بارداري نميدونم بشه مصرف كرد يا نه. از دكتر كليه بپرس يا داروساز ولي ب ...

منظورم دوره شیردهی بود میشه خورد یا نه؟

تو بارواری مشکل نداره فک کنم

آره واقعا قرص خوبیه خودم قبلا خوردم ونتیجه گرفتم

متاسفانه دسترسی به دکتر خودم ندارم واینجا یه دکتر دیگه رفتم که اونم زیاد جالب نبود

خدا وکیلی واقعیه آخه رفتم تو نت خوندم آیا تبلیغی بیش نیست؟

چه جالب از این دید بهش نگاه نکرده بودم😂 ولی واقعا بهت حق میدم عزیزم، به خدا چون خودم دردشو کشیدم و میدونم کسی که داره چه عذابیه همش دوست دارم معرفی کنم شاید گره از مشکل کسی باز بشه، مثل اون خانومی که قبلا همینجا توی خیلی از تاپیکها گفته بود و منم پیگیر شدم و همیشه دعاش میکنم، حتی خواهرم هم پارسال بعد زایمان طبیعی فهمید سنگ اومده توی حالبش و گیر کرده و با همین دارو نتیجه گرفت، الانم دیدم شرایطت خاص هست و داری یک داروی مشکوک به تاثیر در بارداری و شیردهی رو میخوری گفتم شاید راهگشا باشه وگرنه خدا شاهده هییییچ تبلیغی نیست، کافیه یک سر به کانالش بزنی واقعا اون همه پیام متنی و تصویری ساختگی نیست و منم یکی از همین نتیجه گرفته ها هستم، دیگه خودتون مختار هستید عزیزم

البته مواردی هم بودن که سنگشون دفع نشده و وجه رو پس گرفتن، مثلا عموی من پارسال خورد ولی چون سنگش از قبل هم هیچ حرکتی نکرده بود با این دارو کوچیک شد ولی دفع نشد، توی کانال هم آمار پارسال رو زده، ولی شما اگر سنگت حرکت داشته استفاده کن ان شالله نتیجه میگیری، حتی من الان هم یک دوره برای بعد ماه رمضونم خریدم که اگر مشکلی با روزه به وجود اومد دارو دم دستم باشه

ترنم جان این تاپیک رو ببین! اصلا اسمشو سرچ کنی خیلیها قبلا همینجا براش تاپیک زدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2103675/علی-کردی-و-نتایج-درمان-سنگ-کلیه-با-داروی-علی-کردی

با سلام 

قرص سیستون هیمالیا تمامی سنگ های کلیوی را درمان کرده و در درمان انواع سوزش، عفونت و التهابات مجاری ادراری نیز نقش موثری دارد و با فعالیت های ضد میکروبی ، ضد اسپاسمی و ضد التهابی  در بدن از اشباع شدن عوامل سنگ ساز جلوگیری می کند.