2777
2789

ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است و اصالت اصلی آن به کشور ایتالیا باز می گردد. در حال حاضر انواع ماکارونی در کارخانه های ایران درست می شود و پاستا نامی است که برای انواع ماکارونی در ایران لقب داده اند.

ماکارونی جزو غذاهایی است که با دستورات مختلفی طبخ می شود برای مثال برخی از افراد آن را با سویا و قارچ و برخی دیگر آن را با مرغ و سیب زمینی و ... درست می کنند. ناگفته نماند ماکارونی های فرمی جزو محبوب ترین غذاهای کودکان است.

به هر حال اگر با طرز تهیه ماکارونی آشنایی ندارید، ما در این دستور ساده آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم ماکارونی را آماده کرده ایم و شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید ماکارونی خوشمزه و مجلسی درست کنید.
مواد لازم ماکارونی 4 نفر
ماکارونی 500 گرمی یک بسته
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک و زرچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت ماکارونی

1. برای درست کردن ماکارونی، ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت کامل سرخ شود.

2. در ادامه فلفل دلمه ای را به شکل مکعبی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا با پیاز وگوشت چرخ کرده حسابی مخلوط شده و مزه دار شود. وقتی فلفل ها کمی حالت سرخ شدن گرفت، نمک، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و خوب همه مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

3. سپس در یک قابلمه مناسب آب می ریزیم و صبر می کنیم تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد، 3 قاشق غذاخوری نمک داخل آب جوش می ریزیم و هم می زنیم، سپس ماکارونی را می ریزیم و می گذاریم به مدت 10 دقیقه با شعله بالا بجوشد تا ماکارونی ها بپزد. بعد از 10 دقیقه که ماکارونی ها نرم شدند، سریع آن را آبکش می کنیم و یکی دو بار آب سرد روی ماکارونی ها می ریزیم.

4. حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کف قابلمه خشک شود و بعد کمی روغن می ریزیم و به سلیقه خود ته دیگ نان یا سیب زمینی را کف قابلمه می چینیم. بعد ماکارونی و مواد آماده شده را به صورت لایه لایه روی هم می ریزیم و با یک دمکنی قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا دم بکشد.

5. در انتها 30 الی40 دقیقه صبر می کنیم تا ماکارونی به خوبی دم بکشد. وقتی کامل دم کشید با کفگیر مواد ماکارونی را مخلوط می کنیم و در یک دیس مناسب می کشیم و هراه با سبزی یا ترشی دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ماکارونی خوشمزه لذت ببرید.

منم اینطور درست میکنم ولی فلفل دلمه ای نمی زنم عزیزم میشه دستور درست کردن خیارشور رو بذاری من چن وقته درست میکنم چروک میشه خیارشورهام البته از اون مدل که سریع آماده میشه ها فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام ممنون من تجربه خودم رو بگم

اول اینکه پیازتون که طلایی شد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و یکم تفت بدید

بعد گوشتتون رو اضافه کنید ولی کامل سرخش نکنید بنظر من خوب نمیشه

ادویه کاری هم به گوشتتون اضافه کنید یکم درش رو ببندید تا با آبی که خود گوشت می ندازه یکم بپزه بعد نمکش کنید و یکم دارچین

در آخر هم آویشن اضافه کنید

جعفری خورد شده هم بنظر من خوشمزش می کنه


وقتی آب جوش اومد قبل اینکه ماکارانی ها رو اضافه کنید یکم آبلیمو به آبش اضافه کنید خوشمزه تر میشه


آنجا كه بايد سخنِ درست گفت، در خاموشى خيرى نيست، چنانكه در سخن ناآگاهانه نيز خيرى نخواهد بود. 💕 مولا امیر المومنین امام علی (ع)💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


منم اینطور درست میکنم ولی فلفل دلمه ای نمی زنم عزیزم میشه دستور درست کردن خیارشور رو بذاری من چن وقت ...


خیارشور سرکه ای من
16پیمانه اب (اب شیر نه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.
خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.
سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید

خیارشور سرکه ای من 16پیمانه اب (اب شیر نه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بود ...

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   rei_  |  11 دقیقه پیش
توسط   mermaid_1986  |  11 دقیقه پیش