2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

1071 بازدید | 79 پست

بعضیها میگن اول زندگیشون خوب بوده حالا مشکلاتی پیش اومده منکه از لحظه خواستگاری زندگیم با مشکل شروع شد چی بگم دوتا پسر براش ٱوردم ولی هیچی،کلا ٱدم عجیبیه بی تفاوت به همه حتی بچه هاشه ولی خودشو خیلی دوست داره هر بار دعوامون میشد و قهر میکردم میرفت دیگه پیداش نمیشد روزها،ماهها حتی یه بار تا یکسال و نیم چشمم به در و گوشم به تلفن بود تا مثه مردای دیگه سراغی ازم بگیره ولی تا خودم نمیرفتم خبری ازش نمیشد پسراولم تازه به دنیا اومده بود شوهرم حاضر نبود برام لباس بخره و میوه و شیرینی بخره؛که مهمون بیاد دیدنم کل بارداریمم هیچی برام نمیخرید وقتی با مامانم حرفش شد منو بچه ده روزه رو ول کرد تا یکسال نه خرجی نه برجی؛دست بزنم داشت حالا ده ساله باهمیم ولی جسما من روحم جای دیگه است اونم تو حال خودشه،تازگیها با شهدا خودمو ٱروم میکنم شهدا شدند همه کسم،خیلی سخته با کسی زندگی کنی که نه برات اهمیت قاٸله نه برات پول خرج میکنه نه پشتیبانته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.