2777
2789

دوستان من مدت یک هفته و یه روزه که دارم قرص میخورم ولی هنوز علایمی ندیدم ولی یه سوال دارم ایا واقعا چاق میکنه خوب بوده یا نه و... 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

اشتها رو باز میکنه 

برای من مدتی خیلی عالی جواب داد اما الان ابداجواب نمیده 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتها رو باز میکنه  برای من مدتی خیلی عالی جواب داد اما الان ابداجواب نمیده

اهان اشتها را باز میکنه ولی خودش چاق نمیکنه ، چرا الان دیگه جواب نمیده

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
من اینو میخورم برا تحریک عصب معده دکتر گوارش داده چاقم میکنه دوسش ندارم ولی شیش ماهی هست میخورم م ...

منم دکتر گوارشم گفت برم دکتر اعصاب رفتم اینو بهم داده نمیدونم اخه میگن چون اشتها را باز میکنه چاق میکنه مگه میشه خودش چاق کنه مگه خیلی چاق شدی عزیزم باهاش

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اهان اشتها را باز میکنه ولی خودش چاق نمیکنه ، چرا الان دیگه جواب نمیده

من ۱۵ ساله افسردگی مزمن دارم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
منم دکتر گوارشم گفت برم دکتر اعصاب رفتم اینو بهم داده نمیدونم اخه میگن چون اشتها را باز میکنه چاق می ...

نه اونطور که بد هیکل شده باشم فقط شیکمم خیلی گنده شده بقیه جاهام نرمالن

من ۱۵ ساله افسردگی مزمن دارم 

وای چه بد من نمیدونم مزمنه یا نه ولی من شدیده حدود دو سال بود گریه میکردم هرروز دیگه امسال رفتم دارو گرفتم چون رو معدم افتاده مجبورم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
نه اونطور که بد هیکل شده باشم فقط شیکمم خیلی گنده شده بقیه جاهام نرمالن

اهان این شکمم هم اول از همه در میاد دربه دری منم بخاطر معدم دکتر گفت باید بخورم 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢