2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 46 پست
صابونم امتحان کردین؟ منم چون خیلی چیزا امتحان کردم واسه لک جای جوشام، زیاد نیس اما خب حساس شدم، هیچک ...

صایون گوگردچندسال پیشا استفاده کردم خیلی خوب بوداونموقع هاجوشم داشتم ک 90درصدشو برد و پوستم خیلی بهترکرد...اما خب قطع ک کردم اثرش رفت......

واینکه کلا چون میگن از صابون واسه پوست استفاده نکنید دیگه نزدم....

واقعا رو جاهای جوشت تاثیر داشن برم دوباره بگیرم..

واسه من زردبود ازهمونا منظورتونه دیگه؟؟؟

یه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صایون گوگردچندسال پیشا استفاده کردم خیلی خوب بوداونموقع هاجوشم داشتم ک 90درصدشو برد و پوستم خیلی بهت ...

منم قبلا صابون میزدم پوستم آینه بود، اینقد گفتن صابون بده دیگه نزدم که صورتم جوشی شد همه ی لکاش موند. الان دوباره شروع کردم صابون زدن، صابون به پوستم میسازه. بنظرم فقط واسه اینکه پوستو خشک میکنه میگن خوب نیس که اگه مرطوب کننده بزنید بعدش فک نکنم مشکلی پیش بیاد. بخورم خیلی خوبه، بخور بدید بعدش با آب سرد صورتتونو بشورید منافذتونم میبنده پوستتونم سفت میشه. من سیب زمینی ام رنده میکنم میذارم هرموقع حوصله کنم. ولی صابون گوگردو بذارید توو اولویت.حالا شمام همینارو امتحان کن امیدوارم جواب بگیری، اگه نشد اونوقت برو دکتر