2777
2789
نفیس جان خیلی خیلی متاسف شدم...مخصوصا که نمی دونستم شما پدرتون هم فوت کرده...الان که فهمیدم خیلی بیشتر نگران مادرتون شدم....و همچنین نگران خودتون...عزیزم...خیلی سخته که مجبوری خود دار باشی به خاطر دختر کوچولو و مادر داغدیده ات...این تلخی و سختی باری که روی دوشت افتاده رو بیشتر میکنه...من فقط براتون صبر و آرامش آرزو میکنم....
نفیس جون تسلیت میگم
تا تاپیکو دیدم یاد خواب دیشبم افتادمو خواب میدیدم که یه اتفاق بد برادادشم افتاده بزار نگم چون وقتی فکرشو میکنم غم میاد سراغم داداشم سربازه و19 سالشه تا بیدار شدم به مامان زنگ زدم وبغض داشتم میدونم خیلی سخته دداداش خیلی عزیزه من سه تا داداش دارم 24 19 و11 ساله
انشاالله خدا صبر بده
خدایا به امید تو ، نه به امید خلق روزگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان الهام جان خدا داداشاتو برات حفظ کنه.......ایشالا که خیره................من آرزو میکنم ایکاش داداشم زنده بود و تا آخر عمرم میدیدمش حتی....ولی میدونستم که زنده ست..........اسمش هم قشنگه....چه برسه به بودنش..........

آیلا جان ممنونم..............خدا همیشه شادی بهت بده

پامچال عزیز خیلی ممنون..............فقط کسایی که این غم بزرررررررررررررررررررررگ و تجربه کردن میفهمن توی دلم چی میگذره................خیلی سخته...........امروز 37 روزه که حسینمون پر کشیده.............ولی جای خالیش انگار 3 ساله که نیست...........ای خدا.....................
دکتر فتح سامی 15 بهمن
سلام عزیزم
اشکام امون نمیده
خیلی غمگین شدم
2 سال پیش برادرم تومور مغزی داشت تموم فامیلو همسایه ها به گریه و دعا افتاده بودن خداروشکر رفع شد ولی خیلی مصیبت کشیدیم. تا حدودی میفهممت ولی زندگی همینه باید سعی کنی صبور باشی.غم سیاهه به خودتون زمان بدین طول میکشه تا با شرایط کنار بیاین
یکی از اقوام ما چند وقت پیش 2تا دختر و 1 پسرش به ترتیب 19 و 21 و24 ساله تو تصادف جلو چشماش پرپر شدن زمان میگذره خدا بهش توانشو داد کنار بیاد مامانتو تنها نذار امیدوارم هرگزززز دیگ غم نبینین عزیزم
جاش تو بهشته کاری نکنین روحش با دیدن بی تابی شما در رنج باشه. ای کاش میتونستم اندازه 1 پرکاه از غمت کم کنم.
میبوسمت عزیزم
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
عزیزم تسلیت میگم بخدا فکر کردم دختر خالم این پستو گزاشته چون همچین بلایی سر ما هم اومد پسرخالم مثل یه دسته گل جوونه 19 ساله که هر شب تو هیءت بود اسمش هم حسین بود دو ماهه پیش وقتی هیءت تموم میشه با 3 تا از دوستاش راهیه جاده چالوس میشن که مثلا شیرینی ماشین پسرخالمو بخورن طفلکه بیچاره حسین هم رانندگی نمیکرده و صندلی عقب نشسته بوده تصادف میکنن یه خون از دماغ هیچکدومشون نمیاد ولی پسرخالم در جا فوت میکنه حالو حوای خالم مثل مامانته خدا فقط بهشون صبر بده عزیزم فقط قران بخون و برای ارامش مادرت از خدا کمک بگیر واقعا سخته خدا کمکشون کنه تسلیت میگم
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

سارا و ایزابل عزیز خیلی ممنونم از همدردیتون...........ایزابل عزیز خدا رحمت کنه پسر خاله تو......خدابه خوانواده شون صبر بده که خیلییییییییییییییی درد جان سوزیه..........

داره عید میاد تا 2-3 روز دیگه.........ایکاش نمیومد عید حالا حالاها.......پارسال همین موقع ها بود که کارای خونه مامانمو تموم کرده بود..........کمک میکرد توی خونه تکونی........پارسال همین وقتا رفته بود واسه خودش لباس عید خریده بود....... الهی بمیرم برات حسین جان........عزیز دلم.................
دکتر فتح سامی 15 بهمن
منم همین دی ماه شوهرمو که تازه دو ماه بود عروسی کرده بودیم از دست دادم شوهرم مثل برادر شما بچه مسجدی بود تک پسر بود 26 سالش بود خونوادش هم اینجا غریبن منم از شوهرم باردارم. شوهرم تو مشهد با گاز گرفتگی تو شب شهادت امام رضا مرد. من درکت می کنم هممون داریم دیوونه می شیم شبا همش خواب آشفته می بینم بیدار که می شم فشارم بالا میره خدا هم به ما و هم به شما صبر بده.
بچم پسره شوهرم دوست داشت بچمون پسر باشه تا با خودش ببرتش مسجد قبل از عید که رفتم سونوگرافی تعیین جنسیت وقتی بهم گفتن پسره رفتم سرخاکش انقدر گریه کردم تا از حال رفتم.آقا ای کاش بودی با هم می رفتیم سونوگرافی آقا ای کاش بودی و برق خوشحالی رو تو چشمات می دیدم.