2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم عزیزانم خیلی ممنون که میاین و دلداریم میدین...الان تقریبا 4 ماهه که برادرم رفته...من خیــــــــــــلی خوابشو میبینم و این تسکینم میده...ولی مامانم اصن تا حالا خوابشو ندیده....خیــــــــــــــــــــلی داره عذاب میکشه....
دکتر فتح سامی 15 بهمن
نفیس جون خدا رحمتشون کنه. واقعا داغ عزیز خیلی سخته اما من شنیدم اموات معمولا توی خواب عزیزانشون نمی آن چون براشون سخته که دوباره بخوان از روح اونها فاصله بگیرن. بخاطر همینه که مامانتون خواب ایشون رو نمی بینن. ایشالا که خدا بهتون صبر بده

خدا رحمتشون کنه. ایشاا.. خدا به شما صبر بده ولی خوش به سعادت برادرتون که تو یه همچین شبی از دنیا رفتند و آخرین شب زندگیشون رو برا خدمت به مجلس ائمه صرف کردن.این مسئله کوچیکی نیست و خییییلی لیاقت و سعادت میخواد.

امام علی(ع): مردن از شما آغاز نشده و به شما نیز پایان نمیپذیرد، این عزیز شما که از دست رفته ، پندارید به یکی از سفرهایش رفته اگر او بازنگردد شما قطعا به سوی او میروید.

خدا رحمتش کنه و به تو مامانت هم صبر بده من میدونم که چی میگی و چی میکشی برادر منم تو سن 27 سالگی عمر شو داد به شما.تصادف کرد با ماشین سنگین بود.اگر بدونیین که چی کشیدیم تازه یه از خدا بی خبر هم که نفرینش نمیکنم ولی خدا خودش جوابش رو بده فیلم تصادف ش رو پخش کرد حالا فکر کنین ادم خودش چه حالیه اونوقت فیلم تصادف عزیز ترین کسش رو ببینه وای فقط خدا از دل من خبر داشت اون لحظه که کفش اش رو دیدم کنار جاده افتاده بود .خدا برای هیچکس نخواد.با اینکه دو سال و نیم میگذره هنوزم حس میکنم دیروز همچین اتفاقی افتاده
دلم تنگته عزیزم.............

مرسی از همه ی دوستای گلم..............امیدوارم همیشه خیر و خوشی براتون باشه..........

دلم داره میمیره از دوریت............ایکاش یه بار دیگه بیای خونمون................
دکتر فتح سامی 15 بهمن