2777
2789
نفیس جون من رو یادت میاد؟؟؟؟؟

من شیشه شیر ناک رو ازت خریدم.......

از روی دختر نازنینت ببوس و برای مادرت مادری کن تا دلش آرومش بشه
من هر روز و هر روز آماده دریافت هدایای جذاب کائنات هستم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nafise azizam tasliat migam khoda pedar va baradare nazanineto rahmat kone ,enshaalah ke ghame akharetoon bashe azizam.khoda sayeye mamano balaye saretoon kam nakone enshaalah azizam
agar masir zibast,ebteda yaghin peida kon ke be koja miravad;ama agar maghsad zibast,tavajohi nakon,be rahat edame bede....
تسلیت میگم عزیزم

غم از دست دادن عزیزان بسیار سخته ، تنها چیزی که شاید کمی مرهم درد باشه اینه که بدونمون عزیزمون جاش خوبه و در

بهشت برزخی بسر میبره

ان شالله برادر شما هم با اهل بیت و پدر امام زمانمون محشور باشه و خودش از خدا براتون صبر بخواد
همیشه همه بهم میگفتن ایشالا عروسی داداشت حسین........از این به بعد همه بهم میگن خدا داداشتو بیامرزه...... چه جمله ی غریبیه......ولی باید بهش عادت کنم...........
دکتر فتح سامی 15 بهمن