2777
2789
عنوان

تغذیه تو ماه اول بارداری برای خوش چهره و باهوش شدن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 53031 بازدید | 44 پست
برا زیبایی یکی ب من گفت وقتی جنسیت معلوم شد اگه دختر بود سوره مریم را بخون اگه پسر شد سوره یوسف را ...

عزیزم کی قلب بچه تشکیل میشه دکتر به من گفت 3 هفته دبگه برم سنو برا قلبش یه دو سه روزی از موعد پری هم میگذره الان بتا هم بالا بود حدود 1700

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه ی مغزها خوبه  کلا آجیل خیلی خوبه واسه وزن گیری بچه  لبو اصلا نخور خونریزی میکنی فصلش ...

اره اصلا نباید کندر خورد بجه بیش فعال میشه

مامایی ک همکار دکتر منه گفت کندر نخورید

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
من اینارو راعایت کردم هفته ۲۵این شکلی شده بود

وای عزیزم تو سنو هم مشخصه خیلی ناز و خوش چهره است.عزیزم یعنی ماه اول فقط خرما بخورم .مثلا هوس شیر خرما کردم نخورم 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
عزیزم کی قلب بچه تشکیل میشه دکتر به من گفت 3 هفته دبگه برم سنو برا قلبش یه دو سه روزی از موعد پری هم ...

هفته ۸ من شنیدم باید بری ولی من خودم لک دیدم زودتر از هفته ۸ رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود

همه ی مغزها خوبه  کلا آجیل خیلی خوبه واسه وزن گیری بچه  لبو اصلا نخور خونریزی میکنی فصلش ...

مرسی مهربون عالی بودن 😘

هفته ۸ من شنیدم باید بری ولی من خودم لک دیدم زودتر از هفته ۸ رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود

ای جانم .پس با این حساب نی نی منو از همون روز پری حساب کرده تا الان 4 هفته 

ای جانم .پس با این حساب نی نی منو از همون روز پری حساب کرده تا الان 4 هفته 

عزیزم انشاا. ب سلامتی بگذرونی و بشی ۳۹ هفته😍

عزیزم انشاا. ب سلامتی بگذرونی و بشی ۳۹ هفته😍

😘❤💚ممنون عزیزدلم انشاالله

چرا مسخره میکنی! 😐

مسخره نکردم میگم الان مث قرص ماه هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    
بیشتر ببینید
مسخره نکردم میگم الان مث قرص ماه هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این سواله میپرسی؟؟؟

ن مثل قرص ماه نیستم

اما ب گفته ی افراد فامیل و دوست و اشنا زیبا هستم.

هم من هم برادرم.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی بخصوص در دوران بارداری هست باعث سلامتی جنین و مادر میشه. خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید