2777
2789

سلام. 

لطفا قبل از هر نظری متن من رو به صورت کامل بخونید. 

من و همسرم آشنا هستیم. اما نه خیلی دور که هیچی از هم ندونیم ، نه خیلی نزدیک که همه چیو بدونیم. 

از عروسی هایی که نمی رفتیم به خاطر رقص و آهنگ تا پاتختی و تولد و... خوب می دونستن که ما خیلی مذهبی هستیم. اتفاقا تو ظاهر خیلی ها از ما پوشیده ترن و فقط دماغشون پیداست و تسبیح به دستن، اما اندازه ی خانواده ی من هیچ وقت رعایت نمی کنن. 

خانواده ی همسرم عروسی های با آهنگ میرفتن. ما گفتیم بعد ازدواج نمیریم که خب همینم شد. فقط آخر مجلس می رفتیم مثل قبل. 

چیزی که خانواده ی همسرم تو چند سالی که خواستگار من بودن به ما نشون دادن این بود یه پدر و مادر اهل مسجد و نماز اول وقت. 

یا وجود اختلاف مالی زیاد تنها چیزی که برام مهم بود ایمان همسرم و خانواده ای بود که توش بزرگ شده بود. 

ما عقد کردیم و کم کم  رفتار ها تغییر کرد. مادرش مدام از زن های دیگه تعریف می‌کرد. موقع انتخاب لباس عروس عکس آنچنانی زن ها رو به شوهرم نشون میداد. متوجه روابط غیر کاری همسرم با همکاراش شدم. اما بازم گفتم همین که نماز خونه کافیه این چیزا کم کم درست میشه. 

همسرم به شدت اهل آهنگ بود. بعد عقد فهمیدیم ماهواره دارن و فیلم های آن چنانی رو هم با حضور مادرش می بینن. 

ماهواره داشتن موردی بود که من بابتش خواستگار رد می‌کردم و خانواده ی همسرم اینو می دونستن. 

ما رفتیم سر خونه و زندگی خودمون و من بارها و بارها متوجه شدم حتی نمازشو نمی خونه. 

خونه ی پدرم همیشه بابام برای نماز ساعت میذاشت اما وقتی دیدم همسرم اهمیت نمیده خودم ساعت میذاشتم. 

به دفعات بابت این که بیدارش میکردم دعوامون میشد. 

تا حالا قبول نمی‌کرد که نماز نمی خونه، چند روز پیش خیلی تابلو شد که دروغ گفته و نخونده. اما بازم علنی قبول نکرد. 

حالا بهم بگید چیکار کنم؟ به خانوادش بگم یا نه؟

من اگه قرار بود با آدم بی نماز ازدواج کنم که مورد خیلی بهتر، فراوون بود. 

من از مادیات گذشتم که مورد بهتری رو به دست بیارم. 

اما بهمون دروغ گفتن. 

لطفا راهنمایی کنید. 

هرکسی هم که می خواد بگه مهم نیست نماز نمی خونه، لطفا نیاد چون برای من مهمه و ماجرا اینجاست که دروغ گفتن و خودشونو چیزی که نبودن جا زدن.

کلا شما باید قبل ازدواج رفت و امد میکردی که شناخت پیدا کنی ،الان دیگه کیخای چیکار کنی؟مرده کنده و خونوادشو که نمیتونی‌عوض کنی، مگه بری طلاق بگیری

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته بهتره باش صحبت کنی واز فلسفه نمازبراش بگی احتمالا خانواده شوهرت یه مذهبی های طاهری بوده وشما به صرف این ظاهراعتمادکردیدوشایدتحقیق ان چنانی هم نکردید.

ای کاش درزمان خواستگاری باهاش اتمام حجت می کردی که تنها ملاک من دین وپایبندی به شئونات اسلامیه.

واقعا سخته وقتی شما انقد معتقدی بخوای باهمچین ادمی زندگی کنی😐

عجب ادمایی پیدا میشن واقعا

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

کاملا گول زدن. وقتی این مسائل که شاید واسه خیلی ها پیش پا افتاده باشه ولی برای شما معیار هست رو‌دروغ گفتن میتونه خیلی چیزای دیگرم دروغ گفته باشن. اعتماد کردن از این ب بعد خیلی سخته. تاحالا همین حرفا رو به همسرتون زدین؟؟

خب ناراحت میشدم دیگه ولی چه کاری از دست آدم بر میاد اخه؟اکثر آقایون ب وعده هاشون عمل نمیکنن و موارد زیادی همه ما تو اطرافیان یا شاید خودمون دیدیم که اولش خود فرد یا خانواده یچیز دیگه هستن ولی بعد چیز دیگه ای میشن

الانم بخوای اونو تغییر بدی فکرکنم خیلی سخته یا شایدد نشدنی و فقط باعث بحث و اختلاف و تنش توی زندگیتون میشه

کلا شما باید قبل ازدواج رفت و امد میکردی که شناخت پیدا کنی ،الان دیگه کیخای چیکار کنی؟مرده کنده و خو ...

بعضیا فیلم بازی میکنن خب

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ایشون مذهبی نیست. با خانوادشم صحبت کنی منجر به مذهبی شدنش نمیشه. نمیدونم چند وقته ازدواج کردی احتمالا  با گذشت زمان متوجه تفاوت های بیشتری بشی، باید ببینی میخوای با ادم غیر مذهبی زندگی کنی یا نه

2810