2777
2789

من خیلی اهل کیک و شیرینی شکلات بودم از همش ممنوع شدم حالا مییخوام بدونم میشه کیک درست کنم به جای شیر آب بریزم تو موادش؟در ضمن با اجازه دکتر تخم مرغ رو اکتحان کردم پسرم حساس نبود الانم 57روزشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چطور فهمیدی پسرت حساسه؟

خیلی نا آروم بود اکثر شبانه روز به خودشرمیپیچید بدجور جیغ میزد و گریه میکرد اصلا شبا نمیخوابید تا صبح گریهدمیکرد بعدم رفلاکس پیدا کرد سینش خس خس میکرد گاهی سرفه میکرد به دکترش گفتم این علائم داره مشکوکم به حساسیت اونم کفت همینه رژیم داد شیر خشک کمکیشم عوض کردم خوب شد

میخوام ببینم چقدر حساسیت داره

برا حساسیتش آزمایش نداد دکترش گفت فعلا نیازی نیست گفت این رژیم و رعایت کن اگه بهتر شد یعنی مطمئنا حساسیت داره بعدم گفت به جز محصولات لبنی و گاوی و هر چی بر پایه ایناست بقیه چیزها رو پنج روز یک بار تست کن اگه واکنش نداشت به غذات اضافه کن فعلا تخم مرغ و امتحان کردم که خوب بود حالا خیلی دلم کیک میخواست نمیدونستم میشه با آب بپزم بخورم یا نه؟

2804
برا حساسیتش آزمایش نداد دکترش گفت فعلا نیازی نیست گفت این رژیم و رعایت کن اگه بهتر شد یعنی مطمئنا حس ...

اره میشه . فقط از پودر کیک اماده استفاده نکن چون شیرخشک داره توش

مینا قری هستم
2805
ممنون از رهنماییت عزیزم😘

مینادرست میگه میشه جای شیربه همون اندازه داخلش اب ریخت ولی کاکائووقهوه ممکنه حساسیت بده بچه منم حساسیت به لبنیات وخیلی چیزاداره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ