2777
2789

من نوزادم ۵۱ روزشه نافش روزه ۱۰ ام افتاد و کانلا داخل بود و عالی روزه ۲۶ ام یکم سرما خورد بستری شد بیمارستان و خب خیلی گررریه میکرد اونجا حس کردم نافش یکم بیرون هست اما هی رفته رفته بیشتر شد تا از بیمارستانم مرخص شد من نفهمیدم تا وقتی حدودا ۴۰ روزش بود متوجه شدم که نافش یکم بیرونه اما وقتی گریه میکنه خیلی بیشتر بیرون میاد دکتر بردم گفت چیزی نیست تا ۱ سال خوب میشه اما این همش زور میزنه و من حس میکنم باز یکم بزرگتر شده نافش و حتی وقتی گریه ام نمیکنا باز نافش بیرونه وقتی گریه میکنه که خیلی بیشتر میشه  شاید حدود ۲ سانت بزنه بیرون تجرربتونه بگید لطفا 

خدایا شکرت ❤لطفا یه صلوات برا سلامتی نی نیم بفرستید ❤

مال بچه منم اینجور بود خوب خوب میشه 

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر منم داشت

متاسفانه با گریه بیشتر هم شد. چون ریفلاکس و کولیک داشت خیلی بیرون زد. 

دکتر بردیم گفت تا سه سالگی ماهیچه هاش بیشتر میشه و بیرون زدگیش کمتر میشه

الان که سه سالشه بهتر شده

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

فقط زیاد نذار گریه کنه.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
پسردوستم فتق داشت مادرزادی و خیییلی گریه میکرد خب درد داشت ولی چندماه بعد دنیا اومدن عمل کردن و بچه ...

تاجایی که میدونم فتق ناف رو عمل نمیکنن اکثر متخصص ها میگن خودش خوب میشه با رشد ماهیچه های شکم.نهایتش اگه تا ۴ ،۵سالگی خوب نشه اونوقت جراحیش میکنن.

نوزادم دو ماهش بود خیلی زور میزد برا پی پی کردن و گریه شدید میکرد

بردمش دکتر مقدادی

خیلی معروفه تو تهرانپارس

گفت نوزاد نفخ داره و نافش بیرون زده از شدت زور زدن و گریه

دو تا کپسول داد که با داروی کولیکش مخلوط کردم تا ۳ماهگی بهش دادم

دیگه برای پی پی کردن زور نمی‌زد

فتق نافش هم ب مرور خوب شد 

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
دختر منم داشت متاسفانه با گریه بیشتر هم شد. چون ریفلاکس و کولیک داشت خیلی بیرون زد.  دکتر برد ...

دقیقااااامشکلم اینه خیلی زور میزنه برا همین حس میکنم بیشتر شده ،بعد یه سوال دختر شما وقتی گریه ام نمیکرد باز یکم بیرون بود وقتی گریه میکرد بیشتر میشد؟؟؟

نوزادم دو ماهش بود خیلی زور میزد برا پی پی کردن و گریه شدید میکرد بردمش دکتر مقدادی خیلی معروفه تو ...

اینم خیلی زور میزنا دقیقاااااا ،الان نافش توب شده چند وقتشه ؟

دقیقااااامشکلم اینه خیلی زور میزنه برا همین حس میکنم بیشتر شده ،بعد یه سوال دختر شما وقتی گریه ام نم ...

اره بیشتر میزد بیرون

وای چ روز هایی بود

منم بی تجربه بودم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
تاجایی که میدونم فتق ناف رو عمل نمیکنن اکثر متخصص ها میگن خودش خوب میشه با رشد ماهیچه های شکم.نهایتش ...

میدونم اما خیلی ناراحتم اصلا دسته خودم نیست میبینم میخام دق کنم‌ بخدا

اره بیشتر میزد بیرون وای چ روز هایی بود منم بی تجربه بودم

دقیقا ادم‌نمیتونه از بچه داریش لذت ببره همش باید غصه بخوره بخدا اخه یه سریا میگن نافه بچش داخله موقع گریه میزنه بیرون اما این کلا بیرونه موقع گریه بیشترم میشه