2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب با اعمال شاقه:

باران در 47 روزگی در بغل باباش. سر جاش میذاشتیم بیدار میشد ولی اینجوری زود میخوابید:

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آخه چقدر عزیزه باران . النا هم اینجوری خواب میره بذاریش توی تشک بیدار میشه انگار تا حالا اصلا خواب نبوده
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
جانم باران...چه دختر مقتدری خودش میکه چطوری بخوابونیدم...ههه

مرسی مامان هنودونه..تنبل نباشید دیگه نینیها کوچیک نمیشناهااا...بعد دلتون میسوزه
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
اینم دومین ماهگرد پسر گلم یونا

مولتی هاستر

و به خاطر اینکه بدونین چقدر به سختی عکس میگیرم از یونا و اینکه فکر نکنی من کیک رو خراب تزیین کردم اعلام میکنم که یونا رو تا گذاشتیمش که عکس بگیریم با دستش کوبید تو خامه ها .میگین نه اینم مدرکش!!!
مولتی هاستر

و بعدش حسابی شاد و شنگول شد و توعکسا میخندید.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
یونای خوشگلمممممممممممممممم! نازییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

دیروز خواستم بهت اس ام اس بدم تولدشو تبریک بگم یادم رفت

مبارکه

سید یاسین تو هم خوشگلی ها خالههههههههه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
یونا جون دوماهه شدنت مبارکککککککککککککک
مرسی شیوا جون چه کنیم گفتیم عکس بیشتر بزاریم تا دخترای کلوپ تموم نشدن!ههههههههههههه
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
اینم طرز خوابیدن پسر من تو بغل باباش عین باران می خوابه هههههههههههههههه

سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744