2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
قربون همگی برم، وقتی اتفاقی سر از این روم در اوردم و عکساتونو دیدم خیلی انرژی مثبت گرفتم، یاد اون روزای پرنیان افتادم و دلم برای اون روزاش شدیدا تنگ شد و حس و حال الان شما رو با تمام وجودم درک کردم. ممنونم که منو توی جمع خودتون راه دادین، بوس به خودتون و فرشته های قشنگتون
وای خدایا این دختره خوشگل و نیگاه کن ماشاللللههههههه.....حیف 4سال بزرگتره وگرنه واسه ملکه بودن انتخابش میکردم....ههههههه....ولی بازم مواظب پسرای کلوپ باش اینجا سر دخترای خوشگل خیلی دعواست....به سن و من هم نگاه نمیکنننن...........هههههههه
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش افسون دختره کلوپمون ازش عکس گرفت تا تو عکس نباشه....اخه طرف نمیخواست لو بره....هههههه.....
کیان هم که اومده بود سمیرا خبر نداریییییییییییییی..........با یکی از دخترای کلوپ بود گفت مامانمو خوابوندم بعدش اومدم.....هههه
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
چه عکسایی

همه چی عالی

مامانا و نی نی های خوشگل داریم چقدررررررررررر

سمیرا تو تا حالا چطور طاقت آوردی کیانو نخوردی

داریوش!!!!!!!! از حالا؟

پرنیان ماشالله چه نازه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وای وای وای چقدر نی نی باکلاس و مامان و بابای باکلاس
النا واسه همتون بوس میفرسته
منم با 7-8 تا عکس اومدم با توضیحاتشون . ببخشید کیفیت عکسها خوب نیست با موبایل گرفتم . آخه 2 روز قبل از زایمانم اسباب کشی کردیم و دوربینمون هنوز پیدا نشده .......

نیم رخ النای خوابیده
Img4Up

النا توی تخت خوابش
Img4Up

النا و جوجه ی آویز تختش
Img4Up

النا بعد از دست زدن به جوجه آویز واسه مامانش زبون در میاره
Img4Up

النای خسته از کا رو بار زندگی
Img4Up

النای شنگول بعد از حمام به عروسکهای گهواره لگددددد میزند
Img4Up

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
من دوباره رفتم به گذشته! 13 به در روز قبل از زایمانم

نمیدونستم فردا قراره بترکم:

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام به همه ی مامانای زحمت کش
حسودیم شد مامانا چه کار کردید همه تون نی نی هاتون به خودتون برده فکر کنم هرکی نینیش به خودش برده عکس خودشم میذاره من عمرا عکس خودمو کوروش رو با هم بزارم عکس کوروش و باباشو میذارم
پسر من نگاش کنی باورت نمیشه اصلا نسبتی با من داشته باشه:((
همه بهش میگن علیرضا کوچولو(یعنی باباش)
نیروانا جون دختر منم کپی باباشه

هیچیش مث من نیست
نازی محمد جان
ممنونم از گلسان جون و مامان النا خوشگل،
گلسان من که برام تفاوت سنی مهم نیست، برا دخملم هم مهم نیست! کی بهتر از این گلپسرا!
فرانک عزیزم، پرنیان وقتی به دنیا اومد چشماش آبی بود، دوماهگی خاکستری شد و تا الان همین خاکستری مونده.